30. SEPTEMBER 2020 kl. 13:15
Landsholdsoverblik: Flere spillere skal i landsholdstjeneste

Den næste landsholdspause er lige om hjørnet, og vi skal igen sende spillere fra seniortruppen og Masterclass-talenter ud for at repræsentere deres respektive landshold. Vi giver dig her overblikket over, hvilke spillere der skal i aktion.

Sigurd Rosted
Den norske forsvarsspiller er udtaget af landstræner Lars Lagerbäck til Norges A-landshold, som møder Serbien i playoff-semifinalen til EM 8. oktober. Desuden skal Norge i aktion mod Rumænien og Nordirland i UEFA Nations League, som spilles henholdsvis 11. oktober og 14. oktober. Rumænerne topper den tætte Nations League-gruppe med fire point, mens Norge blot er et enkelt point efter på en tredje plads.

Blas Riveros
Den nyindkøbte venstreback er i øjeblikket med Paraguays landshold, der spiller to kvalifikationskampe mod Peru og Venezuela om at komme med til Copa America. Den 22-årige landsholdsspiller står allerede noteret for syv landskampe i nationaldragten, og Riveros har derfor været inde over truppen før. Kampene spilles 9. oktober og 14. oktober.

Hjörtur Hermannsson
Rumænien, Danmark og Belgien er modstanderne for Hjörtur Hermannsson og det islandske A-landshold. 8. oktober gælder det EM-kvalifikation mod Rumænien, mens de to efterfølgende kampe er i Nations League. De kampe spilles 11. og 14. oktober.

Jesper Lindstrøm
Albert Capellas har fundet plads til ’Jobbe’ i U21-landsholdstruppen, som spiller to vigtige kampe mod Malta og Finland om at kvalificere sig til EM. Kampene spilles 9. oktober og 13. oktober. Lindstrøm fik sin debut for U21-landsholdet i januar i år, da Slovakiet blev besejret med 3-1 i en venskabskamp.

Tobias Børkeeiet
Midtbanespilleren er udtaget til Norges U21-landshold, som møder Portugal og Hviderusland i to vigtige kvalifikationskampe om at komme med til U21-EM. Børkeeiet står allerede noteret for landskampe i den røde trøje, så derfor er det ikke helt nyt for den høje nordmand at være med omkring truppen.

Mathias Kvistgaarden
Kvistgaarden er udtaget til U19-landsholdet, som møder Polen over to venskabskampe i næste måned. Landstræner Jens Fønsskov Olsen har udtaget en trup på 20 spillere, hvor den talentfulde angriber er den eneste Brøndby-spiller i truppen. Kampene spilles 8. oktober og 12. oktober.

Malek Bakhit, Mads Beyer, Bertram Kvist og Matteo Grosso
U16-landsholdstræner Kenneth Weber har fundet plads til fire Brøndby Masterclass-spillere i U16-landsholdets trup, som i næste måned møder Tysklands ditto i Duisburg. Alle fire spillere står foran deres landsholdsdebut, når drengene skal iklæde sig nationaldragten. Kampene bliver spillet  9. oktober og 12. oktober.

Foto: Getty Images