11. NOVEMBER 2019 kl. 16:45
Masterclass-oversigt: Sejre, pointdelinger og guld

Fire ud af fem Masterclass-trupper var i aktion i weekend, hvor alle fire kampe blev spillet på hjemmebane. Det blev til endnu en uge uden nederlag, hvor to af trupperne spillede om guld i deres respektive række. Få et overblik over resultaterne her. 

U17 måtte nøjes med uafgjort
De blågule fik besøg af Randers FC i U17-ligaen i en kamp, som endte med point til begge mandskaber. Der var dog stor tvivl blandt de blågule omkring, hvorvidt Randers-scoringen til 1-0 krydsede stregen. Dømt inde blev den dog, og så kunne cheftræner Anton Lyme og U17-drengene stå tilbage med ét point og, i følge cheftræneren, en rigtig fin præstation.

- Vores presintensitet er højt, og vi får stresset deres omgang med bolden. Randers var dog farlige på standardsituationer kampen igennem, og den styrke var vi bekendt med. Det til trods virker vi ikke helt fokuserede og modige nok i de sekvenser af kampen. De kommer desværre også på 1-0 efter ca. 44 min af 1. halvleg efter et hjørnespark - det mener linjedommeren ihvertfald. Lucas redder bolden op på overliggeren hvorefter bolden går på stolpen, ned på stregen hvor han griber den, og han var meget uenig i, at bolden var inde, fortæller Anton Lyme.

- Reaktionen på deres mål var til gengæld meget opløftende. I anden halvleg trykkede vi dem endnu længere tilbage, og vi skaber endnu flere chancer end i første. Vi kommer på 1-1 efter 57 min. på mål af Friedrich, men vi havde chancerne til at komme foran og vinde kampen. Men vi lykkedes desværre ikke med at få lagt en af de store chancer ind, som vi fik skabt, dog skal spillerne have stor ros for en rigtig god præstation.

Brøndby IF – Randers FC 1-1 (0-1)
0-1
1-1 Christian Friedrich

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Solomon Opoku – Christian Friedrich

Filip Andersen – August Carlsson

Marinus Larsen

Matteo Grosso – Joseph Mwamba – Cornelius Allen – Hjalte Andersen

Lucas Ziegler

Bænken:
Magnus Ravn
Louis Christoffersen
Kasper Larsen

Nullert i U15-ligaen
Sune Jensen og U15-mandskabet tog også mod Randers FC hjemme på Vestegnen, og her blev det ligeledes til en pointdeling. Det var en jævnbyrdig affære, som Sune Jensen mener begge mandskaber kunne have vundet.

- Det var en lige kamp, som kunne have gået begge veje. Vi dominerer meget i anden halvleg, men vi kommer ikke frem til de helt store chancer. Vi vidste, at Randers var farlige på omstillinger. De har også slået både FCK og Lyngby. Så der vidste vi, at vi skulle passe lidt på, og så forsvarede de sig godt med mange mand, så det var svært at komme frem til chancerne – der var vi ikke skarpe nok.

Brøndby-offensiven havde svært ved at åbne gæsternes forsvar, men i den anden ende var der ingen ko på isen. Cheftræneren er også godt tilfreds med præstationen i forsvaret.

- Det var en god kamp, men vi manglede selvfølgelig lige at få lavet et mål eller to. Vi gjorde det lidt anderledes, men vi spillede med den samme mentalitet, som vi plejer. Det var mest offensivt, at vi manglede at få sat de rigtige løb og de rigtige afleveringer. Stor cadeau til både målmand og forsvaret, og selvfølgelig også midtbanen for at lægge det første pres – det var rigtig positivt at holde nullet, lyder det fra cheftræneren.

