24. MAJ 2021 kl. 22:15
Frendrup: Har drømt om at føre Brøndby til guld

Brøndbys unge midtbanekriger har været en stor bestanddel på denne sæsons mesterhold, og den unge Brøndby-dreng har i mange år drømt om at vinde et mesterskab med klubben. Det har han gjort nu, og ifølge Frendrup selv klæder medaljen og titlen klubben og ham selv

- Først og fremmest så synes jeg, at medaljen klæder mig helt vildt, det klæder også hele klubben, siger han, inden han sætter ord på slutningen af Mesterskabsspillet.  

- Jamen hvis jeg skal være ærlig, så var der en del nerver på, men jeg har hele tiden troet på, at gutterne nok skulle køre den hjem, så jeg var rimelig sikker på, at det nok skulle lykkedes, siger han og sætter ord på forløsningen. 

- Mange af os har gået forbi stadion i mange år og drømt om at komme ind og føre Brøndby IF frem til guldet, så det er helt fantastisk. Der er ikke mange, der har troet på os, men har vi troet på os selv, og det har vi gjort hele tiden, slutter han.

Foto: Getty Images