24. AUGUST 2020 kl. 12:55
Landsholdsoverblik: Brøndby-spillere udtaget til ungdomslandsholdene

Den næste landsholdspause er lige om hjørnet, og vi skal igen sende Brøndby Masterclass-spillere ud for at repræsentere ungdomslandsholdene. Vi giver dig her overblikket over, hvilke spillere der skal i aktion.

Anis Ben Slimane og Morten Frendrup

De to tidligere Brøndby Masterclass-talenter er udtaget til U19-landsholdet, som møder Tyskland ad to omgange. Kampene bliver spillet i Tyskland den 3. og 6. september og skal primært bruges som testkampe før Elite Rounds går i gang igen, som er udsat til oktober.

Lucas Ziegler og Marinus Løvgreen Larsen

Der er også fundet plads til to Masterclass-spillere på U18-landsholdet i form af Lucas Ziegler og Marinus Løvgreen Larsen, der i starten af september også møder Tyskland i to testkampe. Kampene bliver spillet henholdsvis d. 4. og 7. september i Leipzig.

Hjalte Andersen

U17-landsholdet afholder træningssamling i Nyborg i starten af september, og cheftræner Søren Hermansen har fundet plads til Hjalte Andersen fra Brøndby Masterclass U17.

Du kan følge ungdomslandsholdene på deres Facebook-side.