29. SEPTEMBER 2020 kl. 13:45
Masterclass-overblik: U17 og U15 storsejrede

Alle Brøndby Masterclass-årgangene var i aktion denne weekend, der bød på både storsejre og nederlag. U19 tog imod ligaens førerhold FC Midtjylland, som man desværre tabte til, mens U17 og U15 vandt endnu engang. U15 har fået en perfekt start på deres sæson og vandt dermed deres fjerde kamp i streg og topper således U15-ligaen.

U14 har efter en lidt blandet start fundet fodfæste og vandt således igen denne weekend, mens U13 tabte til KB.

U19 var på svær opgave mod ligaens tophold
Topholdet FC Midtjylland viste sig at være en for stor mundfuld for U19, der i weekenden led et nederlag på 4-1 til midtjyderne. Det startede skidt, da FC Midtjylland kom foran efter blot tre minutter spillet. U19 kom ikke på tavlen i første halvleg, og derfor kunne de gå til pause med tre mål nede.

I anden halvleg kunne Mathias Kvistgaarden sende et sikkert straffespark i kassen til 1-3 og skabte dermed en smule håb, men comebacket udeblev, da midtjyderne kort før slutfløjt kunne udbygge deres føring til 4-1.

Brøndby IF – FC Midtjylland 1-4 (0-3)
0-1
0-2
0-3
1-3 Mathias Kvistgaarden
1-4

Startopstilling

Mads Freitag - Jagvir Singh - Mathias Kvistgaarden

Marinus Larsen - Louis Christoffersen

Laurids Brandt

Martin Saleh - Emil Staugaard - Mads Westergaard - Joseph Mwamba

Tobias Juul

Bænken
Oliver Rytter, Filip Andersen, Christian Friedrich

U17 storsejrede – igen
Der er blevet scoret særdeles mange mål i de fire første opgør for U17’s vedkommende – og weekendens kamp var ingen undtagelse. Sune Jensens drenge vandt nemlig med 4-1 over Esbjerg fB, som de formåede at dominere i de første 45 minutter med to scoringer. Anden halvleg var knap så god ifølge cheftræneren, men ikke desto mindre blev der endnu engang scoret mange mål.  

- Vi var rigtig gode i første halvleg, og vi dominerede dem faktisk ret fint i de første 45 minutter og kunne have ført med mere i pausen. Så kom vi okay ud fra pausen og satte os på kampen igen, men fik så et mål imod os efter nogle dårlige aktioner, og så scorede vi et par gange igen, siger Sune Jensen, der generelt var mest tilfreds med første halvleg.

- Så en rigtig god første halvleg og en lidt blandet anden halvleg. Vi havde snakket meget om, at nu skulle vi have den hjemmesejr, og drengene kom virkelig med en god indstilling – og det synes jeg vi virkelig fik bragt flot i første halvleg. Det er dejligt med så mange point på kontoen allerede, men det vigtigste er selvfølgelig, at spillerne bliver bedre hele tiden.

Brøndby IF – Esbjerg fB 4-1 (2-0)
1-0 Benjamin Luka
2-0 Kasper Larsen
2-1
3-1 August Carlsson
4-1 Oscar Sejrup

Startopstilling

Kasper Larsen - Solomon Opoku - August Carlsson

Mads Beyer - Bertram Kvist

Benjamin Luka

Matteo Grosso - Ludwig Vraa - Mikkel Durlev - Hjalte Andersen

Malthe Schou

Bænken
Christian Rust, Patrick Allentoft, August Harritsø, Oscar Sejrup

U15 vandt fjerde sejr på stribe
Kenneth Høiers drenge er kommet særdeles godt fra land i dette års U15-liga, hvor alle fire kampe indtil videre er blevet vundet. I weekenden mødte de Esbjerg fB, som blev sendt hjem med et nederlag på 5-0 i bagagen, og dermed topper U15-drengene ligaen med tre point ned til nærmeste konkurrent.

Cheftræneren er derfor også tilfreds med weekendens præstation og fortæller, at man endda kunne have scoret flere mål.

