25. AUGUST 2020 kl. 15:55
Masterclass-overblik: U17 og U19 storsejrede i Odense

I denne weekend skulle både U17 og U19 en tur til Odense, hvor OB var modstanderen. Det endte i nogle særdeles målrige opgør og flotte præstationer, som faldt ud til vores fordel. Sune Jensens U17-mandskab sad over i første runde og tog derfor hul på sæsonens første kamp mod OB, hvor de storsejrede med hele 7-1 og derfor fik en perfekt start.

U19 er også kommet godt fra land med en enkelt storsejr, og weekendens kamp var ingen undtagelse, da spillerne leverede en stærk præstation og vandt med hele 3-1 over sidste sæsons mestre.

U15, U14 og U13 spillede ikke ligakampe denne weekend, men var i stedet i aktion i Crowne Plaza Elite Cup, hvor alle Masterclass-holdene udmærkede sig ved som minimum at kvalificere sig til semifinalerne.

U19 slog mestrene fra OB
Christian Sørensens mandskab vandt deres første kamp i U19-ligaen sidste weekend, da man slog Esbjerg med hele 5-1. I lørdags leverede hans spillere endnu en stærk præstation, da de slog de forsvarende mestre fra OB med 3-1 og derfor må siges at være kommet godt fra land.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi vores presspil var så godt, og at vi var langt bedre i det fremadrettede spil. Jeg synes stadig, vi mangler at blive en anelse bedre til at placere os ordentligt, og det gælder især, når vi selv er på bolden, men også når vi skal presse. Dog synes jeg, det bliver bedre i anden halvleg, og det tager vi med videre til næste uges kamp, fortæller U19-træneren.

OB – Brøndby IF 1 – 3 (1-0)

1-0 Robin Dahl Østrøm
1-1 Mathias Kvistgaarden
1-2 Mathias Brems (selvmål)
1-3 Jagvir Singh

Startopstillingen

Mathias Kvistgaarden – Jagvir Singh – Christian Friedrich

Marinus Løvgren Larsen - Louis Christoffersen - Laurids Brandt Andersen

Filip Andersen - Emil Staugaard – Mads Westergren – Joseph Mwamba 

Lucas Ziegler

Bænken
Christian Rust, Magnus Ravn, Mads Johan Freitag, Martin Saleh

U17 åbner sæsonen med storsejr
Sune Jensens tropper sad over i første runde af U17-ligaen, og derfor skulle spillerne først i aktion denne weekend. Og i aktion – det kom de, for spillerne endte med at storsejre over OB’s ditto med hele 7-1, og derfor var cheftræneren naturligvis også tilfreds med sine spilleres præstation.

- Der var god stemning på vej hjem i bussen, og det var en god start for os. Vi havde snakket meget med spillerne her i opstarten om, at det var vigtigt at starte turneringen godt – og det må man sige, at vi gjorde. Vi havde 28 afslutninger i kampen, så der var ikke et mål for lidt, lyder det fra cheftræneren.

- Mest af alt var jeg tilfreds med det udtryk, vi havde, og at vi hele tiden havde kontrol over kampen. Vi var generelt rigtig gode til mange af de ting, vi har arbejdet med i opstarten. Vi var gode til at få lagt et tryk på modstanderen, vi pressede højt og generobrede på deres halvdel næsten hele kampen. De havde to chancer i løbet af kampen – den første chance var i første halvleg, og så fik de deres ene mål på straffespark. Men ellers havde vi 28 chancer og mange af dem var inde i feltet, så der var aldrig rigtig spænding om resultatet.

OB – Brøndby IF 1-7 (0-3)
0-1 Oscar Sejrup
0-2 Solomon Opoku
0-3 Mads Pasternak
0-4 Mads Pasternak
0-5 Oscar Sejrup
0-6 Patrick Allentoft
0-7 August Carlsson
1-7 Oliver Roche (straffe)

Startopstillingen

  Oscar Sejrup – Patrick Allentoft – Solomon Opoku

Bertram Kvist – Mads Pasternak – Benjamin Luka Kold

August Harritsø – Max Juhl – Mikkel Durlev – Hjalte Andersen 

Lucas Ziegler

Bænken
Christian Rust, Benjamin Kold, Malek Bakhit, August Carlsson