28. OKTOBER 2019 kl. 15:20
Masterclass-overblik: Point hele vejen rundt

Fire Masterclass-hold var i aktion i deres respektive rækker, og her blev det til to sejre og to uagjorte resultater. Få et overblik over de blågules weekend-kampe her.

U19 med en tremålssejr 
I U19-ligaen stod den på et opgør hjemme mod FC Midtjylland for cheftræner Joakim Mattssons U19-drenge, og det blev en tæt kamp med chancer til begge hold i første halvleg, men i anden halvleg kunne de blågule trække fra med tre scoringer inden for 20 minutter. Joakim Mattsson var specielt tilfreds med at holde nullet og havde rosende ord til målmand Mads Hermansen, men han kunne godt have ønsket sig mere aggressivitet, når holdet ikke havde bolden.

- Jeg synes, at det var en meget lige første halvleg, hvor de havde nogle gode chancer - faktisk lidt flere end os. Vi havde til gengæld en rigtig god målmand, som reddede os, når det virkelig gjaldt. Vi kom rigtig godt ud til anden halvleg, og fik scoret efter et par minutter i et rigtig, rigtig godt angreb. Det gav os noget tro på tingene, og det betød også, at vi kom frem til flere store chancer og fik scoret to mål mere. Og så var der aldrig rigtig tvivl om, hvem der skulle vinde kampen.

- Det var ikke den bedste præstation, men vi sørgede for at gøre det nødvendige. Og så holdt vi for en gang skyld målet rent, og det er vi glade for. Vi kunne godt have tænkt os, at vi var lidt mere aggressive i vores pres, men samlet set, så var det en fin kamp, hvor vi vandt og holdt nullet.

Brøndby IF – FC Midtjylland 3-0 (0-0)
1-0 Lucas Balck
2-0 Mathias Kvistgaarden
3-0 Roni Arabaci 

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden – Roni Arabaci

Lucas Balck – Andreas Pyndt Andersen – Anis Ben Slimane – Peter Bjur

Jacob Rasmussen – Luke Singh – Oscar Salling – Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Tobias Juul
Laurids Andersen
Jagvir Singh
Mikkel Eslund

U17 måtte nøjes med uafgjort
Også U17-mandskabet stod over for FC Midtjylland i weekenden, og her blev det, til trods for en 2-0-føring ved pausen, desværre kun til ét point for cheftræner Anton Lyme og hans spillere. De blågule spillede ellers en rigtig flot første halvleg, men i anden halvleg var det FC Midtjylland, der tog teten.

- Kampen mod FC Midtjylland var som ventet en kamp med saft og kraft, mange dueller og i et højt tempo. I første halvleg var vi et gran bedre end Midtjylland, og vi lykkedes godt med de ting, vi havde sat os for, og gik til pause med en 2-0-føring.

- Anden halvleg startede desværre med en hurtig reducering fra midtjyderne, og det gjorde, at vi blev en smule bange for at gøre vores ting - vi blev en tand for passive og mistede fokus på vores opgaver. Midtvejs i halvlegen fik de udlignet på et hjørnespark, og herfra kunne man godt have frygtet det værste, men med en smule held og hårdt arbejde stod drengene sammen.

Selvom det endte med et uafgjort resultat, så var cheftræner Anton Lyme positiv omkring præstationen, som, han fortæller, er et skridt i den rigtige retning.

- Efter kampen var vi selvfølgelig ærgerlige over ikke at holde den hjem. Vi spillede en rigtig flot første halvleg mod rækkens nummer ét, som vi havde helt nede i sækken med en 2-0-føring, men når anden halvleg så forløb, som den gjorde, så må vi også tage til takke med det ene point. Præstationen var i hvert fald endnu et skridt i den rigtige retning. Det imponerer mig, hvad de har været i stand til at flytte på denne måned. Vi har desværre ikke fået alle de point, vi havde drømt om, men præstationerne har været med stor pil op.

