27. FEBRUAR 2020 kl. 15:00
Samlet samarbejdsklubaftale for drenge og piger i Ølstykke FC

Ølstykke FC indgår som ny samarbejdsklub i en samlet aftale med Brøndby Masterclass Samarbejdet og Brøndby IF Pige Samarbejdet. Fra den 1. marts 2020 bliver Ølstykke Fodbold Club nyt medlem i Brøndby Masterclass Samarbejdet og Brøndby IF Pige Samarbejdet, og det er med stor tilfredshed for alle, i de to klubber, at Thomas Arndt nu kan byde velkommen til den nye samarbejdsklub.

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Ølstykke FC som ny samarbejdsklub. Vi har over tid haft mange gode dialoger med klubben, og er stolte over, at vi, i sidste ende, er blevet valgt til af Ølstykke FC. Det fortæller, hvor langt vi er nået på med vores målrettede indsats omkring vores samarbejdsklubber, og at de mange ressourcer og den kontinuerlige optimering bliver positivt bemærket af omverden, fortæller Thomas Arndt, leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet.

- Ølstykke FC er en klub med en masse engagerede frivillige kræfter, der brænder for klubben og dens udvikling. Det er en klub med en god og fornuftig tilgang til børne- og ungdomsfodbold, hvor der op igennem årgangene er plads til alle spillere uanset ambitionsniveau. Der er ingen tvivl om, at Ølstykke FC er en attraktiv klub for både pige- og drengesiden, at indgå samarbejde med. Det er en klub med store traditioner for gode børne- og ungdomsårgange af begge køn, hvilket vidner om et kontinuerligt godt arbejde i klubben.

Pigerne også en del af samarbejdet

Ungdomsformanden i Ølstykke FC, Jakob Dietzer-Fog, glædes over tiltaget og fortæller, at klubben har haft stort fokus på et samarbejde, der kan sikre udvikling til hele ungdomsafdelingen, og tage det næste skridt – både på drenge- og pigesiden.

- Der har været et stort fokuspunkt for Ølstykke FC at lave en samlet aftale som sikrer et flot tilbud til hele ungdomsafdelingen – både drenge og piger. Vi er derfor super stolte over, at det er lykkedes at lave en aftale med Brøndby Masterclass som sikrer netop dette. Ølstykke FC har i lang tid haft stor fokus på pigefodbolden og med denne aftale sikrer vi at alle klubbens medlemmer får et ensartet tilbud.

- Vi forventer at samarbejdet vil udvikle hele klubben, både sportsligt og organisatorisk via denne sparring og dermed vil kvaliteten af det tilbud som vi tilbyder vores medlemmer, løftes markant, siger ungdomsformanden i Ølstykke FC.

Ølstykke FC bliver den første samarbejdsklub under det nye tiltag, hvor Brøndby Masterclass Samarbejdet og Brøndby IF Pige samarbejdet indgår en samlet klubaftale. Aftalen begejstrer Kvindeformand Jan Borre, der forleden kunne meddele, at Brøndby IF nu tager næste skridt i pige-fodbolden - han ser gode fremtidsmuligheder i samarbejdet.

- Det er en klub der gennem mange år har været en af de førende pigeklubber på Sjælland, og som har fostret mange dygtige pigespillere. Vi er stolte af at have indgået et samarbejde med Ølstykke FC, som gennem mange år har vist, at de vil både drenge- og pigefodbolden.

Én af Nordsjællands største ungdomsafdelinger

Ølstykke FC blev grundlagt i 1918 og har således en lang tradition med fodbold og har i dag en af Nordsjællands største ungdomsafdelinger. Klubben, med over 100 år i bagagen, har totalt set 600 aktive medlemmer i foreningen.

Ølstykke FC vil gerne være kendt som en klub, som tilbyder deres medlemmer nogle fantastiske rammer med dedikerede og dygtige trænere, som kan udvikle vores medlemmer både sportsligt og socialt. Klubben arbejder med følgende værdiord: Udvikling – Fodbold for alle – Fairplay – Samarbejde - Engagement.

Klubben er meget bevidste om sit sociale ansvar, og har defineret en mission om, at være samlingspunkt og danne rammer, samt skabe netværk for alle fodboldinteresserede i området, uanset niveau og alder. Klubben har desuden defineret en vision om, at spille på højeste mulige niveau for både senior og ungdom med afsæt i og med respekt for bredden.

Thomas Arndt, leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, ser frem til at komme i gang med det nye samarbejde.

- Vi er overbeviste om, at vi er et rigtig godt match for hinanden. Det bliver en spændende tid for begge parter, og vi ser frem til at udvikle Ølstykke FC i fællesskab.