4. SEPTEMBER 2020 kl. 13:16
Albertslund BS72 bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet har fået et nyt medlem i form af Albertslund BS72, som i daglig tale kaldes BS72 og er beliggende på Vestegnen. Klubben blev stiftet tilbage i 1972 og har en stærk og levende idrætskultur med omtrent 300 medlemmer, der bygger på frivillige trænere og ledere. BS72 har kerneværdier i klubånd, glæde og integration, som alle indgår i klublivet med både sportslige og sociale udviklingsmuligheder for alle medlemmer uanset niveau. Derudover vægter klubben højt at være et samlingssted for familien og at tilbyde et foreningsliv, hvor der er plads til alle.

Thomas Arndt, Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er glad for lige netop BS72 som samarbejdsklub, da det styrker det lokale samarbejde i området.

- Først og fremmest skal der lyde et stort velkommen til Albertslund BS72. Det er fantastisk, at endnu en lokal klub fra Vestegnen tilslutter sig Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det viser endnu en gang, at vi i den grad er på vej i den rigtige retning, og at de lokale klubber kan se værdien i de mange forskellige tilbud, der er i samarbejdet.

- BS72 er en klub med et socialt fokus, der bygger på frivillighedsprincippet og generelt deler mange værdier med Brøndby IF. De er afklarede i deres klubstrategi, hvor man ønsker at være en social breddeklub med plads til alle. Når det er sagt, så har det ud fra vores samtaler med bestyrelsen, været vores klare indtryk, at BS72 har ambitioner om at skabe et endnu bedre og mere attraktiv børne- og ungdomsmiljø i klubben. Det projekt ser vi frem til at understøtte, således vi fremadrettet udvikler BS72 i fællesskab, slutter Thomas Arndt.

Koordinatorer for BS72, Nikolaj Andersen og Thomas Gotlib er ligeledes glade for samarbejdet med Brøndby Masterclass, som de mener, er med til at styrke det lokale samarbejde og organisationens frivillige trænere og ledere.

- Vi tror på, at gode relationer til ’storebror’ vil kunne bidrage til en kontrolleret afprøvning af egne talenters potentiale på et højere niveau med mulighed for en tilbagevenden, hvis det skulle vise sig, at evnerne ikke helt skulle stå på mål med ambitionerne hos såvel barn som forældre. Desuden forventer vi en opkvalificering af især vores egne ungdomstrænere og dermed klubbens spillere. Samarbejdet med Brøndby Masterclass gør også, at vi vil være i stand til at tiltrække yderligere spillere på de eksisterende årgange samt få gang i pigefodbolden igen og måske også få fyldt op i de ældste ungdomsrækker.

De mener også, at samarbejdet giver mulighed for, at man kan dele viden klubberne imellem, og dette også kan styrke relationerne blandt trænerne.

- Vi tænker, at vi kan udveksle know-how og i det hele taget danne gode relationer trænerne imellem. Mange af os trænere og ledere mødes jo alligevel under kampe, og vores formand er med i samme DBU Formand Lounge som jer i Brøndby, og dette er med samme klubrådgiver, slutter de.

Hvis Brøndby Masterclass Samarbejdet lyder interessant for jeres klub og i ønsker at blive klogere på, hvad det ellers indebærer, så kan du læse mere her eller kontakte Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt på [email protected] eller koordinatior Nikolaj Magelund på [email protected]