4. MARTS 2020 kl. 13:00
Fløng-Hedehusene Fodbold tilslutter sig Brøndby Masterclass Samarbejdet

Det er med glæde, at vi kan præsentere Fløng-Hedehusene Fodbold, som ny samarbejdsklub i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Fløng-Hedehusene Fodbold vil fremadrettet kunne gøre brug af de mange tilbud og muligheder, som Brøndby Masterclass Samarbejdet tilbyder klubben, trænerne og spillerne.

Rene Alberg, ungdomsansvarlig i FHF, er stolt af det samarbejde de to klubber har forhandlet på plads, og han har samtidig stor tro på at samarbejdet kan være med til at udvikle børn og unge i klubben.  

- Ungdommen i Fløng-Hedehusene Fodbold er fundamentet for klubben. Gennem fællesskabet kan vi give børn og unge en mulighed for at udfolde sig fysisk, opbygge sociale netværk og opleve at være med i en positiv udvikling.

- Vi vil være en klub, hvor der er plads til alle piger og drenge, der elsker fodbold og får lov at spille på et niveau, hvor udvikling og glæde styrkes, både for den enkelte og holdet. Der er selvfølgelig også plads til ambitioner på de forskellige årgange og i FHF går vi altid på banen for at vinde!

Fløng-Hedehusene Fodbold er en klub, hvor bredde er et nøgleord. Klubben blev stiftet i 2007, da de to naboklubber Hedehusene IK og IF Fløng indgik et samarbejde og dannede Fløng-Hedehusene Fodbold, som vi kender i dag.

Begge klubber var stolte, traditionsrige klubber med en solid fortid. Klubben har i dag Ca. 400 aktive spillere i klubben og mere end 40 frivillige trænere, ledere m.fl.

- Ambitionen om fortsat at kunne udvikle spillerne og støtte trænerne i dette frivillige arbejde er vores hovedårsag til at indgå i samarbejde med Brøndby Masterclass. Vi tror på – og forventer – at samarbejdet vil være god sparring for de frivillige trænere i forhold til udvikling af deres træninger. En breddeklub som vores er meget afhængig af de frivillige og derfor er det også vigtigt for os at kunne hjælpe dem med deres frivillige arbejde og det tror vi på, at vi kan via samarbejdet med Brøndby Masterclass. Inspiration til træningsøvelser med fokus på angreb, forsvar etc. og sparring med andre erfarne trænere med spillere på samme alder er nogle af de samarbejdsflader, vi har store forventninger til.

- For spillerne i klubben håber vi, at samarbejdet – udover den bedre træning, som ovenstående forhåbentlig giver - bliver endnu en mulighed for sociale arrangementer med fodbold som tema for holdene.

- Vi ser i hvert fald frem til samarbejdet og vil arbejde på at det bliver godt for alle, fortæller Rene Alberg.

Leder af Brøndby Masterclass, Thomas Arndt, glæder sig til at byde klubben velkommen, og tror på et succesfuldt samarbejde:

- Det er en stor fornøjelse for os, at kunne byde velkommen til Fløng-Hedehusene Fodbold, og vi glæder os over, at endnu en lokal klub har tilsluttet sig Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det er vigtigt for os, at vi kan bidrage til klub, trænere og spilleres udvikling i vores nærområde.