- Det var en rigtig god kamp fra vores side, og man må bare sige, at det gik virkelig godt. Vi dominerede Esbjerg stort set fra start til slut, og de kom aldrig rigtig i nærheden af nogle chancer. Jeg vil endda sige, at vi kunne have vundet endnu større og scoret flere end de fem mål, siger Høier og sætter ord på den fornemme start.

- Vi er selvfølgelig begyndt rigtig flot med fire sejre og er på førstepladsen i ligaen. Vores spil er også blevet bedre efterhånden, som kampene er skredet frem, selvom der selvfølgelig altid er plads til forbedring. Men vi er rigtig glade med vores start, det er der ingen tvivl om.

Brøndby IF – Esbjerg fB 5-0 (4-0)
1-0 Hamed Traoré
2-0 William Holm
3-0 Oscar Schwartau
4-0 Oscar Schwartau
5-0 Mahdi Babiasl

Startopstilling

William Holm - Oscar Schwartau - Anton Haaning

Adam Claridge - Viktor Sørensen

Hamed Traoré

Magnus Søndergaard - Oliver Sejer - Nikolaj Larsen - Waldemar Bjergfeldt

Lucas Mangaard

Bænken
Saman Jalaei, Lukas Larsen, Mahdi Babaiasl

U14 fortsatte de gode takter
Efter en lidt broget start har Azad Corlus drenge omsider fået vind i sejlene. Således fik de en sejr over HB Køge sidste weekend, mens de i denne weekend vandt med 3-1 over OB. Spillet på banen er begyndt at blive bedre og bedre, og det er Corlu særdeles tilfreds med.

- Vi spiller vores måske bedste kamp i lang tid. Det synes jeg også, vi gjorde mod HB Køge sidste gang. Vi skabte mange flere chancer end dem, erobrede flere bolde og fik presset dem højt. Så det er bestemt en godkendt indsats, siger cheftræneren og fortæller videre om de gode takter i de seneste to kampe.

- Spillerne har fået en bedre forståelse for spillet, og så er det jo bare med at bygge videre på de gode historier. I løbet af U14-sæsonen indtil videre har der været mange udsving. Vi har spillet rigtig godt, og vi har spillet rigtig skidt. Så det gælder om at finde et stabilt niveau, og det skal arbejde videre med.

Brøndby IF – OB 3-1 (2-0)
1-0 Frederik Engqvist
2-0 Frederik Engqvist
2-1
3-1 Frederik Engqvist

Startopstilling

Adam Choukri - Anis Dauti - Frederik Engqvist

Anton Peters - Marcus Pedersen

Ibrahim Figuigui

Aksel Thruelsen - Sebastian Rosenwanger - Julius Lockhart - Daniel Ekyamba

William Sonne

Bænken
Dogukan Deniz, Danial Riaz, Casper Nielsen, Joseph Ssendyowa

U13 tabte til KB
Efter en god periode på to sejre i træk tabte U13 i weekenden til KB med 3-0. Benjamin Chors drenge kom på en svær opgave, da de mødte topholdet i ligaen. Men på trods af den svære modstander spillede U13 en god kamp, hvor man dog manglede det sidste for at score på sine chancer.

- Vi lagde ud med at dominere fuldstændigt i første halvleg, og vi brændte endda også masser af chancer og et straffespark. Så kom vi ud til anden halvleg, og KB scorede bare på alle deres chancer. Vi havde også chancer i anden halvleg, men vi kunne simpelthen ikke få den i kassen. Så vi havde hver vores halvleg, som jeg ser det, og hvor de bare er skarpere, siger Chor og tager med videre, at hans spillere var dygtige på bolden.

- Vi følte jo, at hvis vi havde scoret på vores chancer, så havde det været en helt anden kamp. Men det gør vi ikke, og så er det jo fortjent, at de vinder anden halvleg. Vi dominerede dem det meste af kampen, og vi skal tage med videre, at vi spiller rigtig godt med bolden i egne rækker, slutter cheftræneren.

Brøndby IF – KB 0-3 (0-2)
0-1
0-2
0-3

Startopstilling

Alexander Jørgensen - Viggo Poulsen - Adam Danielsen

Victor Musse - William Helle

Markus Pedersen - Sander Larsen

Aron Hockerup

Bænken
Jakub Michalowski, Casper Svart, Ceyhun Humet