9. MAJ 2021 kl. 21:15
Det sagde vi efter kampen mod FC Midtjylland

Det endte med en sejr på 3-1 over FC Midtjylland på et stemningsfyldt Brøndby Stadion. De tre point, der kommer på kontoen luner, da der nu kun er et point op til FC Midtjylland på førstepladsen i 3F Superligaen. Det var en hektisk kamp, der bød på et rødt kort, straffespark og et skybrud. Der var høj stemning blandt de glade spillere, som vi fangede efter kampen, for at høre deres tanker om kampen, og hvad der venter i de kommende kampe.

Kevin Mensah
- Det er en gennemført Brøndby IF præstation det her, det hele summer inden kampen, det hele summer efter kampen. Når det så er sagt, så er det et step det her. Vi skal lave tre clean sheets og få tre sejre. Med den her præstation er vi i gang.

Morten Frendrup
- Det var en magisk aften her på Brøndby Stadion, det var dejligt. Vi får et kæmpe overtag, da de får en mand smidt ud, og derfra er jeg sikker på, at vi nok skal køre den her sejr hjem.

Mikael Uhre
- Prøv lige at se på den moral, Morten Frendrup viser i dag. Han begår et straffespark, men prøv lige at se på, hvordan han bare kommer jernende videre og trækker et rødt kort, som vender kampen. Det er jo fantastisk.

Niels Frederiksen
- Jeg sagde til spillerne, at de skulle spille med varme hjerter og kolde hoveder, for det her var ikke en finale. Efter i dag, venter stadig tre vigtige kampe.

Du kan se alle interviews her.

Foto: Getty Images