24. SEPTEMBER 2019 kl. 10:05
Masterclass-oversigt: Alle hold var i kamp

U19-nederlag i Odense
Joakim Mattsson og U19-holdet var i weekenden i Odense, hvor de mødte OB, der topper U19-ligaen og har gjort rent bord i de første fire kampe inden mødet mod de blågule. Det blev også en intens kamp med store chancer og et rødt kort. Og cheftræner Joakim Mattsson måtte også se sit hold slået med 2-0.

- Det var en lige og intens første halvleg, hvor begge hold havde nogle små chancer. Høj intensitet og mange dueller. Vi var lidt dårlige på bolden, men moralen var fin og vi kom stadig til chancer. I anden halvleg kom vi rigtig godt ud. Vi skabte nogle store chancer, blandt andet et skud på stolpen og overliggeren, og vi havde i perioder momentum. Desværre var der også perioder af kampen, hvor vi stod og sov lidt, og det er blandt andet der, de kommer foran. Kort tid efter deres føringsmål fik vi en mand vist ud, og det blev kampen ikke nemmere af, og de endte også med at score til sidst og dræbe kampen helt.

Selvom resultatet ikke blev i blågult favør, så var Joakim Mattsson stadig nogenlunde tilfreds med indsatsen, selvom han savnede lidt effektivitet offensivt.

- Jeg synes egentlig, at vi gjorde det fint. OB er en dygtig modstander, og de har også vundet fem på stribe. Men det var en kamp, hvor vi skulle have scoret i den gode periode, vi havde. Så forløbet i kampen gik ikke helt den vej, vi havde ønsket.

OB – Brøndby IF 2-0 (2-0)
1-0
2-0

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden – Roni Arabaci

Andreas Andersen – Anis Slimane – Morten Frendrup – Peter Bjur

Jacob Rasmussen – Mikkel Eslund – Oscar Salling – Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Lucas Balck
Lucas Ziegler
Jagvir Singh Sidhu
Andreas Bak Eriksen

Nederlag til U17-holdet
U17-holdet skulle ligeledes over Storebælt til Odense. Cheftræner Anton Lyme og Brøndby-mandskabet mødte et fysisk stærkt OB-hold, der havde overtaget i kampen og vandt 2-0. Anton Lyme sætter her ord på nederlaget.

- Vi tabte desværre fortjent 2-0 til et OB-hold, der overmatchede os fysisk. Vi havde store udfordringer i vores presspil, som de ofte kom ud af og via spilvendinger ramte os med et overtal på siden.

- Vi justerede til en flad 4-4-2 i løbet af første halvleg for at styrke os på siderne, og det gjorde, at vi fik lukket mere ned for deres gennembrud. Men vi var stadig presset i duelspillet og havde meget svært ved at få et overtag i kampen. Vi må erkende, at OB gennem hele kampen var farligst.

OB – Brøndby IF 2-0 (2-0)
1-0
2-0

Startopstilling:

Magnus Ravn – Solomon Opoku – Christian Friedrich

Filip Andersen – August Carlsson

Louis Christoffersen

Matteo Grosso – Cornelius Allen – Mikkel Fredsgaard – Joseph Mwamba

Lucas Ziegler

Bænken:
Christian Rust
Oscar Sejrup
Salieu Drammeh
Benjamin Kold

U15 fik point i Odense
Som det eneste Masterclass-mandskab i denne weekend fik U15-truppen og cheftræner Sune Jensen point med hjem fra Odense. Resultatet blev 1-1 efter en god halvleg til hvert mandskab i en kamp, som til sidst kunne have gået begge veje.

- Vi spillede en god første halvleg. OB er et fysisk stærkt hold, og de ville gerne gøre det til en fysisk kamp med mange dueller, men i første halvleg var vi gode til at håndtere det og spille os uden om deres pres. Vi var gode på bolden og fik også scoret inden pausen, så vi gik til pause med en 1-0-føring.

- Anden halvleg blev mere på OB’s præmisser. Det blev en rodet kamp med mange af de dueller, vi gerne ville have undgået, og de fik også udlignet til 1-1. Efter målet var det en åben kamp, som kunne gå begge veje, men det var ikke helt så godt i anden halvleg, som det var i første, hvor vi var gode til at spille bolden rundet om presset.

