6. MAJ 2019 kl. 15:00
Masterclass-overblik: Sådan gik det vores hold

U17: Storsejr i Haderslev
U17-holdet var draget en tur til Sønderjylland, hvor de skulle forsøge at få tre point mod SønderjyskE. SønderjyskE indtog inden weekenden rækkens sidsteplads, og det var også til at se på resultattavlen. Det blev nemlig til en sejr på hele 8-1 til de blågule, og det var derfor en glad cheftræner, vi fik en snak med om kampen:

- Det var en kamp, hvor det var vigtigt at få det første mål. De stod rigtig lavt, og det var svært at finde rum. Da vi scorer efter 14 minutter får vi lidt ro, og kan spille mere frit. Det betød, at vi lavede seks mål på 25 minutter. De fik ikke mulighed for at få momentum. Vi er kyniske i begge ender, så vi hele tiden kunne presse dem. Vi får skabt ubalance i deres organisation ved hele tiden at holde tempo, hvilket de ikke kunne modstå, og derfor ender vi med at score hele seks mål i første halvleg.

- I anden halvleg er vi kontrollerende, og gør stadig de ting, vi skal. Vi kommer stadig frem til chancer, men brænder lidt flere, hvorfor vi ’kun’ laver to mål. Vi får desværre to skader i midterforsvaret, hvorfor at vi må rokere lidt, og det ændrer strukturen. Jeg synes dog at vi forstætter godt, hvilket gør at vi vinder anden halvleg 2-0.

- Spillerne var rigtig fokuseret i udførelsen af det taktiske oplæg. De gjorde præcis, hvad vi havde snakket om. Det var rigtig godt at se, at vi rejste os fra sidste kamp. Det var tydeligt at se, at drengene ville revanchere det, og nu bliver kunsten at fortsætte det i de sidste fire kampe.

Næste kamp for U17-holdet er mod Lyngby BK på søndag kl. 12:00 i Brøndby.

SønderjyskE - Brøndby IF 1-8 (1-6)
0-1 Oliver Rytter
0-2 Giran Pyne-Cole
0-3 Mathias Kvistgaarden
0-4 Matin Salah
1-4
1-5 Mathias Kvistgaarden
1-6 Mathias Kvistgaarden
1-7 Oliver Rytter
1-8 Magnus Ravn

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden – Christian Friedrich

Oliver Rytter

Frederik Valdbjørn – Giran Pyne-Cole

Marinus Larsen

Filip Andersen – Oscar Salling – Cornelius Allen - Matin Saleh

Lucas Ziegler

Bænken:
Magnus Ravn
Andreas Eriksen
Solomon Opoku
 

U15: Snævert nederlag i Farum
Turen gik til Farum, hvor der var kamp mod FC Nordsjælland. U15-holdet skulle forsøge at vaske sidste uges nederlag til FCK væk, men det ville ikke blive en nem kamp, da FC Nordsjælland har været godt spillende. Det endte også med at blive et snævert nederlag til de blågule U15-drenge. Ifølge træner Sune Jensen var kampen en tæt affære, hvor det blågule mandskab skulle have haft point:

- Vi starter rigtig godt, og vores gameplan virker. Vi kommer frem til 3-5 store chancer, som vi burde have scoret på. Nordsjælland scorer så på deres første afslutning inden for rammen, hvilket gør at de kommer foran. De scorede efter en opspils-fejl fra vores side af, hvor vi simpelthen ikke er dygtige nok. Det var en meget klassisk kamp mod Nordsjælland, hvor begge hold gerne ville frem på banen, hvilket jeg faktisk synes, at vi lykkedes bedst med i første halvleg.

- Vi får desværre et gult kort inden pausen, hvilket betyder, at vi starter anden halvleg i undertal, og det slår Nordsjællands kapital af. De kommer foran 2-0. Det bliver herfra mere jævnbyrdigt end første halvleg. Jo længere frem i kampen vi kommer, desto mere er vi tvunget til at satse. Vores reducering falder sent, så vi når ikke at udligne.

- Jeg synes, at vi præsterer rigtig godt. Vi burde føre med tre mål i pausen, men fodbold bliver afgjort i felterne, og der var vi ikke kyniske mod FC Nordsjælland. Den eneste periode, hvor jeg synes vi ikke er bedst, er faktisk perioden i undertal.

