31. OKTOBER 2019 kl. 14:16
Pokalsejre til U19 og U17

Masterclass-trupperne U19 og U17 var også aktion i deres respektive pokalturneringer i denne uge, og her blev det til sejre for begge mandskaber.

U19 var en tur forbi Østerbro, hvor BK Skjold ventede. Det blev til en meget komfortabel 9-0-sejr til de blågule, der havde mange nye ansigter i startopstillingen.

Cheftræner Joakim Mattsson knyttede nogle ord til kampen.

- Det var en vigtig kamp, men det var også vigtigt for mig, at vi lod nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget i turneringen, få spilletid. BK Skjold spiller i den tredje bedste række og har slået AB ud, men vi fik scoret tidligt, og det gjorde, at vi kom ovenpå i kampen.

- Pokalturneringen er lige så vigtigt for os som den anden turnering - vi vil rigtig gerne nå langt, og vi vil rigtigt gerne have, at vi får spilletid til alle spillere samtidig, fortæller U19-cheftræneren.

Slagelse hed destinationen for U17-drengene, hvor Slagelse B&I ventede. Sejren her lød på 3-0, og den var derfor også ganske komfortabel. Cheftræner Anton Lyme var enig i den betragtning.

- Det svære ved disse kampe er, at det for Slagelse er årets kamp, mens det for os er en kamp, hvor vi har alt at tabe.

- Vi fik givet en masse spilletid til en del spillere, der ikke har spillet så meget på ligaholdet endnu, hvilket de løste godt, for vi var i kontrol fra start til slut. Det blev aldrig sprudlende, men meget solidt. Sejren var aldrig i fare mod et Slagelse hold, der stod dybt og kompakt, lyder det fra Anton Lyme

De to blågule mandskaber er nu i kvartfinalerne, som bliver spillet til marts for begges vedkommende.