19. MAJ 2020 kl. 14:40
U20-kontrakter til fire spillere

Overgangen fra U19-spiller til Superliga-truppen er svær for selv den bedste, men for dem, som mangler lige det sidste, laves der nu muligheden for at få en forlænget aftale for at bringe sig selv i spil til de eftertragtede pladser i Superliga-truppen.

Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen i forbindelse med at fire nuværende U19-spillere får en U20-kontrakt, så man kan arbejde videre med de talentfulde-spillere i Brøndby Masterclass efter U19-tiden er overstået.

- Sædvanligvis har man jo to år som U19-spiller, hvorefter man så enten overgår til Superliga-truppen, eller man siger farvel til hinanden. Nøglehullet er ikke stort, og der er nogle gange, hvor man kan se et potentiale, som har brug for at blive forædlet yderligere et år, før man kan tage springet.

- Nogle folkeskoleelever tager også 10. klasse med, før de er parat til at tage næste skridt. Vi har p.t. fire spillere i U19-truppen, som står til at stoppe her til sommer, men hvor vi har vurderet, at der er noget potentiale, som vi gerne vil arbejde videre med, og vi holder døren åben for at flere kan få den mulighed. De fire spillere har derfor fået en 1-årig U20-kontrakt hver, som betyder, at de i næste sæson fortsat vil være en del af U19-truppen i Brøndby Masterclass, og der har de så muligheden for at overbevise os om, gennem træninger og reserveholdskampe med Superliga-truppen, at de er klar til Superligaen.

De fire spillere der får en U20-kontrakt er Emil Staugaard, Jacob Rasmussen, Jagvir Singh Sidhu og Andreas Pyndt.

Foto: Getty Images