11. SEPTEMBER 2019 kl. 15:10
Sådan gik det vores landsholdsspillere
Seks Brøndby-spillere skiftede i landsholdspausen den blågule trøje ud med deres respektive nationaldragt og drog i landsholdstjenesten, og det blev til debut til flere talenter og flere flotte sejre.
 
Tobias Børkeeiet
Tobias var med det norske U21-landshold, der i deres kvalifikationskamp slog Cypern 2-1 på hjemmebane og Ungarn 0-3 i en venskabskamp på udebane. Vores norske midtbane-mand startede inde for Norge i kampen mod Cypern, og blev skiftet ind fra bænken mod Ungarn. Det norske U21-landshold kunne altså lægge ud med en sejr i deres EM-kvalifikationsgruppe, hvor Holland og Portugal topper.
 
Anton Skipper
Forsvarsspilleren Anton Skipper var udtaget til det danske U21-landsholdet, og han fik sin debut for Danmark i testkampen mod Ungarn, der endte i en nulløsning i Aalborg. Han sad over i EM-kvalifikationenskampen mod Rumænien, som Danmark vandt 2-1.
 
Hjortur Hermannsson
Hjortur Hermannsson spillede begge kampe for Islands A-landshold, da de mødte Moldova og Albanieni deres EM-kvalifikationsgruppe. Island vandt 3-0 hjemme over Moldova, men tabte ude 4-2 mod Albanien, og derfor tabte de også lidt terræn til Frankrig og Tyrkiet, som nu begge ligger tre point foran Island.
 
Morten Frendrup, Jacob Rasmussen og Ben Anis Slimane
Tre Brøndby-talenter var på landsholdstjeneste med U19-landsholdet, der spillede en mini-turnering i Danmark, hvor de mødte Wales og Sverige. Begge hold blev besejret, og alle tre Brøndby-spillere fik spilletid i kampene. Jacob Rasmussen og Ben Anis Slimane fik begge deres debut på U19-landsholdet til stævnet.
 
Foto: Getty Images