18. JUNI 2019 kl. 14:00
Brøndby Masterclass forstærker organisationen

Talentarbejdet i Brøndby IF og Brøndby Masterclass optimeres nu med en intern rokering samt ansættelsen af Thomas Arndt som ansvarlig for samarbejdsklubberne til Masterclass.

- Vi har gennem det sidste halve år arbejdet intenst på at optimere og styrke Brøndby Masterclass, så vi inden for en årrække igen kan se produktet af Brøndby IF’s talentarbejde udmønte sig i fast spilletid til egne spillere på klubbens bedste hold. Det har og skal altid være en del af Brøndby IF’s DNA. 

- Vi kommer nu og i fremtiden til at kigge på, hvordan vi løbende kan styrke vores talentarbejde, så vores hårdtarbejdende trænere, ledere, ansatte i Brøndby Masterclass og ikke mindst talenter får de bedst mulige forudsætninger for at lykkes, lyder det fra sportsdirektør Ebbe Sand.

Fra dags dato er Christian Larsen talentansvarlig og daglig leder af Brøndby Masterclass og dermed sportslig ansvarlig, mens Kim Vilfort fortsat sidder med det administrative ansvar.

Klavs Rasmussen forbliver i rollen som Head of Coaching, mens Bent Christensen Arensøe træder ind som transitionstræner. I den rolle skal han hjælpe de ældste og største talenter med at tage skridtet fra U19 til Superligaen. Han vil være en del af træningerne omkring Superligaholdet og i Masterclass.

Som skrevet tiltræder Thomas Arndt som ansvarlig for samarbejdsklubberne i Brøndby Masterclass. Det er et område, der vil være et større fokus på i de kommende år, så samarbejdet mellem Brøndby Masterclass og samarbejdsklubberne kan blive endnu stærkere.