26. JUNI 2019 kl. 08:15
TOP-Centre i Brøndby IF og KFUM Roskilde i tæt samarbejde

For at fremme spillerudvikling i dansk fodbold oprettede DBU forrige år de såkaldte TOP-Centre, der ligger spredt på forskellige klubber over hele landet.

TOP-Centrene giver øgede muligheder for ekstra træning til børn i 10-12 årsalderen med særlige forudsætninger, og spillerne udvælges sammen med klubberne i lokalområdet.

For at styrke spillerudviklingen på i oplandet omkring Brøndby IF og KFUM Roskilde, går de to klubber nu i gang med et tæt samarbejde med Top-Centret i Roskilde.

- Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med KFUM Roskilde, og det er det samarbejde, som vi nu udvider. Det bliver et løft af til gavn for endnu flere spillere i det midtsjællandske, fortæller Kim Vilfort fra Brøndby Masterclass.

Pierre Overgaard, der er ansvarlig for KFUM Roskildes TOP-Center, er der også glæde at spore over det nu udvidede samarbejde mellem de to klubber.

- TOP-Center er kommet for at blive, så det er vigtigt for KFUM, der også forsat er et TOP-Center i Roskilde. Dette var ikke muligt uden vores mangeårige partner Brøndby IF gik ind i projektet

- Med Brøndby som ny partner har vi nu en partner, som vil spillerudvikling på ungdomssiden fuldt ud lige så meget som os. Vi glæder os til at hæve overliggeren yderligere i Topcenter Roskilde, og det er muligt med vores mangeårige partners indtog.