18. NOVEMBER 2019 kl. 15:20
Masterclass-oversigt: Andet sæt guldmedaljer

To Masterclass-trupper var i aktion i weekenden, og det var de to yngste. I sidste uge kunne U13 vinde deres række, og i denne uge kunne U14 gøre dem kunsten efter. Få et overblik over resultaterne her.

U14 vandt rækken
U14-drengene havde to matchbolde, men skulle kun bruge en enkelt, da de sejrede på hjemmebane over OB i weekenden. Det betyder, at de har vundet guld i U14 Liga 1 med en kamp tilbage. Selvom en sejr betød guld, så ændrede det ikke noget for cheftræner Morten Corlins forberedelse til kampen.

- Vi har en fast procedure op til sådan en fodboldkamp, f.eks. forberedelsen i forhold til træning og taktikmøde, som vi plejer. Der var ikke noget anderledes ved denne her kamp. Vi har en rutine, så jeg gjorde ikke noget stort ud af, at vi skulle ud at vinde for at vinde rækken.

Brøndby IF – OB 3-1 (2-0)
1-0 Magnus Søndergaard
2-0 Frederik Engqvist
2-1
3-1 Oscar Schwartau

Startopstilling:

Anton Haaning – Mahdi Babaiasl – Frederik Engqvist

Oscar Schwartau – Adam Jensen

Hamed Traoré

Lukas Larsen – Erem Özkul – Magnus Søndergaard – Waldemar Bjergfeldt

Noah Sømmergaard

Bænken:
Luca Gude
Lucas Mangaard
William Muckadel

U13 fejrede guldet
I sidste weekend kunne U13-drengene sikre guldet i deres række med en sejr over Farum BK på udebane, og i denne weekend kunne det så fejres på hjemmebane, da holdet skulle prøve at slutte godt af mod Lyngby BK. Selvom guldet allerede var hjemme, så var det et tændt U13-hold, som cheftræner Azad Corlu sendte på banen.

- Vi snakkede om, at vi skulle huske på, at vi var det hold, de andre gerne ville slå. Det gjorde, at drengene var lige så tændte til den her kamp som til de andre kampe.

 - Vores første halvleg var rigtigt god, hvor vi var gode til at spille forbi deres pres og skabte en del chancer - vi var også foran 2-1 ved pausen. Anden halvleg var mindre god, og jeg synes, at Lyngby BK var bedst. Vi skabte store chancer, men målt på hvem, der har bolden mest, fortjente Lyngby sejren.

U13-drengene fik ikke sluttet af med en sejr, men det tog ikke noget fra festen.

 - Der var lagt nogle flotte videoer op på de sociale medier, og man kunne tydeligt se, at det betød noget for drengene. Jeg synes, når man er 11-12 år, skal man have lov til at fejre det.

Brøndby IF – Lyngby BK 2-2 (2-1)
1-0 Casper Nielsen
1-1
2-1 Ibrahim Figuigui
2-2

Startopstilling:

Vincent Abildgaard

Konrad Hector – Ibrahim Figuigui – Danis Faljic – Casper Nielsen

Julius Lockhart – Sebastian Rosenwanger

Lukas Gaihede

Bænken:
Daniel Ekyamba
Anthon Hansen
Victor Musse