11. JUNI 2019 kl. 14:24
Weekenden bød på en sejr og et nederlag for Masterclass

I Brøndby Masterclass er U19 og U17 gået på sommerferie, mens de tre yngste mandskaber stadig er i gang med deres turneringer. U14 var oversidder denne weekend, mens U15 og U13 var i aktion i Øst 1.

U15 i nederlag til FC Helsingør
Det lå ikke i kortene, at FC Helsingør skulle tage fra Vestegnen med tre point til kontoen, men det var alligevel det, der skete, da kampen mod Sune Jensens tropper blev fløjtet af.

- Vores modstandere var bare skarpere i begge felter, end vi var. Vi formår egentlig at spille os fint ud af deres pres. Og bortset fra tre afslutninger i danger zone holder vi dem fra fadet. Det er så ærgerligt, at de scorer på to af dem.

- Omvendt får vi skabt 14 store chancer, men får kun scoret den ene. Der mangler vi de sidste procenter i dag, men det er bare at sige tillykke til FC Helsingør med sejren. lyder det fra cheftræner Sune Jensen.

Brøndby IF - FC Helsingør 1-2 (0-1)
0-1
1-1 Hjalte Andersen
1-2

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Hüseyin Tokat

Kasper Larsen

Benjamin Kold - Solomon Opoku

Deniz Arabaci

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Mikkel Fredsgaard - Lucas Bakx

Lucas Lange

Bænken; Hjalte Andersen, Markus Gottschalk, Kasper Heerfordt.

Storsejr til U13
De kongeblå fra Lyngby var på besøg i den yngste række for Brøndby Masterclass, og det blev en kamp, hvor Azad Corlus U13-drenge prøvede kræfter med et lidt anderledes presspil - og det lykkes i stor stil. Hele 6-1 endte sejren med at lyde på, og der var masser af ros fra cheftræneren til sine spillere.

- Til denne kamp havde vi valgt at ændre vores pres lidt, da Lyngby tidligere har været gode til at spille uden om vores første pres. Så der skal lyde en stor ros til drengene for at tilpasse sig noget nyt og udføre det til perfektion.

- Lyngby havde rigtig svært ved at spille uden om vores første pres, og det er fortjent, at vi fører 4-0 ved pausen, siger Azad Corlu.

Brøndby IF - Lyngby BK 6-1 (0-4)
1-0 Lukas Larsen
2-0 Akwasi Owuse
3-0 Akwasi Owuse
4-0 Adam Jensen
5-0 Frederik Engqvist
5-1
6-1 Lucas Gude

Lukas Larsen - Akwasi Owuse - Mahdi Babaiyasi

Oscar Schwartau - Hamed Traore - Adam Jensen

Luca Gude - Erem Øzkul - Noah Ibsen - Oliver Sejer

Noah Sømmergaard

Bænken; Frederik Engqvist, Waldemar Bjergfelt, Viktor Sørensen.