22. SEPTEMBER 2020 kl. 10:00
Vestegnens Bold Akademi bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet har fået et nyt medlem i form af Vestegnens Bold Akademi, som i daglig tale kaldes VBA og er en lokalklub beliggende på Vestegnen. Klubben har kort tid på bagen og blev stiftet i foråret 2020, men har allerede 55 registrerede medlemmer og får dagligt henvendelser fra nær og fjern.

Klubben er stiftet af trænere fra lokalområdet og skabt ud fra den unikke filosofi om, at alle indtægter udelukkende bruges på børne- og ungdomsspillere, og det betyder, at trænere derfor er ulønnede og selv betaler kontingent. VBA er nemlig en klub med børnefodbold i centrum og råder lige nu over årgange fra U5 til U10, men har et mål om at have alle ungdomsårgange repræsenteret i klubben indenfor tre år.

Thomas Arndt, Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er glad for at kunne sige velkommen til en samarbejdsklub fra lokalområdet.

- At støtte op omkring de lokale fodboldklubber og fodboldprojekter, anser vi som én vores vigtigste opgaver i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi glæder os derfor over at kunne sige velkommen til endnu en samarbejdsklub fra lokalområdet. Der er ikke længere blot én måde at drive fodboldklub på, og Vestegnens Bold Akademi er et nyt og spændende tiltag på Vestegnen, hvor der udelukkende er fokus på børnefodbolden. Det er naturligvis et projekt, som vi meget gerne vil understøtte og bidrage til.

- Vi har i vores dialog med Vestegnens Bold Akademi oplevet en gruppe stiftere og trænere med et enormt drive og engagement omkring udviklingen af børnefodbolden i lokalområdet. Det er imponerende at se, hvor langt de allerede er nået i opbygningen af akademiet og samtidig se den tilslutning af spillere, der har været i akademiets relativt korte levetid. Vi ser frem til at følge og understøtte udviklingen i Vestegnens Bold Akademi, slutter Thomas Arndt.

Medstifter og træner i Vestegnens Bold Akademi, Michael Povlsen, glæder sig til samarbejdet med Brøndby Masterclass og er ikke i tvivl om, at det kommer til at højne det faglige niveau i deres daglige arbejde.

- Det bliver rigtig spændende at stifte bekendtskab med top engagerede trænere, som har en knivskarp profil. Det vil uden tvivl inspirere hele vores set-up og være med til at højne det faglige niveau og kvaliteten i det daglige arbejde.

- I VBA er det vores fornemmeste opgave at give vores spillere en tryg og god fodboldbarndom, hvor der er fuld smæk for skillingen og oplevelseskontoen. Men det er også vigtigt at kunne tilbyde mere til de spillere, som er villige og klar til at tage det næste skridt. Vores vision med samarbejdet er 100 procent at se nogle spillere tage ’hele vejen’, slutter Michael Povlsen.

Hvis Brøndby Masterclass Samarbejdet lyder interessant for jeres klub og I ønsker at blive klogere på, hvad det ellers indebærer, så kan du læse mere her eller kontakte Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt på [email protected] eller koordinator Nikolaj Magelund på [email protected].