26. JULI 2013 kl. 13:46
Tørnes udlejes til Brønshøj Boldklub

Brøndby IF og Brønshøj Boldklub har indgået en lejeaftale, som betyder, at Michael Tørnes vil trække i Brønshøj-trøjen frem til nytår, hvor han har kontraktudløb.

Udlejningen sker for at optimere den 27-årige keepers mulighed for regelmæssig spilletid, nu hvor der er tre målmænd at finde i Brøndby IF's A-trup.

Altid ydet en stor arbejdsindsats

Sportschef Per Rud udtaler:

- Uanset hvem man spørger i Brøndby IF, vil de kunne bekræfte, at Michael Tørnes altid har ydet en stor arbejdsindsats - både som ung keeper på vej frem og senere som førstemålmand på Superligaholdet. Nu er vi imidlertid havnet i en situation, hvor vi ikke kan give den regelmæssige spilletid, som Michael ønsker. Derfor vil vi heller ikke stå i vejen for en aftale, der kan optimere hans chancer for at opnå dette.

- Jeg vil gerne takke Michael for indsatsen her i Brøndby IF, som der tydeligvis er blevet sat pris på igennem årene, og samtidig ønske ham held og lykke med den nye udfordring.

MT

Michael Tørnes fik debut allerede som 20-årig i en UEFA-kamp mod Flora Tallinn i august 2006. Tre år senere fik den altid hårdtarbejdende målmand ligadebut i en 2-1-sejr over AaB på udebane. I august 2011 overtog han rollen som Brøndby IF's førstemålmand efter Stephan Andersens skifte til franske Evian Thonon Gaillard FC.