12. SEPTEMBER 2019 kl. 15:00
BK Avarta indgår i Brøndby Masterclass Samarbejdet

Vi kan med glæde meddele, at endnu en vestegnsklub har valgt at tilslutte sig Brøndby Masterclass Samarbejdet (BrMa Samarbejdet), som er en fællebetegnelse for vores samarbejdsklubkoncept. Det er BK Avarta, der for første gang tilslutter sig en licensklub som samarbejdsklub.

BK Avarta blev stiftet 29. januar 1953, og har fine faciliteter i Espelunden i Rødovre, ganske få kilometer fra Brøndby Stadion. Der er ca. 900 medlemmer i Avarta, og klubben har haft nogle nævneværdige spillere i klubben, som Daniel Wass og Peter Bjur.

I Brøndby Masterclass-samarbejdet lægger der en række muligheder og attraktive tilbud til trænere og spillere, der skal give ungdomsarbejdet i samarbejdsklubberne værdi, og det er noget, næstformanden i BK Avarta, Lisa Andersen, ser frem til med begejstring.

- Brøndby Masterclass har den samarbejdsform, som vi ønsker os. Der bliver sat fokus på både træneren og på spilleren. Der er en klar plan for hvad, der skal ske igennem hele forløbet. Det er ikke altid, at vi kan udfordre de bedste spillere, men det tror vi på vil ske med Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi er ret sikre på, at Avarta forbliver attraktiv at spille i, når samarbejdet med Brøndby Masterclass er sat i gang. Vores trænere på de yngste årgange har store forventninger til samarbejdet og kan ikke vente med at komme i gang, fortæller Lisa Andersen.

Det er også et samarbejde, som leder for samarbejdsklubber i Brøndby Masterclass, Thomas Arndt, ser frem til.

-Brøndby Masterclass Samarbejdet udvikler sig meget i disse år og lægger hele tiden flere lag på de mange tilbud til vores samarbejdsklubber. Det er vigtigt for Brøndby IF og Brøndby Masterclass Samarbejdet, at være drivkraft i forhold til talentudviklingen i lokalmiljøet.
 
- Boldklubben Avarta er en stor og veldrevet klub på Vestegnen, blot få kilometer fra Brøndby Stadion. Det er en klub med et godt og positivt miljø, der favner bredt, og de har gode tilbud til både de yngste og de ældste samt bredden og eliten. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til at bidrage til udviklingen af Boldklubben Avarta, lyder det fra Thomas Arndt.

I forbindelse med samarbejdet har Brøndby IF og BK Avarta aftalt at spille en træningskamp i det nye år - nærmere bestemt weekenden i uge tre. Brøndby IF møder BK Avarta's seniorhold, der til dagligt gør sin gang i 2. Division.

BK Avarta bliver samarbejdsklub nummer 31, men vi har altid plads til flere. Hvis du/I ønsker at blive klogere på, hvad det vil sige at være samarbejdsklub i Brøndby Masterclass, så kan man læse mere her eller kontakt Nikolaj Magelund på [email protected] eller Thomas Arndt på [email protected]