19. DECEMBER 2019 kl. 11:00
Tårnby FF bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet-familien har fået nyt medlem i Tårnby FF fra Vestamager, som blev grundlagt i 2005, og hvis førstehold til dagligt spiller i Danmarksserien. Klubben har værdierne klubånd, glæde, udvikling, engagement og respekt, som alle indgår i klublivet med fokus på både sportslige og sociale udviklingsmuligheder for alle uanset niveau. 

I BrMa-samarbejdet ligger der en række muligheder og attraktive tilbud til trænere og spillere, der skal give børne- og ungdomsarbejdet i samarbejdsklubberne værdi, og det ser ungdomsformand i Tårnby FF Mikkel Sabroe frem til.

- Vi ser Brøndby Masterclass Samarbejdet som en logisk udvikling for klubben. Via samarbejdet forventer vi yderligere at kunne motivere/inspirere spillere og trænere. Vi ser det som et netværk, hvor vi som klub kan hente inspiration og erfaringer, der kan sikre en videre udvikling af alle i klubben.

- Vi går derfor ind i samarbejdet med stor glæde og spænding. Vi har en klar forventning om, at dette vil være en stor mulighed for Tårnby FF som klub, som vil løfte alle dele af klubben. Vi mener, at hvis vi kommer med den rigtige indstilling til samarbejdet, ligger der muligheder og venter, som vi som klub ikke er i stand til at tilbyde.

Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt, er ligeledes begejstret for det nye samarbejde.

- Tårnby FF er den første klub på Amager, der tilslutter sig Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det er en ung klub, der er i hastig vækst, og som gennem klubsamarbejdet ønsker at udvikle deres klub, trænere og spillere yderligere ved de mange differentierede tilbud, der er i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi ser frem til at besøge Vestamager og i fællesskab udvikle Tårnby FF.

Du kan læse mere om Tårnby FF på deres hjemmeside.

Hvis du/I synes, at Brøndby Masterclass Samarbejdet lyder interessant og ønsker at blive klogere på, hvad det ellers indebærer, så kan du læse mere her eller kontakte Nikolaj Magelund på [email protected] eller Thomas Arndt på [email protected]