25. FEBRUAR 2020 kl. 13:42
Nu tager vi næste skridt i pige-fodbolden

Brøndby Masterclass Samarbejdet og Brøndbyernes IF Pigetalent kan sammen præsentere en spændende nyhed til de mange samarbejds- og venskabsklubber i Brøndby Masterclass Samarbejdet, nemlig Brøndby IF Pige Samarbejdet.

Brøndby IF Pige Samarbejdet er således betegnelsen for det nye tiltag, der fremadrettet vil tilbyde en række spændende udviklingsmuligheder og events målrettet pigeafdelingerne i samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet.  

Jan Borre, Brøndbyernes IF’s kvindeformand, er begejstret for det nye initiativ: 

-Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Brøndby IF Pige Samarbejdet. Vi har, i selve udviklingsprocessen, haft et rigtig godt samspil med Brøndby Masterclass Samarbejdet, der har en professionel tilgang og således gennem årene har opbygget en solid platform, som vi kan læne os op ad.

Brøndby IF Pige Samarbejdet vil fremadrettet bl.a. tilbyde kurser, inspirations-træninger, sparringsaftener omkring pigefodbold, pigestævner for samarbejdsklubberne og en årlig Brøndby IF Pige Camp.   

-Vi glæder os til at komme i gang og ser frem til at dele ud af vores store viden og erfaring indenfor pigefodbold samt vise de mange kvaliteter, vores klub rummer.  

- Brøndbyernes IF er som bekendt en af landets førende klubber inde for pige- og kvindefodbold. Det har derfor ligget klubben meget på sinde at kunne bidrage til at udvikle og inspirere de mange pigemiljøer i lokalområdet. Dette tiltag giver os ligeledes mulighed for at skabe en endnu større opmærksomhed omkring pigefodbold samt yderligere fokus på Brøndbyernes IF Pigetalent og Brøndby IF Womens flotte præstationer både nationalt og internationalt, lyder det fra Jan Borre.

Brøndby IF Pige Samarbejdet tilbydes som en tillægsaftale til Brøndby Masterclass Samarbejdets nuværende samarbejdsaftaler.

Thomas Arndt, leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er ligeledes meget positiv omkring de nye muligheder for samarbejdsklubberne.

- Vi glæder os over dette nye fælles initiativ, som vi anser for en naturlig udvikling af de mange forskellige tiltag, der laves i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi forventer os meget af Brøndby IF Pige Samarbejdet. Det er en stærk samarbejdspartner, som uden tvivl vil skabe en ny dimension for vores samarbejdsklubber.

Brøndby IF Pige Samarbejdet varetages af koordinator Benny Pedersen, der de seneste otte år har arbejdet med pigefodbolden i diverse administrative roller i Brøndbyernes IF, så som licensansvarlig, koordinator i pigetalentudvalget og koordinator i forbindelse med Champions League-kampe.

Brøndby IF Pige Samarbejdet vil også med tiden kunne tilbyde samarbejdsaftaler til pigeklubber, men i første omgang er det klubber med en eksisterende samarbejdsaftale hos Brøndby Masterclass Samarbejdet, der får tilbuddet.  

Det er naturligvis stadig muligt for trænerne i samarbejdsklubbernes pigeafdelinger at deltage i Brøndby Masterclass Samarbejdets spotkurser og trænerdag, omend fokus her er med udgangspunkt i Brøndby Masterclass’ hverdag.  

De nye tillægsaftaler sendes ud i løbet af den kommende måned, og skal underskrives af samarbejdsklubberne kontaktpersoner.

- Pigefodbolden i Danmark er inde i en fantastisk udvikling i disse år, og det er helt naturligt for os som klub, at vi fører an og understøtter det store arbejde, der laves i dagligdagen ude i vores samarbejdsklubber. Selve processen omkring etableringen af dette tiltag er et glimrende eksempel på, hvordan pige- og drenge fodbold kan lære fra hinanden, samarbejde og udvikle i fællesskab, understreger Thomas Arndt.

Hvis du/I ønsker at blive klogere på, hvad det vil sige at være samarbejdsklub i Brøndby Masterclass, så kan man læse mere på https://brondby.com/masterclass/masterclass-samarbejdsklubber/ eller kontakte Thomas Arndt på [email protected] eller Nikolaj Magelund på [email protected].