19. FEBRUAR 2020 kl. 10:25
Masterclass tilbyder træningsforløb for de yngste

Hen over foråret og den forestående sommer tilbyder Brøndby Masterclass nye træningsforløb i unikke rammer til spillere i alderen syv til 13 år. I det følgende afsnit kan du læse om de forskellige muligheder og træningsformer. Nederst i hvert afsnit finder du et link, hvor du kan tilmelde dig det forløb, som passer til dig som spiller. 

10 ugers træningsforløb for U8/U9- og U10/U11-spillere
Brøndby Masterclass tilbyder træningsforløb for spillere i årgangen U8/U9 (2011/2012) og U10/U11 (2009/2010). Træningen tager udgangspunkt i et 10 ugers forløb, hvor der vil være øget fokus på vejledende øvelser:  

Fodboldkoordination, fodarbejde, smidighed, driblinger, finter, vendinger, sparkeformer, modtagelse i luften, 1v1, 2v2, 2v1 og small sided games.

Træningen
Træningen er tilrettelagt de spillere, der er særligt ambitiøse, og som ønsker en eksklusiv og intensiveret træning. Ydermere skal det ses som et supplement til den daglige træning, der opnåes på klubplan.

I træningsforløbet lægges der vægt på udviklingen af den enkelte spillers kompetencer gennem individuelle og relationelle træningsøvelser, som er målrettet til de respektive alderstrin.

Som spiller vil du komme til at arbejde med trænere, som regnes blandt de bedste børnetrænere og er nøje udvalgt på baggrund af deres fodboldfaglige kundskaber, erfaring og pædagoiske tilgang. Hele forløbet er tilrettelagt af fuldtidsansatte specialister i Brøndby Masterclass og revideres løbende.

Hvert træningspas har varighed af en en time og et kvarter og vil for U8/U9s vedkommende foregå hver søndag eftermiddag, og for U10/11 være onsdag eftermiddag. Begge på Brøndby Masterclass' baner.

Pris
Er man som spiller allerede en del af Brøndby Masterclass eller spiller i en klub, som indgår i Brøndby Masterclass Samarbejdet i årgangen U8 - U9, er prisen 1799,- pr. spiller.
For spillere, der ikke spiller i en klub fra Brøndby Masterclass Samarbejdet, er prisen 1999,- pr. spiller.

Tilmeldingen finder du her:
U8/U9
U10/U11

Brøndby Masterclass Målmandscenter
Hos Brøndby Masterclass Målmandscenter giver vi de unge drengekeepere en unik træningsmulighed, der skal fremme deres keeper-teknik og forståelse. Træningen skal ses som et supplement til den ugentlige klubtræning.

Brøndby Masterclass Målmandscenter vil foregå med træning hver 14. dag i månederne august, september, oktober og april, maj, juni, hvor man tilmelder sig seks træningspas pr. gang.

Træningen 
Træningen bliver udført af dygtige målmandstrænere med stor erfaring på vegne af Brøndby Masterclass. For at sikre den bedste oplevelse for keeperne gøres der opmærksom på, at niveauet på træningsøvelserne lægges højt, og at det således tilrådes, at de tilmeldte spillere besidder træningsparathed og gode fodboldfærdigheder for alderen for at opnå det optimale ved træningsforløbet.
 
Pris
Som en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet har samarbejdsklubberne mulighed for at tilmelde deres keepere for 300,- pr. træningspas.

Såfremt der måtte være ledige pladser, som ikke er besat af klubberne i Brøndby Masterclass Samarbejdet, kan øvrige klubber/deltagere tilmelde sig for 400,- pr. træningspas.

Bemærk i øvrigt, at der mulighed for træning både i Brøndby og Roskilde.
 
Tilmelding finder du her: 
Brøndby
Roskilde

Brøndby Masterclass Elite Camp uge 32
Er du i alderen U9-U13 (2012-2008) og elsker at spille fodbold, så er denne camp helt sikkert noget for dig. Helt eksklusivt har du her muligheden for at opleve, hvordan det er at være elitefodboldspiller i Brøndby Masterclass.

Brøndby Masterclass er Brøndby IF’s ungdomsafdelingen for alle 1. hold drenge U13 til U19.
Hvert hold har dygtige, fuldtidsansatte cheftrænere og holdledere, der vasker spillertøjet. Derudover er der i løbet af dagen mulighed for frugt og andet forplejning, som alt sammen er med til at give spillerne de bedste betingelser for at præstere på banen.  

Brøndby Masterclass faciliterer en uge med fokus på fodbold og giver både forældre og spillere kendskab til, hvad der også fylder i en hverdag for en elitefodboldspiller. Alt fra foredrag om kost til skadesforbyggende træning og eventuelle holdaktiviteter uden for banen.  

Træningen:
Til denne årlige Elite Camp, kommer du til arbejde med cheftrænerne i Brøndby Masterclass. Sammen med deres assistenter står de for en intens og udfordrende træning, hvor vi blandt andet skal træne 1v1, 2v2, basisfærdigheder, overtalsspil, driblinger, finter og meget mere.

Vi lægger stor vægt på at matche spillerne med egen årgang, men vil naturligvis være fleksible i forhold til at lade en spiller spille op eller ned, hvis vi vurderer, at dette er bedre for spillerens udvikling.

BrMa Elite Camp  finder sted i sommerferien i uge 32 og er for aldersgruppen U9-U13 (2007-2011).

Pris
Prisen for BrMa Elite Camp er 2599,- pr. deltager.

Du tilmelder dig Elite Camp her