3. MARTS 2020 kl. 15:25
Masterclass-overblik: Sejre med plads til forbedringer

Lørdag tog de tre ældste årgange i Brøndby Masterclass imod SønderjyskE's ditto. Selv om det resultatmæssigt var en succes med to sejre og en enkelt uafgjort, så var trænerne efterfølgende enige om, at der var plads til forbedringer. 

U19 i kontrolleret arbejdssejr 
Joakim Mattsson og hans drenge fik sig en vigtig sejr i toppen af rækken. Sejren betyder, at U19-mandskabet overhaler Vejle BK og nu indtager 3.-pladsen. Sejren kom i hus i en langt fra kønt spillet kamp mod et stærkt spillende SønderjyskE-hold. 

Brøndby IF - SønderjyskE 2-0 (1-0)
1-0 Roni Arabaci
2-0 Mathias Kvistgaarden 

Startopstilling:


Roni Arabaci - Mathias Kvistgaarden

Andrew Oseni - Andreas Pyndt - Frederik Valdbjørn - Andreas Eriksen 

Frederik Pedersen - Emil Staugaard - Elias Gärtig - Matin Saleh 

Tobias Juul

Bænken
Laurids Andersen 
Jagvir Singh Sidhu
Malthe Schou
Mikkel Eslund

U17 sikrede spinkel sejr 
Kenneth Høiers tropper var ude i en kamp, som efter eget udsagn blev alt for tæt. I sidste ende lykkedes det dog U17-drengene at køre en vigtig sejr hjem.

- Det var en kamp, hvor vi var meget på bolden, men ikke formåede at skabe så mange chancer, som vi godt kunne tænke os. Vi startede godt ud og havde optræk til meget i starten af kampen. Som kampen skrider frem, kommer SønderjyskE mere og mere med i kampen, og havde chancerne til egentlig både at udligne og komme foran. Anden halvleg blev lidt mere jævn og kontrolleret i forhold til, at vi ikke fik givet så meget væk. 

- Vi skal blive bedre til at generobre bolden, når vi har mistet den, og så skal vi være bedre til at skabe chancer, når vi har så stor en andel af spillet. Vi er glade for de tre point og særligt, som kampen udvikler sig, men overordnet er der for meget, vi kunne have gjort anderledes til, at vi er helt tilfredse, fortæller U17-træner, Kenneth Høier. 

Brøndby IF - SønderjyskE 1-0 (1-0)
1-0 Marinus Larsen

Startopstilling: 


Bertram Kvist - Christian Friedrich - August Carlsson 

Benjamin Kold - Louis Christoffersen - Marinus Larsen 

Magnus Ravn - Filip Andersen - Joseph Mwamba - Malek Bakhit

Lucas Jensen 

Bænken
Oscar Sejrup
Salieu Drammeh
Solomon Opoku
Malthe Schou

U15 i målrig deler 
Der var gang i målscoren, da U15-drengene måtte nøjes med uafgjort i en kamp, hvor forsvarsspillet kostede sejren i en ellers flot spillet kamp rent offensivt. 

- Det var en kamp, hvor SønderjyskE stod dybt og ventede på os. Så det blev en lang kamp, hvor vi skulle prøve at spille os igennem deres kæder. Vi spillede en middel kamp, hvor vi i perioder gjorde det for let for SønderjyskE, og det resulterer i nogle dumme fejl, som de udnytter. 

- Vi skal blive bedre til opbygningsspillet, komme forbi det første pres og få sat nogle flere i situationer op. Så skal vi være mere afklarede i forsvarsspillet. Vi har mange gode situationer på den sidste tredjedel og scorer nogle flotte mål, så på den måde er det selvfølgelig ærgerligt, at vi kun fik uafgjort, slutter Sune Jensen. 

Brøndby IF - SønderjyskE 3-3 (1-2)
0-1 
1-1 Patrick Aurø Allentoft
1-2 
2-2 Mohamed Salah Ali
3-2 Carl-Emil Pedersen
3-3 

Startopstilling:


Patrick Aurø Allentoft - Kasper Larsen - Benjamin Kold

Adam Jensen - Mathias Jensen - Mikkel Durlev

Matteo Grosso - Emil Jensen - Sander Pedersen - Waldemar Bjergfelt 

Christian Rust 

Bænken
Malthe Schou
Michale Opoku
Mohamed Salah Ali
Carl-Emil Pedersen