8. SEPTEMBER 2020 kl. 15:34
Masterclass-overblik: De tre yngste hold var i aktion i weekenden

Der var kun tre Brøndby Masterclass-hold i aktion i weekenden, da både U19 og U17 sad over. Det betød, at bolden rullede for de yngste talenter, og det gav sejre til henholdsvis U13 på 6-0 og U15, der sparkede deres liga i gang med en åbningssejr over Farum BK.

U15 åbnede sæsonen med en sejr
Kenneth Høiers tropper fik en super start på deres sæson, da de vandt 3-2 over Farum BK. Cheftræneren formoder, at Farum BK bliver et hold, der spiller med om topplaceringerne i denne sæson, og derfor var han ekstra tilfreds med sejren. U15 havde allerede tabt til Farum BK to uger forinden, da begge hold deltog i Crowne Plaza Cup, og der var derfor noget at revanchere på forhånd.

- I og med det var første kamp i sæsonen for begge hold, så var det jo svært at kalde det en topkamp. Men vi gik ind til kampen, som var det en topkamp, for det er et hold som gerne vil spille med om de sjove placeringer i denne sæson, ligesom vi gerne vil. Senest, vi spillede mod dem, var Crowne Plaza Cup, hvor vi tabte med 2-0 til dem, så vi havde noget, vi skulle revanchere.

- Vi scorede efter 20 sekunder, og vi scorede andet mål efter to minutter, så man kan vist godt sige, at vi kom godt ud ad starthullerne. Når det så er sagt, så var vi også gode undervejs i kampen til at løse de situationer, vi stod overfor. Farum er et rigtig godt hold, og de lavede nogle gode justeringer i løbet af kampen, men alt i alt løste vi det rigtig fint, slutter Høier.

Farum BK – Brøndby IF 2-3 (1-3)
0-1 Magnus Søndergaard
0-2 Mahdi Babaiasl
1-2
1-3 Lukas Larsen
2-3

Startopstilling:

Mahdi Babiaysl - Oscar Schwartau - William Holm
 

Magnus Søndergaard - Adam Jensen
 

Hamed Traore
 

Lukas Larsen - Efrem Özkul - Nikolaj Larsen - Waldemar Bjergfeldt
 

Noah Sømmergaard
 

Bænken
Oliver Lauritsen, Viktor Sørensen, Anis Dauti

U14 ramte ikke dagen
U14 var ligesom U15 en tur i Farum i weekenden – men efter flot spil og en ellers god præstation måtte Azad Corlus drenge se sig besejret af topholdet, som vandt med 4-2. Corlu fortæller, at kampene mod Farum BK er notorisk kendt for flot og fremadrettet fodbold, men personlige fejl gjorde desværre udslaget for U14 denne weekend.

- Kampene mod Farum er altid fede, for det er kampe, hvor begge hold gerne vil angribe og presse højt. Begge hold har dygtige spillere, så der er altid mange mål og gang i den – og det var der også i søndags. Vi taber, men jeg synes faktisk, drengene spillede en rigtig god kamp, men Farum var bare skarpere i forhold til personlige fejl, der blev lavet i løbet af kampen.

- Men alt i alt var det en fed U14-kamp, hvor spillerne fik vist sig frem på et højt niveau, og jeg er tilfreds med rigtig mange ting. Der er også ting, vi skal arbejde med som fx vores tekniske niveau og beslutninger under pres. Det skal vi blive ved med at arbejde på, så de tekniske færdigheder i den taktiske kontekst skal vi blive ved med at arbejde på, slutter Corlu.

Farum BK - Brøndby IF 4-2 (2-1)
1-0
1-1 Aksel Truelsen
2-1
2-2 Ibrahim Figuigui
3-2
4-2

Startopstilling:

Adam Choukri – Marcus Pedersen - Aksel Truelsen
 

Adam Choukri - Ibrahim Figuigui
 

Sander Larsen
 

 Sebastian Rosenwanger - Julius Lockhart - Dogukan Deniz - Daniel Riaz

 

William Sonne-Schmidt

Bænken
Konrad Hector, Daniel Ekyamba, Joseph Ssendyowa

U13 genrejste sig og vandt stort
U13 skulle en tur til Hellerup i weekenden, hvor de skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter to nederlag i streg. Og tilbage på sporet, det kom de – for Benjamin Chors drenge dominerede HIK fra start til slut og kunne derfor gå fra banen med en sejr på hele 6-0.

- Det var en kamp, hvor vi på forhånd regnede med, vi skulle møde et super godt hold. Men vi dominerede på alle parametre, og uanset hvor deres målmand sparkede bolden hen, så var vores spillere der bare med det samme til at presse. De stod lavt gennem kampen, men vi kom først på tavlen nogle minutter før pausen, lyder det fra cheftræneren.

- Jeg tror, de har fire omstillinger, hvor de reelt bliver farlige, men ellers dominerede vi den fuldstændigt. Vi skulle også bevise noget, i forhold til vi lige har tabt to kampe i træk, så vi ville gerne vise et andet udtryk. Men generelt set er der rigtig mange ting, vi kan tage med videre fra den her kamp udover målene selvfølgelig.

HIK - Brøndby IF 0-6 (0-1)
0-1 Jakub Michalowski
0-2 Viggo Poulsen
0-3 Viggo Poulsen
0-4 Adam Danielsen
0-5 Victor Musse
0-6 Gustav Ruby Johansen                    

Startopstilling:

Jacub Michalowski - Viggo Poulsen - Harry Aso


Tahir Cevhet - Victor Musse


Alexander Jørgensen - William Helle


Aron Hockerup

Bænken
Ceyhun Humet, Adam Danielsen, Gustav Johansen