5. NOVEMBER 2019 kl. 15:35
Masterclass-oversigt: Point til fire ud af fem

Alle masterclass-hold var i aktion i weekenden, og her blev det til point for fire af holdene og et enkelt nederlag. Vi giver dig her et fuldt overblik over resultaterne.

Nederlag i U19-ligaen
AGF havde taget turen til Vestegnen og kunne desværre også tage hjem igen med tre point i U19-ligaen. De blågule led under en dårlig start på kampen, men det var alligevel tæt på, at Joakim Mattssons tropper kunne hive minimum ét point hjem i anden halvleg. Sådan skulle det dog ikke gå.

- Vi spillede en dårlig første halvleg, hvor vi var for passive i pres, fordi vi prøvede med en anden formation. Det betød, at AGF moste os en smule fysisk og i deres pres, så det var fortjent, at de kom foran 2-0. Så var anden halvleg lidt anderledes, hvor vi egentlig kom godt ud. Vi fik lavet lidt om i formationen og i vores pres. Efter fem minutter fik vi et straffespark, hvor vi havde brug for et mål, men både sparket og riposten brændte vi. Vi fortsatte vores gode periode og havde flere store chancer, men de scorer så til 3-0.

- Dét, der var rigtig positivt, var, at vi stadig jagtede pointet, og vi fik også scoret to mål til 3-2, og vi blev ved med at mose på, men det endte med, at de scorede til 4-2, og så var kampen forbi.

Joakim Mattsson prøvede at justere lidt i formationen, men det endte med at give bagslag, og så kostede en dårlig første halvleg Brøndby-mandskabet.

- Det var en god anden halvleg, men vi tabte kampen i første – der var de bedre end os i udtrykket og aggressiviteten. Vi prøvede med en anden formation for at komme i overtal inde centralt, men det fik vi ikke udnyttet, og så blev det, jeg havde troet, vi kunne slå dem på, faktisk vores akillessene i første halvleg.

Brøndby IF – AGF 2-4 (0-2)
0-1
0-2
0-3
1-3 Laurids Andersen
2-3 Mathias Kvistgaarden
2-4

Startopstilling:

Roni Arabaci – Mathias Kvistgaarden

Lucas Balck – Anis Ben Slimane – Andreas Pyndt Andersen – Mikkel Eslund

Jacob Rasmussen – Luke Singh – Anton Skipper – Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Tobias Juul
Laurids Andersen
Martin Saleh
Jagvir Sidhu

U17 kunne ikke bygge videre
U17-mandskabet tog også imod AGF på hjemmebane i deres række, og her blev det til en pointdeling mod aarhusianerne. Det ærgrede cheftræner Anton Lyme en smule, for han havde håbet på mere udbytte af et blågult overtag i første halvleg. Men han mener også, at et point til hver er en fair fordeling.

- Fokusset er altid præstationen og den intensitet, som er nødvendig i den spillestil, vi har. Jeg synes, at vi startede kampen godt og spillede en fin første halvleg, hvor vi havde meget kontrol og pressede dem meget tilbage. Vi kom også foran 1-0, men jeg synes ikke, at vi fik nok udbytte af vores overtag. De var hurtige til at komme tilbage i deres defensive positioner, så det krævede, at vi var skarpe i vores omstillingsspil, men vi var ikke gode nok til at få skabt den chance, der måske kunne have lukket kampen.

- De fik et mål lige før pausen, hvor vi kiksede en clearing, og det syntes jeg ikke, at vi kom over. I anden halvleg er de bedre end os, og de fik også skabt nogle chancer, hvor vi heldigvis havde en god målmand. Vi fik lidt mere fat i løbet af halvlegen, uden at det var godt nok, så set over hele kampen, så var krydset fair nok – vi havde en halvleg hver.

Brøndby – AGF 1-1 (1-1)
1-0 Oscar Sejrup
1-1

Startopstilling:

Magnus Ravn – Solomon Opoku – Oscar Sejrup

Salieu Drammeh – August Carlsson

Louis Christoffersen

Filip Andersen – Hjalte Andersen – Joseph Mwamba – Alexander Vestergaard

Lucas Ziegler

Bænken:
Deniz Arabaci
Christian Friedrich
Arthur Sivalingene
Mads Christensen

U15 dominerede mod AGF
Den sidste årgang, der havde besøg af aarhusianerne, var U15, som inden kampen var à point med De Hviie. De kunne dog trække fra AGF med en solid præstation og en velfortjent 3-2-sejr, der, ifølge cheftræner Sune Jensen, godt kunne have tålt lidt flere Brøndby-scoringer.

- Vi spillede rigtig, rigtig godt, og det er lidt underligt, at vi kun vinder 3-2. Vi burde måske mere have vundet en 4-0, 5-0, fordi vi spiller sådan set AGF ud af banen. Vi kunne sagtens have haft en solid føring ved pausen. I anden halvleg havde vi også styr på det. De scorer deres mål på et hjørnespark og så på et rigtig flot frispark i overtiden, som de sparkede ind fra omkring 30 meter.