OB – Brøndby IF 1-1 (0-1)
0-1 Mikkel Durlev
1-1

Startopstilling:

Michael Opoku - Kasper Wessel Larsen - Kean Tran

Bertram Bangsted Kvist - Kasper Emil Heerfordt

Mikkel Durlev

Lukas Wessel Larsen - Ludwig Vraa-Jensen - Emil Borella Jensen - Malek Bakhit

Mads Aaby Christensen

Bænken:
Christian Rust
Mahdi Babaiasl
Mathias Jensen
Carl-Emil Pedersen

U14 sejrede i Farum
Det var en livlig kamp, som U14-cheftræner Morten Corlin var vidne til denne søndag i Farum. Brøndby-mandskabet var meget offensivt indstillet med aggressivt pres og hurtig angrebsfodbold. Det resulterede i en del mål, men også en åben kamp og et par gule kort.

- I første halvleg åbnede vi kampen helt op og pressede så højt, som vi overhovedet kunne, og vi prøvede at spille bolden fremad, lige så snart vi vandt den. Det gav os også to mål, men det åbnede også meget op i vores ende, hvor Nordsjælland fik nogle store chancer, og vi kom ud i nogle svære situationer, som resulterede i nogle gule kort. På U14-niveau ryger man ud i 10 minutter, når man får et gult kort, så vi havde lige en situation inden pausen og i starten af anden halvleg, hvor vi var ni mand på banen. Dér var vi meget pressede, og Nordsjælland fik også scoret en enkelt gang.

- I pausen justerede vi lidt, så vi kunne holde mere på bolden i anden halvleg, og det gjorde, at vi ikke skulle løbe lige så mange meter, og så fik vi mere kontrol over kampen. Vi spillede en rigtig flot anden halveg, og scorede også to mål mere.

Det endte med en 4-1-sejr til U14-holdet, der nu deler førstepladsen i U14 Ligaen  sammen med FC Nordsjælland, der har spillet en kamp mere end de blågule. Morten Corlin er også godt tilfreds med dagens sejr.

- Overordnet set spillede de en flot kamp, drengene – det må jeg give dem. Det var en god og dygtig indsats, de leverede, så jeg er godt tilfreds med kampen.

FC Nordsjælland – Brøndby IF 1-4 (0-2)
0-1 Charlie Lindgren
0-2 Oliver Sejer
1-2
1-3 Magnus Søndergaard
1-4 Anton Haaning

Startopstilling:

Anton Haaning – Magnus Søndergaard – Mahdi Babaiasl

Charlie Lindgren – Oscar Schwartau

Viktor Sørensen

Julius Hansen – Adam Jensen – Nikolaj Larsen – Oliver Sejer Lauritsen

Lucas Mangaard

Bænken:
Frederik Engqvist
Erem Øzkul
Waldemar Bjergfelt

God sæsonstart for U13
Efter flere stævner og træningskampe skulle Azad Corlu og U13-mandskabet i weekenden for første gang i aktion i U13 Ligaen, hvor modstanderen hed FC Nordsjælland. Holdet havde mødt holdet fra Farum i opstarten, hvor Brøndby-mandskabet led under et lille overtag, men i weekendens kamp var det anderledes, og det var cheftræner Azad Corlu godt tilfreds med.

- Vi havde mødt Nordsjælland to gange før, og det var tætte kampe, men med et lille overtag til dem. Så vi vidste godt, hvad vi ville gå ind til. Vi havde lavet lidt om i vores pres, hvilket vil sige, at vi ikke gik op og pressede højt til at starte med, men lidt mere middel pres for at gøre det svært for deres små tekniske spillere, og det lykkedes vi rigtig godt med. Undervejs i kampen gik vi højere og højere op og pressede, og det synes jeg, at drengene klarede superfint.

- Vi gjorde det ikke kun for at presse deres spillere, men også for at udnytte vores styrker. Vi havde tre hurtige spillere oppe foran, som vi gerne ville sætte i scene, og det synes jeg, at vi lykkedes fint med. Vores første mål var, hvor vi kombinerede os forbi deres pres, og på de to sidste mål fik vi erobret bolden, og så fik vi udnyttet vores hurtige angribere.

Selvom det selvfølgelig er rart at starte med en sejr, så er det ikke resultatet, der er vigtigt for cheftræner Azad Corlu.

- Nu er resultatet ikke altafgørende, når vi snakket U13 eller U14, men det er altid dejligt at vinde - især over Nordsjælland, der jo er en af vores store konkurrenter.

FC Nordsjælland – Brøndby IF 0-3 (0-1)
0-1 Victor Musse
0-2 Vincent Abildgaard
0-3 Daniel Ekyamba

Startopstlling:

Marcus Pedersen

Vincent Abildgaard – Danis Faljic – Ibrahim Figuigui – Daniel Ekyamba

Julius Lockhart – Sebastian Rosenwanger

Noah Sømmergaard

Bænken:
Victor Musse
Konrad Hector
Danial Riaz