Brøndby IF – Randers FC 0-0 (0-0)

Startopstilling:

Kean Tran – Michael Opoku

Lukas Larsen – Kasper Heerfordt – Mathias Jensen – Lucas Bakx

Mikkel Durlev

Emil Jensen – Ludwig Vraa-Jensen – Sander Pedersen

Lucas Lange

Bænken:
Bertram Kvist
Charlie Lindgreen
Carl-Emil Pedersen

U14 med matchbold
Den stod på topbrag i Brøndby, da U14-drengene fik besøg af førerholdet Farum BK. Inden kampen havde udeholdet to point mere end de blågule, som dog har to kampe i hånden. Kampen var gæsternes sidste, og derfor kunne Drengene fra Vestegnen sikre guldet i rækken med en sejr. Det blev dog kun til en pointdeling mellem de to mandskaber.

- I første halvleg var vi bedst. Vi spillede rigtig fint og skulle have scoret nogle flere mål. Vi førte 1-0 ved pausen, men vi skulle have været foran 2-0, 3-0, men vi får ikke afgjort kampen. Så stod den og vippede i anden halvleg, hvor det var meget lige – jeg syntes faktisk, at Nordsjælland var en smule bedre end os. De fik så også scoret med 10 minutter igen, og vi er faktisk lidt i problemer efter målet, fordi vi fik et gult kort og spillede i undertal resten af kampen. Men det var en god og flot U14-kamp i højt tempo, fortæller cheftræner Morten Corlin.

Selvom det ikke blev til guld denne weekend, så har U14-mandskabet stadig to kampe, hvor én sejr vil sende til tops. Cheftræner Morten Corlin kan godt mærke presset, men han er samtidig forholdsvis fortrøstningsfuld.

- Selvfølgelig er der lidt pres på os, men det er to matchbolde – tre point i en af de to sidste kampe, og så har vi vundet. Så vi går helt klart efter at vinde rækken

Brøndby IF – Farum BK 1-1 (1-0)
1-0 William Holm
1-1

Startopstilling:

Magnus Søndergaard – William Holm – Mahdi Babaiasl

Marcus Pedersen – Oscar Schwartau

Hamed Traoré

Oliver Sejer Lauritsen – Adam Jensen – Erem Özkul – Waldemar Bjergfeldt

Lucas Mangaard

Bænken:
Luca Gude
Frederik Engqvist
Anton Haaning

U13 vinder rækken
Farum BK var også på besøg i U13 Liga 1, hvor de blågule U13-drenge ligeledes kunne hive guldet hjem med en sejr. Her lykkedes det, for med en 5-1-sejr fløj Drengene fra Vestegnen til tops, og med én kamp tilbage kan de ikke længere hentes. Azad Corlu er rigtig glad for at have vundet rækken og for de unge talenters reaktion på det pres, der kommer, når man er så tæt på guld.

- Jeg synes faktisk, at det var en lige kamp i første halvleg, men vi var rigtig skarpe i vores afslutninger, så jeg var egentlig okay rolig. Vores boldomgang var rigtig god – flere af vores mål var hvor vi byggede spillet op fra vores målmand og ender med at score uden FC Nordsjælland rører bolden. Så jeg er meget tilfreds.

- Udvikling er vores første prioritet, når vi snakker den her aldersgruppe, men at vinde kan også være at udvikle i min verden. Så selvfølgelig, når vi står til at vinde turneringen, så gør vi også alt for det. Jeg synes, det er en god læring, at man et par runder før tid kan spille med det pres, så jeg var bare glad for at se deres reaktion på banen. Vi havde snakket om hele ugen, at de ikke skulle ændre noget – de skulle træne og spille, som de plejer at gøre. Det var en fed reaktion fra dem, synes jeg, lyder det fra cheftræner Azad Corlu.

Brøndby IF – Farum BK 5-1 (1-0)

1-0 Casper Nielsen
2-0 Konrad Hector
3-0 Ibrahim Figuigui
3-1
4-1 Casper Nielsen
5-1 Vincent Abildgaard

Startopstilling:

Vincent Abildgaard

Casper Nielsen – Ibrahim Figuigui

Danis Faljic

Konrad Hector – Sebastian Rosenwanger – Julius Lockhart

Noah Sømmergaard

Bænken:
Daniel Ekyamba
Victor Musse
Louis Gronemann