23. JULI 2020 kl. 13:50
Tørnes: Jeg skal lære fra mig

Vores mest rutinerede keeper i truppen har netop fået forlænget sin kontrakt med et år mere, og Michael Tørnes glæder sig til at arbejde videre i klubben.

- Det betyder rigtig meget at kunne forlænge min kontrakt. Det er jo min klub, og jeg er rigtig glad for at være her. Nu skal jeg fortsætte med at presse og hjælpe de unge og give videre fra den erfaring, jeg har, siger den netop erfarne målmand, der også sætter lidt ord på, hvordan han hjælper Marvin Schwäbe og Mads Hermansen i det daglige.

- Når man har været førstekeeper, andenkeeper og tredjekeeper, skal man også være klar på, at de unge lytter til en og gerne vil lære. Jeg har jo været i den situation, de måske står i for første gang – jeg har været der mange gange, så jeg kan og skal lære fra mig. Jeg er her stadig som tredjekeeper, men jeg vil fortsat kæmpe røven ud af bukserne for at gøre Marvin og Mads bedre, men også mig selv og er der brug for mig, er jeg klar til det.

Michael Tørnes’ nye kontrakt løber til sommeren 2021.