15. OKTOBER 2019 kl. 12:30
Masterclass-oversigt: Seks point i tre hjemmekampe

U17, U15 og U13 var de tre Masterclass-mandskaber, der var i aktion i weekenden, og her blev det til to sejre og ét nederlag. Her får du et overblik over kampene, som alle blev spillet i Brøndby.

U17 kom tilbage på sporet
Cheftræner Anton Lyme og U17-mandskabet tog i weekenden imod Silkeborg IF hjemme på Vestegnen, og her blev det til en sejr efter tre nederlag i træk. Cheftræneren havde i de sidste kampe savnet udtrykket, men fandt spor af det i sejren på 5-0 over silkeborgenserne.

- Efter 31 min kom vi på 2-0 ved Solomon Opoku på et flot oplæg af Christian Friedrich, og så handlede pausen om, at vi ikke skulle være tilfredse, men jagte den næste scoring. Igen startede vi halvlegen bedst og sad på alt i indledningen, og især vores pres fungerede rigtig godt i store dele af anden halvleg. Men efter vi kom på 4-0, foregik for meget af spillet på vores banehalvdel, fordi vi overlod for meget spil til Silkeborg, men vi formåede alligevel at score til 5-0 på en omstilling.

- Vi havde brug for at se et Brøndby-udtryk efter to kampe i ligaen, hvor vi ikke helt har kunnet genkende os selv. Det handlede især om intensitet i det, vi gjorde, om et fremadrettet udtryk og en lyst og mod til at ville levere den gode præstation. Drengene leverede på de parametre rigtig fint.

Selvom Brøndby-mandskabet kunne gå fra banen med, hvad der synes at være en komfortabel sejr, så er der stadig elementer i spillet, som Anton Lyme ikke var helt tilfreds med og gerne vil arbejde videre med.

- Alt i alt en fin kamp fra vores side. Men vi er heller ikke mere blåøjede end, at vi sagtens kan få øje på sekvenser i spillet, der ikke var helt godt nok, og som, hvis Silkeborg havde været skarpere foran mål, kunne have skabt en anden kamp.

Brøndby IF – Silkeborg IF 5-0 (2-0)
1-0 Cornelius Allen
2-0 Solomon Opoku
3-0 Marinus Larsen
4-0 Christian Friedrich
5-0 Oscar Sejrup

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Christian Friedrich

Solomon Opoku

Magnus Ravn – Benjamin Kold Rasmussen

Marinus Larsen

Matteo Grosso – Joseph Mwamba – Cornelius Allen – Hjalte Andersen

Bænken:
Alexander Vestergaard
Louis Christoffersen
Bertram Kvist
Lucas Lange

Første nederlag for U15
I U15-ligaen stod cheftræner Sune Jensen og U15-drengene også over for Silkeborg IF på hjemmebane, og her blev det til det første nederlag for de blågule, der, selvom holdet var foran med 20 minutter tilbage af kampen, måtte gå tomhændet fra banen med slutresultatet 2-3. Sune Jensen syntes ellers, at Brøndby-mandskabet havde overtaget i størstedelen af kampen, men manglende koncentration og effektivitet blev udslagsgivende.

- I starten af første halvleg havde vi et lille overtag, men lukkede et mål ind på en standardsituation, og i anden halvleg havde vi et stort overtag og skulle egentlig score tre-fire mål. Men vi kom kun foran 2-1, inden de scorede to mål på et langskud og endnu en standardsituation, hvor vi igen ikke dækkede ordentligt op. Så vi lavede en masse chancer, som vi ikke scorede på, og vi var slet ikke koncentrerede nok, når vi skulle dække op på de standardsituationer.

- Vi mødte et Silkeborg-mandskab, som har scoret over to mål i snit per kamp i turneringen, så det var et hold, som, vi vidste, ville komme til nogle chancer og score. Men vi vidste også, at vi ville få store chancer mod dem, og de store chancer, vi fik, fik vi så ikke scoret på.

Brøndby IF – Silkeborg IF 2-3 (1-1)
1-0 Carl-Emil Pedersen
1-1
2-1 Malek Bakhit
2-2
2-3

Startopstilling:

Patrick Allentoft - Mohamed Salah Ali - Kean Tran

Mathias Jensen - Carl-Emil Pedersen

Deniz Arabaci

Lukas Wessel Larsen - Ludwig Vraa-Jensen - Emil Borella Jensen - Lucas Worck Barx

Christian Rust

Bænken:
Lucas Selignac Lange
Michael Opoku
Malek Bakhit
Oscar Schwartau

U13 med endnu en sejr.
Fire kampe, fire sejre. Sådan ser det ud for Azad Corlu og U13-mandskabet efter weekenden, hvor holdet igen kunne gå fra banen med tre point efter en sejr på 3-0 over B93 på hjemmebane. Cheftræner Azad Corlu var godt tilfreds med resultatet, som, han mener, er fortjent, men han er stadig bekymret over, at scoringen ikke faldt før i kampen.

- Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor vi havde bolden mest, og hvor vi havde rigtig mange store chancer. Desværre fik vi ikke scoret i første halvleg, så anden halvlegs start blev meget nervøs, hvor jeg synes, at B93 kom bedre og bedre med. Men ros til drengene, fordi vi fik scoret på et tidspunkt, hvor B93 faktisk var bedst, og derfra synes jeg, at vi dominerede igen.

- Overordnet set synes jeg, at det var fortjent, at vi vandt, og jeg er glad for, at vi var dominerende i 45 ud af de 60 minutter. Første kamp vi mødte B93, der var de klart det bedste hold – de havde bolden mere end os og havde bedre beslutninger. Her i anden kamp var vi bedre end dem, men det har været et stort problem for os gennem sæsonen, at vi bruger alt for mange chancer på at score. Så det er noget af dét, vi skal arbejde med.

Brøndby IF – B93 3-0 (0-0)
1-0 Ibrahim Figuigui
2-0 Louis Gronemann
3-0 Vincent Abildgaard

Startopstilling:

Vincent Abildgaard

Ibrahim Figuigui - Danis Faljic - Julius Lockhart

Anthon Hansen - Sebastian Rosenwanger - Louis Gronemann

Noah Sømmergaard

Bænken:
Danial Riaz
Victor Musse
Casper Parbst Nielsen