3. OKTOBER 2020 kl. 09:30
Jung: Vi henter point på en svær udebane

Randers FC blev i går aftes besejret med 2-1 på en svær udebane, og dermed vandt vi fjerde sejr på stribe og er således ubesejret i sæsones fire første kampe i 3F Superligaen. Anthony Jung er tilfreds over sine holdkammeraters indstilling, og at man formår at hente point på en svær udebane i Jylland.

- Det var en hård og intens kamp i går, og jeg vil gerne rose holdet for at tage en enkelt kamp ad gangen og holde fødderne på jorden. Mod Randers gjorde vi det måske i nogle situationer lidt sværere, end det i virkeligheden behøvede at være, men det handlede mest af alt om pointene på en svær udebane – og dem fik vi. Vi vidste godt, inden vi kom til Randers, at det ville blive en fysisk krævende kamp for os, fortæller Jung, som mener, at man sagtens kunne have scoret flere mål.

- Hele staben havde forberedt os utrolig godt på kampen i går, og jeg synes også, vi gik ind til kampen med en god indstilling. Vi havde også sekvenser i kampen, hvor vi skabte rigtig gode chancer og kunne endda have scoret en eller to mål mere. Men jeg tror bare, at situationen også er sådan, at vi heller ikke kan forvente, at alle kampe spilles med poleret fodbold – nogle gange er det også vigtigt bare at hente pointene, og det gør vi for tiden.

Gårsdagens sejr over Randers FC betyder, at vi har vundet fire sejre ud af fire mulige og derfor går spillerne på landsholdspause med maksimumpoint. En situation, som Jung er yderst tilfreds med.

- Vi skal selvfølgelig også nyde, at vi går ind til en landsholdspause med maksimumpoint efter fire sejre ud af fire mulige. Og det er især dejligt, nu hvor der som nævnt er et lille break med den her landsholdspause. Men igen, så varer det jo heller ikke længere, end at arbejdet starter igen, når landsholdspausen slutter, og vi møder vores næste modstander, slutter forsvarsspilleren med et smil.

Foto: Getty Images