23. JUNI 2020 kl. 17:50
Pokalsejre til Masterclass - U14 og U15 spiller finale torsdag

Efter en længere periode på godt tre måneder, vendte flere af Masterclass-holdene tilbage i aktion denne weekend. Kampene endte med positive fortegn, da de blågule opnåede en uafgjort og tre sejre, som kunne sende både U17, 15 og 14-mandskabet videre i pokalturneringen. Sidstnævnte spiller finale hjemme i Brøndby torsdag aften. 

U19: Positiv pointdeler mod OB 
Lørdag eftermiddag tog U19-holdet hul på det komprimerede slutspil, da rækkens aktuelle førerhold OB, var på besøg. På bænken var det med en ny cheftræner i stolen, da U17-træner Kenneth Høier, har overtaget holdet resten af sæsonen, inden den kommende træner, Christian Sørensen, tager over efter sommerferien. Kampen var en intens test af de blågule, som i store dele af spillet var oven på, og det glædede den vikariende træner. 

- Det har været en spændende udfordring at overtage holdet. I starten, da vi kun måtte træne i grupper, var det lidt af en opgave, men efterhånden som ugerne er skredet frem, og vi har fået holdet samlet, har det været udpræget spændende. Man kan virkelig mærke, at holdet er glade for at være i gang igen, fortæller Kenneth Høier og uddyber om lørdagens kamp:

- I kampen mod OB spiller vi lige op med dem, og trumfer dem i virkelighed også i forhold til at skabe scoringsmuligheder. På en dag, hvor vi har lidt mere held i sprøjten, scorer vi også flere end den ene. Men det ændrer ikke på, at følelsen i staben og i hele truppen er god. Der en tro på, at vi kan vinde den næste kamp. Det er altid farligt at stille sig tilfreds, men efter lørdagens kamp er der mange gode ting, vi kan tage med os, afslutter cheftræneren. 

Brøndby - OB 1-1 (1-0) 
1-0 Mathias Kvistgaarden 
1-1 

Startopstilling:

Jagvir Singh - Mathias Kvistgaarden - Peter Bjur

Marinus Løvgren Larsen - Andreas Pyndt - Laurids Brandt Andersen

Jacob Rasmussen - Emil Staugaard - Mads Westergren - Joseph Mwamba

Mads Hermansen 

Bænken: 
Tobias Juul
Roni Arabaci
Giran Pyne-Cole
Frederik Valdbjørn
Mikkel Eslund 
Andreas Bak Eriksen 

U17: Videre efter straffedrama 
Fredag aften var U17-drengene tilbage i kamp, da der ventede en pokal-kvartfinale i Lyngby. På sidelinjen havde Sune Lærkedahl overtaget Kenneth Høiers normale tøjler. Holdet kunne, efter en afgørelse fra 11-meter pletten, booke billet til semifinalen, og Høiers afløser var efter kampen godt tilfreds med præstationen. 

- Drengene har passet deres træning godt og har været i fin form, så det har været godt at komme i gang igen. Lyngbys U17-hold er et stærkt hold, som ligger helt i toppen af rækken. Men vi leverer en rigtig flot præstation, hvor vi forsvarer i store dele af kampen, fordi vi møder et godt hold. Overordnet synes jeg, det er fortjent, at det ender uafgjort, og så er vi heldigvis stærkest fra pletten, som vi også havde trænet dagene optil, afslutter en glad Lærkedahl. 

Holdet møder i semifinalen Hvidovre IF. Kampen spilles først i august, og derfor kan holdet nu gå på en fortjent sommerferie. 

Lyngby BK - Brøndby IF 1-1 (1-1) 5-6 efter straffe
1-0 
1-1 Solomon Opoku

Straffesparkskonkurrence:
2-1: 
2-2: Cornelius Allen
3-2: 
3-3: Christian Friedrich
3-3: (LBK brænder) 
3-4: Louis Christoffersen
4-4: 
4-5: Filip Andersen
5-5: 
5-6: Magnus Ravn

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Bertram Kvist Christian Friedrich

Louis Christoffersen (A)

Benjamin Luka Kold - Solomon Opoku

Magnus Ravn - Filip Andersen - Cornelius Allen - Hjalte Andersen

Lucas Ziegler

Bænken: 
Alexander Vestergaard 
Deniz Arabaci
Kasper Lind Wessel Larsen 


U15: Finaleklar efter sejr i Farum
Mandag aften sluttede weekendens rundtur for Masterclass-holdene, da U15-drengene skulle forsøge at spille sig i pokalfinalen mod U15-ligaens tophold, Farum BK. Kampen var, ifølge træner Sune Lærkedahl, en stor optur, og holdet ser nu meget frem til at skulle spille finale på eget græs, torsdag når Lyngby BK kommer forbi. 

- Det var en rigtig god præstation. Vi var glade for, at vi lykkedes med det udtryk, vi gerne vil have. Vi dominerede i store dele af kampen gennem vores pres og genpres og i vores omstillinger. Det var en flot indsats af drengene. 

- Nu venter der en finale mod Lyngby, som også er et rigtig godt hold. Det handler om at være skarpe på dagen, for det bliver en helt lige kamp, hvor marginalerne kommer til at afgøre det. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at udvikle sig, og så er det altid fedt at få lov at spille en finale. Det ser vi meget frem til, afslutter cheftræneren. 

Farum BK - Brøndby IF 0-2 (0-1)
0-1: Patrick Allentoft
0-2: Michael Opoku

Startopstilling

Patrick Allentoft - Bertram Kvist - Kean Tran

Adam Claridge Jensen

Ludwig Vraa-Jensen - Mathias Jensen 

Matteo Grosso - Mikkel Durlev (A) - Emil Borella Jensen- Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Michael Opoku
Charlie Johannes Grønvall Lindgreen 
Carl-Emil Pedersen 

U14: Sikker sejr sikrede finaleplads 
U14-drengene jagtede også en pokalfinale, da de søndag var en tur i Hørsholm for at møde Hørsholm-Usserød IK. Det opgør endte som en smal sag for de blågule, der sikrede sig en 5-0 sejr, blandt andet efter indskiftede Mahdi Babaiasl kunne notere sig for et hattrick. Sejren betyder, at de nu også er klar til at spille pokalfinale mod Lyngby BK på torsdag. 

- Det blev hurtigt en ret ensidig forstilling, hvor vi dominerede kampen mest. Hørsholm kæmpede dog flot, og særligt deres målmand forhindrede os i at sejren blev endnu større. Stor kredit til spillerne for præstationen, og nu ser vi meget frem til at skulle spille finale på torsdag, fortæller cheftræner Morten Colin. 

Hørsholm-Usserød IK - Brøndby IF 0-5
0-1 Oscar Schwartau (straffe)
0-2 Magnus Søndergaard
0-3 Mahdi Babaiasl
0-4 Mahdi Babaiasl
0-5 Mahdi Babaiasl

Startopstilling:

Anton Haaning - Oscar Schwartau - Frederik Engqvist 

Hamed Traore - Magnus Søndergaard 

Viktor Sørensen

Nikolaj Larsen Magnus Søndergaard - Erem Özkul - Waldemar Bjergfeldt

Noah Emil Sømmergaard 

 

Bænken: 
William Holm de Muckadel 
Mahdi Babaiasl
Lukas Larsen 


U15-drengene spiller pokalfinale hjemme i Brøndby torsdag klokken 19:00, mens U14-holdet skal en tur til Lyngby, hvor der er samme kickoff-tidspunkt.