FC Nordsjælland - Brøndby IF 2-1 (0-0)
1-0
2-0
2-1 Oscar Sejrup

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Kasper Larsen

Bertram Kvist

Benjamin Kold – Kasper Heerfordt

Deniz Arabaci

 Hjalte Andersen – Mikkel Durlev - Mikkel Fredsgaard - Hüseyin Tokat

Lucas Lange

Bænken:
Hugo Ryg
Lucas Bakx
Simon Blæsdahl

U14: Uafgjort mod Lyngby BK
Morten Corlins U14-mandskab skulle følge op på sidste weekends 4-2-sejr over FC Nordsjælland, da de blågule fra Brøndby IF var på besøg i Lyngby. Det endte med et mål til hvert hold, hvorfor de blågule U14-drenge måtte nøjes med et enkelt point. Det betyder, at de blågule U14-drenge stadig indtager førstepladsen i rækken. Vi fik en snak med Morten Corlin om kampen.

- Det er en spillemæssigt lige første halvleg, hvor vi dog ikke kommer ikke frem til de største chancer. De kommer til gengæld frem til chancer, og får scoret en enkelt. Vi er faktisk heldige med at de ikke scorer flere. Når vi mister bolden, er vi ikke dygtige nok til at afvise deres omstillinger. Det blev en ret stor udfordring for os i første halvleg.

- Vi skifter en del i pausen. Det første kvarter i anden halvleg, sidder vi på opgøret. Vi får udlignet, og burde være kommet foran. Efter det første kvarter af anden halvleg, er det så Lyngby, som får momentum igen. Her er vi igen heldige med at de ikke kommer foran. Det betyder alt i alt, at vi faktisk kun spiller godt et kvarter af kampen, hvilket jeg naturligvis ikke er tilfreds med. Vi er set over hele kampen heldige med at få point med fra kampen.

Næste opgave for U14-mandskabet er på lørdag klokken 11:30, hvor B93 kommer på besøg.

- Jeg håber på, at vi har mere energi til kampen mod B93. Vi har manglet energi ovenpå vores Frankrig-tur, så jeg håber på, at vi får lidt energi gennem ugen, på trods af at der også er en landsholdssamling. B93 er dog, en modstander vi skal slå.

Lyngby BK - Brøndby IF 1-1 (1-0)
1-0
1-1 Bertram Kvist

Startopstilling:

Michael Opoku – Patric Allentoft – Carl-Emil Pedersen

Oscar Schwartau - Mathias Jensen – Adam Claridge

Lucas Sykus – Ludwig Vraa– Sander Pedersen - Malek Bakhit

Christian Rust 

Bænken:
Bertram Kvist
Benjamin Kold
Mohamed Salah 
 

U13: Sejr over FC Roskilde
Der blev scoret fire mål, da U13-holdet spillede en rigtig god kamp mod Roskilde. Modstanderen var naturligvis FC Roskilde, og det blev til en solid 4-0-sejr, som Azad Corlu og U13-drengene kunne tage med sig fra opgøret.

Cheftræner Azad Corlu var fint tilfreds med, hvad han så fra sit hold:

- Vi forventede, at Roskilde ville pakke sig ned og stille sig tilbage på banen, og det var også det kampbillede vi så. I første halvleg er vi rigtig dygtige på bolden, og har den rette tålmodighed. Vi kommer frem til de chancer vi skal, men vi er ikke kyniske nok, så vi går til pause uden at have scoret.

- Vores fokus i pausen er at fastholde vores takter fra første halvleg, men skrue op for tempoet, for vi vidste at målene nok skulle komme. Det skete to minutter inde i anden halvleg, og herfra var det blot et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive. Èn af vores fokuspunkter var, at vores backs skulle være modige, og tage en masse løb frem af banen, og det var netop vores backs, der lavede de to første mål, hvilket er rigtig positivt.

U13-holdet skal snart en tur til Italien, hvor de skal deltage i en stor international turnering, hvor de skal prøve kræfter mod Christian Nørgaards Fiorentina. Hold som Juventus, Milan og Manchester City deltager også. Det er en tur som cheftræner, Azad Corlu, ser frem til.

- Vi skal bruge turen til at se, hvor langt fremme vi er, kontra de største hold i verden. Vi vil gerne måle os mod de største, og det er vigtigt for drengene at se, hvordan fodboldkulturen er i andre lande også. Sådan en tur er den bedste måde at gøre det på.

Næste turnerings-kamp for Azad og U13-drengene er onsdag den 29. maj, hvor FC København kommer på besøg klokken 18:15.

Brøndby IF – FC Roskilde 4-0 (0-0)
1-0 Luca Gude
2-0 Oliver Sejer
3-0 Nikolaj Larsen
4-0 Akwasi Owusu
 

Startopstilling:

William Muckadel – Ibrahim Figuigui – Frederik Engqvist

Mahdi Babaiasl – Hamed Traore

Nikolaj Larsen

Luca Gude – Erem Ozkul – Noah Ibsen – Oliver Lauritsen

Lucas Mangaard

Bænken:
Lukas Larsen
Viktor Sørensen
Akwasi Owuse