23. JULI 2020 kl. 13:10
Brøndby IF forlænger med Tørnes

Målmandsreserven Michael Tørnes kontrakt er blevet forlænget med et år. Hans nuværende kontrakt stod til at udløbe ved udgangen af denne sæson.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen forklarer.

- Michael Tørnes leverer altid masser af energi og power til træning, og sikrer at Schwäbe og Hermansen ikke blot presser hinanden, men også mærker gnisten fra Tørnes. Han er professionel i sin tilgang og samtidig meget vellidt af alle, så vi er glade for at Michael har sagt ja til at forlænge kontrakten med et år.

Michael Tørnes kom til klubben tilbage i sommeren 2019, men han havde dog allerede været i klubben tilbage i sæsonen 2006/07 og igen i sæsonerne 2008/09 frem til 2012/13. Her opnåede han i alt 82 førsteholdskampe for Brøndby IF.

Den forlængede kontrakt løber frem til sommeren 2021.