16. SEPTEMBER 2019 kl. 15:45
Masterclass-overblik: Aktion i U14-ligaen
To sejre ud af to mulige for U14
Kun et Masterclass-mandskab var i aktion i weekenden, og det var cheftræner Morten Corlins U14-trup, der hjemme i Brøndby tog imod HB Køge i U14 Liga 1. HB Køge er lige kommet op i den bedste række og har måttet nøjes med ét point efter fire kampe inden opgøret mod de blågule. Det var også en kamp, hvor Brøndby IF var kontrollerende og kunne hive en komfortabel sejr med hjem. Morten Corlin var godt tilfreds med resultatet, men kunne alligevel ærgre sig lidt over effektiviteten.
 
- De fik et flot point mod FCK, ellers har de haft det lidt svært. De gav alt, hvad de havde, og jeg synes, at de spillede flot. Vi kom til et hav af chancer, specielt i starten efter noget højt pres og nogle gode opspil, men deres målmand stod rigtig godt, og vi brændte rigtig mange chancer. Der gik 20 minutter, før vi fik udnyttet vores chancer og scoret til 1-0, og så scorede vi igen umildbart lige efter og førte 2-0 ved pausen. Vi var egentlig i rigtig god kontrol i første halvleg. HB Køge spillede sig ikke til noget og kom ikke til nogle chancer. Det eneste, vi kan være utilfredse med, er vores effektivitet.
 
- I anden halvleg faldt niveauet en lille smule. Vi kom ikke til så mange chancer. HB Køge blev bedre til at forsvare, og det blev en lidt rodet anden halvleg, hvor vi spillede meget midt på banen og kom ikke frem til noget, men det gjorde de heller ikke. Så scorede vi til 3-0 10 minutter før tid, og de fik så reduceret i de sidste 10 sekunder på deres anden mulighed i kampen, fortæller cheftræner Morten Corlin.
 
Morten Corlin synes, at U14-mandskabet har udviklet sig meget i forhold til opbygningen at spillet, og han havde også nogle rosende ord tilovers for HB Køge-målmanden.
 
- Det var en kamp, hvor vi var i fin kontrol, men vi var ikke effektive nok. Der skal også ros til deres målmand, han var hurtig inde på stregen, og han reddede mange flotte bolde.
 
- Vi var bedst, så det var et okay resultat. Vi er blevet meget bedre på bolden. De stod langt nede og forsvarede, og vi skulle vende spillet hurtigt fra side til side, og der var nogle gode momenter, hvor vi er blevet meget, meget dygtigere. Ellers er vi primært et hold, der er rigtig dygtige i omstillingerne – når kampen bliver lidt åben, så kommer vi hurtigt afsted. Det var der ikke så meget plads til i den her kamp, der var kun nogle enkelte situationer, hvor vi fanger dem i en omstilling, lyder det fra Morten Corlin
 
Brøndby IF – HB Køge 3-1 (2-0)
1-0
2-0
3-0
3-1 
 
Startopstilling:
Anton Haaning - Mahdi Babiasi - Frederik Engqvist
 
Magnus Søndergaard - Viktor Sørensen - Adam Claridge
 
Lukas Larsen - Erem Özkul - Oliver Lauritsen - Waldemar Bjergfeldt
 
Noah Sømmergaard 
 
Bænken:
Julius Sønderby Hansen
Nikolaj Holmegaard Larsen
Akwasi Dwomfour Okuse