- Stor ros til drengene for faktisk at spille en rigtig flot kamp. Det er lidt ærgerligt, at vi ikke fik lukket kampen med nogle flere mål lidt tidligere, men det var stærkt.

Nu rettes fokus videre på pokalturneringen, hvor U15-drengene i morgen møder Ledøje-Smørum Fodbold, og her skal der både være plads til sejr og spilletid til nye ansigter.

- Nu har vi Randers FC på lørdag, og vi har en pokalkamp i morgen. Vi går selvfølgelig altid efter en sejr. Vi vil gerne bringe nogle nye spillere i kamp i pokalen, som får lov at vise sig frem, blandt andet fem U14-spillere. Og så må vi se, hvad Ledøje-Smørum kan byde på.

Brøndby IF – AGF 3-2 (1-0)
1-0 Patrick Allentoft
2-0 Malek Bakhit
2-1
3-1 Michael Opoku
3-2 Lasse Madsen

Startopstilling:

Patrick Allentoft – Charlie Lindgren

Matteo Grosso – Kasper Heerfordt – Adam Jensen - Kean Tran

Mathias Jensen

Ludwig Vraa-Jensen – Mikkel Durlev – Sander Pedersen

Lucas Lange

Bænken:
Malek Bakhit
Michael Opoku
Mads Christensen
Carl-Emil Pedersen

U14 måtte dele med HB Køge
U14-holdet skulle en tur sydpå, hvor bundproppen HB Køge ventede i U14 Liga 1. Inden kampen havde HB Køge kun ét point efter otte kampe, men den pointhøst blev fordoblet, og det var en skidt Brøndby-præstation med til at sørge for, mener cheftræner Morten Corlin.

- Vi mødte et HB Køge-hold, der var virkelig sultne efter point, og som spillede med stor gejst. Vi så lidt passive og arrogante ud. I stedet for at arbejde sammen og skabe tingene sammen, så var der nogen, der tænkte, "jeg gør det selv i dag og dribler den i mål". Så jeg syntes ikke, at vi spillede en særlig god kamp.

- Ros til HB Køge, de fightede virkelig godt og fik skabt nogle målchancer, og de fik scoret nogle mål på os. De bevarede gejsten hele kampen i gennem, og det, tror jeg ikke, har været nemt, fordi de havde kun ét point, inden de mødte os, men de troede stadig på det.

Præstationen ærgrer Morten Corlin, som følte at indstillingen hos U14-drengene manglede.

- Jeg er lidt ked af, at vi ikke var bedre. Man kunne godt få den fornemmelse af, at spillerne følte kampen var vundet på forhånd. Vi snakkede om, at vi skulle presse tempoet op i kampen, men det lykkedes vi ikke med på nogen måde.

HB Køge - Brøndby IF 2-2 (1-1)
0-1 Lukas Larsen
1-1
1-2 William Holm
2-2

Startopstilling:

Anton Haaning - William Holm - Mahdi Babaiasl

Erem Øzkul - Oscar Schwartau

Luca Gude

Lukas Larsen - Magnus Søndergaard - Oliver Lauritsen - Waldemar Bjergfeldt

Lucas Mangaard

Bænken:
Hamed Traore
Frederik Engqvist
Victor Musse

Endnu en U13-sejr
Azad Corlu og U13-drengene fortsætter med at vinde og er nu oppe på deres syvende sejr ud af syv mulige. Der måtte dog arbejdes hårdt for weekendens sejr, for de blågule fik sat sig selv under pres i anden halvleg. Azad Corlu.

- De er nok landets bedste på den her årgang, og selvfølgelig er det altid fedt at vinde. Jeg er rigtig glad for den måde, vi spiller på i første halvleg, hvor vi turde at spille med dem, spille vores eget spil og ikke gå i panik. Vi kommer også fortjent foran 2-0. Men jeg er ked af vores anden halvleg, hvor det bliver meget panik. Der kan jeg godt mærke, at drengene begynder at blive nervøse for, at sejren ikke kommer i hus, så i stedet for at holde vores aftaler, så begynder vi desværre at sparke mange lange bolde, så der er noget at arbejde med.

- Jeg vil rose drengene for, at de arbejder for hinanden, og vi ser fine ud i vores forsvarspil, men der er noget at arbejde med, i forhold til når vi fører, så er løsningen ikke bare at sparke lange bolde – der skal vi holde lidt mere fast i bolden og være modige.

KB - Brøndby IF 1-2 (0-2)
0-1 Julius Lockhart
0-2 Ibrahim Figuigui
1-2

Startopstilling:

Vincent Abildgaard

Ibrahim Figuigui – Julius Lockhart

Sander Larsen

Anthon Hansen – Sebastian Rosenwanger – Louis Gronemann

Noah Sømmergaard

Bænken:
Danial Riaz
Marcus Pedersen
Casper Nielsen