1. SEPTEMBER 2020 kl. 09:45
Masterclass-overblik: Tre hold i aktion i weekenden

Det blev ikke til den store pointhøst i weekenden for de Masterclass-mandskaber, der var i aktion. Til gengæld blev der hentet point til erfarings-kontoen for henholdsvis U19, U14 og U13, mens U17 og U15 havde en fri-weekend.

U19 tabte i Vejle
For cheftræner Christian Sørensen blev kampen mod Vejle en noget anden oplevelse, end det han havde set mod OB i sidste weekend. Det ærgerede Christian Sørensen, der måtte se sit hold komme ned på jorden igen efter en rigtig fin start på sæsonen.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over nederlaget, men mindst ligeså irriterede over en præstation, som vi ikke rigtig fik fuldendt i forhold til eget niveau. Drengene spillede med den ærgerrighed og vilje, som de skal, men kvaliteten til at få output på i begge ender var for lav.

- En oplevelse af, at fødderne ikke altid gjorde, hvad hovedet ville gav en uforløst fornemmelse og dertil et nederlag, uden rigtig at byde op til dans, som vi gerne vil, lød det efterfølgende fra cheftræneren.

Vejle BK - Brøndby IF 2-1 (2-1)
0-1 Jagvir Singh
1-1 Valdemar Sadrifar
2-1 Mikkel Kristensen

Startopstilling:

Mads Freitag - Christian Friedrich

Jagvir Singh

Louis Christoffersen - Laurids Brandt Andersen

Marinus Andersen

Filip Andersen - Emil Staugaard - Mads Westergreen - Joseph Mwamba

Lucas Ziegler

Bænken
Tobias Juul, Oliver Rytter, Oscar Sejrup, Matin Saleh

En kollektiv offday for U14
Azad Corlus drenge skulle følge gode præstationer ved sidste weekends Crowne Plaza Cup op mod HB Køge i denne weekend, men det skulle vise sig at blive sværere end som så.

- Vi har nogle rigtig flotte kampe ved Crowne Plaza Cop sidste weekend, hvor vi blandt andet slår FC København med 3-0. Det var det niveau, vi gerne ville ramme igen, og vi forbredte os på kampen med det som planen. Desværre kom det til at gå stik modsat, fortæller cheftræner Azad Corlu, der dog ikke er bleg for at rose og anderkende HB Køges indsats.

- De er bedre end os på de fleste parametre. Jeg får ikke hjulpet drengene godt nok ude fra sidelinjen, og inde på banen får mine spillere truffet for mange forkerte beslutninger og vælger løsninger, de normalt ikke gør. Da HB Køge bliver opmærksomme på det, går de op og presser os højt og gør det endnu sværere for os. Vi havde en kollektiv offday, og nu skal vi arbejde på at kunne komme videre fra sådan en oplevelse, så vi er klar, når FC Nordsjælland venter i næste runde.

Brøndby IF - HB Køge 2-3 (0-0)
1-0 Marcus Pedersen
1-1
2-1 Casper Nielsen
2-2
2-3

Startopstilling:

Marcus Pedersen - Victor Musse - Daniel Ekyamba

Adam Choukri - Ibrahim Figuigui

Sander Larsen

Oscar Bugge Hansen - Sebastian Rosenwanger - Dogukan Deniz - Daniel Riaz

William Sonne-Schmidt

Bænken
Anton Hansen, Casper Nielsen, Joseph Ssendyowa

Ingen gevinst for U13
Turen gik til Lyngby for Benjamin Chors U13-hold, og der blev en gammel fodboldkliché genoplivet for Brøndby-drengene.

- Kampen mod Lyngby var vel hvor klicheén, '2-0 er den farligste føring' fik lov til at få lidt liv igen. 

- Vi spiller generelt en kamp, hvor vi ikke rigtigt lever op til de kriterier, Brøndby-holdene gerne skal praktisere, og som vi som hold har været rigtigt gode til i opstarten. Vi bliver for passive og tager ikke det initiativ, som vi kan forvente af holdkammerater og holdet generelt, fortæller cheftræner Chor og uddyber:

- Lyngby kommer markant bedre ud til anden halvleg, og vi ender med at spille for meget på deres præmisser, hvortil Lyngby udnytter vores alt for passive tilgang til tingene. Vi har heldigvis allerede en ny kamp tirsdag mod Farum, hvor vi kan vise, at weekendens præstation kan gøres bedre. 

Lyngby BK - Brøndby IF 3-2 (0-2)
0-1 Viggo
0-2 Ceyhun
1-2
2-2
3-2

Startopstilling:

Viggo Poulsen

Ceyhun Humet - Alexander Valentin Jørgensen - Tahir Cevher

Adam Danielsen - William Helle - Jakub Michalowski

Aron Hockerup

Bænken
Benjamin Rasmussen, Harry Aso, Markus Petersen,