10. SEPTEMBER 2020 kl. 11:21
Landsholdsoverblik: Sådan gik det spillerne

Nogle stykker af spillerne var i aktion i deres nationaldragt i løbet af landsholdspausen, hvor Hjörtur Hermansson fik fuld spilletid i begge Islands kampe, mens Anis Ben Slimane og Morten Frendrup var med, da U19 vandt den ene af deres kampe over Tyskland. Vi giver dig her overblikket over, hvordan det gik spillerne.

Hjörtur Hermansson
Forsvarsspilleren spillede fuld tid på højre back i begge Islands Nations League-kampe, hvor de mødte hård modstand i form af England og Belgien, som også Danmark krydsede klinger med. Det skulle vise sig at være en svær opgave for islændingene, da begge opgør endte med nederlag. Dermed ligger Island sidst i Nations League A gruppe 2, mens Danmark ligger næstsidst med et enkelt point. Belgien topper gruppen med seks point.

Anis Ben Slimane og Morten Frendrup
De to tidligere Masterclass-talenter var ikke med i London mod Crystal Palace, da begge spillere var afsted med U19-landsholdet, som pudsede formen af mod Tyskland i to træningskampe. Her var Morten Frendrup med fra start i det første opgør, mens Anis Ben Slimane kom ind efter anden halvlegs start i en kamp, som danskerne vandt med 2-1. I det andet opgør var det Anis Ben Slimanes tur til at være med fra start, og her endte kampen i en nulløsning.

Lucas Ziegler og Marinus Løvgreen Larsen
Der var også fundet plads til to Masterclass-spillere på U18-landsholdet, som også mødte Tyskland i to træningskampe nede i Leipzig. Første kamp mod tyskerne endte med en flot sejr på 3-1, hvor Marinus Larsen kom ind efter en times spil. I den anden kamp startede Marinus Larsen og målmand Lucas Ziegler inde i et målorige, der endte hele 5-5, hvor Marinus Larsen kvitterede med et mål og en assist.

Foto: Getty Images