11. AUGUST 2020 kl. 11:35
Brøndby Masterclass Elite Camp 2020

Brøndby Masterclass afholdt i uge 32 den årlige Brøndby Masterclass Elite Camp, hvor 112 spillere og målmænd fik muligheden for at opleve at blive trænet som talenterne fra Brøndby Masterclass. 

Og allerede inden bolden rullede, var der grund til begejstring.

- Vi har oplevet en kæmpe interesse fra en masse spillere for at blive en del af vores Brøndby Masterclass Elite Camp og har med stor glæde slået vores tilmeldingsrekord fra sidste år. Det tyder på, at vi har et fantastisk produkt, som en masse spillere har lyst til at opleve og mærke på egen krop, udtaler Christian Sørensen, som var sportslig leder på årets Brøndby Masterclass Elite Camp.

I løbet af ugen har spillerne været igennem 10 træningspas, de har haft sprint-træning og sprint-test, spillet kamp og haft oplæg som har givet dem et indblik i dagligdagen i Brøndby Masterclass.

- Vi har haft alle vores fuldtidstrænere og dygtige assistenttrænere på hele ugen, som har givet spillerne et indblik i, hvordan vi træner til dagligt i Brøndby Masterclass. Fuldtidstrænerne kom med en masse forskellige kompetencer fra børne- og ungdomsfodbold, mens vores assistenttrænere er tilknyttet vores Topcentre og samarbejdsklub-afdeling. De 10 træningspas gav spillerne en mulighed for at mærke, hvor hård, men også en interessant dagligdag, spillerne har fra Brøndby Masterclass. 

Imellem fodboldtræningerne var der også oplæg, hvor spillerne kunne blive klogere på livet som Masterclass-talent og senere professionel fodboldspiller.

- Ud ver træningerne var det vigtigt for os at give spillerne et indblik i livet uden for banen for en fodboldspiller fra Brøndby Masterclass. Vi havde derefter oplæg fra vores fysiske træner omkring ”fodboldkroppen”, vi havde vores børne - og ungdomsudviklingstrænere på, som gav et indblik i spillestil, og hvordan vi afholder et taktisk møde med spillerne fra Brøndby Masterclass.

- Vi havde også besøg af Mathias Kvistgaarden og Kasper Lorentzen, som sammen havde et oplæg om ”fremtiden og fortiden”. Mathias Kvistgaarden er en spiller, som er på vej frem fra Brøndby Masterclass, og Kasper Lorentzen har været hele turen igennem. Her fik vores spillere fra Brøndby Masterclass Elite Camp en mulighed for, at spørge ind til, hvordan de er lykkes med at nå deres drømme, fortæller Christian Sørensen.

- Brøndby Masterclass har haft stor fokus på, at alle retningslinjer i forhold til COVID-19 blev overholdt, hvor vi har taget alle de hensyn, der skal tages i disse tider og i forhold til sundhedsmyndighederne. Vi har oplevet stor forståelse for de hensyn, der har måttes tages undervejs på Brøndby Masterclass Elite Camp, udtaler Nikolaj Magelund, som er koordinator og ansvarlig for Brøndby Camps i Brøndby Masterclass. 

Brøndby Masterclass Elite Camp vender tilbage i uge 32 til sommeren 2021. Du kan følge Brøndby Masterclass' Facebook-side, hvor der vil komme nyt om tilmelding.