Brøndby IF – FC Midtjylland 2-2 (2-0)

1-0 Selvmål
2-0 August Carlsson
2-1
2-2

Startopstilling:

Arthur Sivalingene – Solomon Opoku – August Carlsson

Benjamin Kold Rasmussen – Louis Christoffersen

Marinus Løvgren Larsen

Filip Andersen – Joseph Mwamba – Cornelius Allen – Alexander Vestergaard

Lucas Ziegler

Bænken:
Salieu Drammeh
Hjalte Andersen
Huseyin Tokat

Topkamp i U15-ligaen
Den stod på topkamp i U15-ligaen, da det blågule U15-mandskab tog imod FC Midtjylland. Også her blev det en tæt affære mod midtjyderne, hvor Brøndby-mandskabet måtte tage til takke med et uafgjort resultat efter en straffesparksscoring i sidste øjeblik. Cheftræner Sune Jensen var ærgerlig over, at holdet ikke kunne udnytte deres chancer for at udbygge og cementere føringen.

- Midtjylland kom bedst fra start og kom foran 1-0, men vi fik kæmpet os ind i kampen og kom foran 2-1 inden pausen, og i anden halvleg jagtede Midtjylland selvfølgelig målet til 2-2. Vi havde nogle kæmpe chancer, hvor vi kunne lukke den, men det får vi desværre ikke gjort, og så scorer de på et straffe i sidste minut.

Selvom det ikke endte med en sejr over midtjyderne denne gang, så er Sune Jensen godt tilfreds med spillernes udvikling igennem sæsonen.

- Spillerne rykker sig hele tiden rigtig meget. Vi arbejder hele tiden på, at der skal være flere og flere succesfulde aktioner, så vi kan blive bedre og bedre. Målet er at gøre spillerne klar til U17 så hurtigt som muligt, og det går rigtig godt. Vi vil selvfølgelig gerne vinde en masse kampe, men det vigtigste for os er jo at få sendt spillerne videre, så de bliver så gode som muligt.

Brøndby IF - FC Midtjylland 2-2 (2-1)
0-1
1-1 Matteo Grosso
2-1 Mohamed Salah Ali
2-2

Startopstilling:

Mohamed Salah Ali - Kasper Wessel Larsen - Kean Tran

Hamed Traore - Mathias Jensen

Ludwig Vraa-Jensen

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Mikkel Fredsgaard - Sander Pedersen

Christian Rust

Bænken:
Michael Opoku
Patrick Allentoft
Charlie Lindgreen

U13 fortsætter sejrsstimen 
Før weekendens kamp mod Lyngby BK havde U15-drengene gjort rent bord i U13 Liga 1 med fem sejre ud af fem mulige. Og den stime fortsatte mod lyngbyanerne med endnu en sejr, og cheftræner Azad Corlu var imponeret over niveauet i kampen.

- Det var en rigtig fed U13-kamp. Der var højt tempo og en masse fede dueller – drengene gik virkelig til den, både fra os og fra Lyngby. Jeg tror, at Lyngby havde en fornemmelse af, at de havde bolden lidt mere end os, men jeg synes ikke, at de skabte de store chancer, og dér var vi rigtig dygtige. Så på den baggrund syntes jeg egentlig, at det var fortjent, at vi vandt.

- Vi var bedst i det første kvarter af første halvleg, og de var bedst i det andet kvarter. I anden halvleg var det lige omvendt, så man kan sige, at det målt på minutter var en meget lige og underholdende kamp, men målt på chancer synes jeg, at vi var bedst.

Nu er holdet på seks sejre, og den eneste grund til, at de blågule ikke ligger nummer ét i rækken, er, fordi KB har spillet to kampe mere. Azad Corlu er også godt stolt over U15-drengenes udvikling siden begyndelsen af sæsonen.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke havde forventet, at vi ville vinde seks kampe i streg. Jeg havde ikke forventet det, fordi det har været en svær start på den her årgang, i forhold til at der var nogle spillere, der stoppede midt i det hele. Så jeg har været lidt nysgerrig på, hvordan drengene ville reagere. Men stor ros til drengene, for de har håndteret det fint, og jeg tror, at de har lært utrolig meget i de tre måneder, vi har været i gang, og det kan man også se, når vi spiller kampe.

Lyngby BK – Brøndby IF 1-3 (1-1)
0-1 Danis Faljic
1-1
1-2 Anthon Hansen
1-3 Daniel Ekyamba

Startopstilling:

Ali Al-Najar

Ibrahim Figuigui – Julius Lockhart

Danis Faljic

Anthon Hansen – Sebastian Rosenwanger – Louis Gronemann

Noah Sømmergaard

Bænken:
Daniel Ekyamba
Vincent Abildgaard
Casper Nielsen