18. NOVEMBER 2019 kl. 15:03
U14 vinder Liga 1

U14-drengene fra Brøndby Masterclass kunne i weekenden sikre guldet i deres række efter en sejr på 3-1 over OB. Talenterne havde to kampe til at skaffe tre point, men de skulle kun bruge én. 

U14-mandskabet har haft en fantastisk sæson, hvor de med en kamp tilbage er ubesejret, og med gode præstationer og en masse sejre har de altså nu vundet deres række. Selvom der var guld på spil, så var der ikke noget nervøsitet at spore i truppen, fortæller cheftræner Morten Corlin.

- Nej, vi var ikke nervøse inden kampen. Vi har spillet større kampe end den her kamp, og vi er bedre fodboldspillere end OB. Så nej, vi var ikke nervøse. Vi snakkede om nogle små justeringer fra sidste kamp, som hvad vi ville gøre bedre, så der var ikke nogen stor tale eller noget.

- Vi fejrede det med champagne og konfetti, og der var gang i den efter kampen - der blev sunget højt i omklædningsrummet, fortæller cheftræneren.

De blågule talenter fra U14 spiller sidste kamp mod KB på udebane 30. november kl. 11:30.

Stort tillykke til alle omkring U14-holdet.