26. JULI 2013 kl. 14:04
Tørnes: Fokus på at få spilletid

Michael Tørnes har i dag skrevet under på en aftale, der gør ham til Brønshøj-spiller frem til nytår.

Den 27-årige keeper lægger ikke skjul på, at han savner spilletid i øjeblikket, og det er netop årsagen til, at han nu har indgået en lejeaftale for efteråret.

En stor tak for opbakningen

- Jeg har været i Brøndby IF i otte år, så klubben betyder selvfølgelig noget specielt for mig, men lige nu har jeg fokus på at få spilletid. Derfor er jeg glad for, at jeg kan komme til Brønshøj og atter trække i kamptøjet. Det er vigtigt for mig. Samtidig kan det være fint at prøve noget nyt og få nogle andre udfordringer, siger Michael Tørnes, som allerede har været forbi Brønshøj Boldklub tidligere i karrieren.

Selv om spilletiden trækker i den hårdtarbejdende målmand, er det ikke uden vemod, at han forlader Brøndby Stadion og kører cirka 15 kilometer mod nordøst til Tingbjerg Ground.

- Jeg vil gerne sige stor tak til samtlige ledere og trænere, jeg har mødt på min vej i Brøndby IF. Jeg kommer til at savne dem alle. Det gælder i høj grad også fansene, som skal have en stor tak for opbakningen igennem årene. Til sidst og ikke mindst vil jeg sige både tak og held og lykke til mine holdkammerater, som forhåbentlig vil fortsætte den positive udvikling, siger Michael Tørnes.