29. APRIL 2019 kl. 17:20
Masterclass-overblik: Sådan endte weekenden

Fire ud af tolv mulige point blev udfaldet for den netop overståede Masterclass-weekend, hvor U19-,U17- , U14 og U13-truppen var trukket i Brøndby-trøjen. Få det fulde overblik over weekendens kampe nedenfor.

U19: Måtte se sig slået
Joakim Mattsson og U19-holdet havde lørdag besøg fra det jyske, hvor Esbjerg fB kiggede forbi. Der var lagt op til en tæt kamp, idet de to mandskaber lå nummer fire og tre. Kampen endte med en sejr til Esbjerg på 3-1.

- Det var en meget lige kamp i første halvleg, hvor begge hold har deres gode perioder. Vi får os spillet igennem dem, men mangler det sidste for at komme frem til de helt åbne chancer, hvorfor vi ikke scorer først. De havde mere tur i den, derfor kan de også kan bringe sig foran 1-0. Vi får hurtigt udlignet på et flot mål af Roni. Desværre scorer de med det samme igen til pause-stillingen 1-2.

- De scorer 10 minutter efter pausen og lukker sig derefter ned. Herefter har vi bolden resten af kampen, men kan ikke få lukket op for dem. Vi skifter formation for bedre at kunne komme frem til chancer, men de får afvist godt. Vi brænder ydermere et straffe af to omgange, og vi desværre ikke kommer ind i kampen igen.

U19-holdet har fire kampe tilbage i sæsonen, og kan i denne uge se frem til en fri-weekend, idet holdet oversidder i Ligaen. Næste kamp for U19-holdet er lørdag den 11. Maj kl. 12:00, hvor de møder Lyngby BK.

Brøndby IF – Silkeborg IF (1-2) 1-3
0-1
1-1 Roni Arabaci
1-2
1-3

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden - Roni Arabaci

Ertugrul Teksen

 Anton Bisgaard - Andreas Pyndt

Frederik Nørrestrand

Jacob Rasmussen – Luke Singh - Kasper Jørgensen - Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Benjamin Laursen
Lucas Balck
Andrew Oseni
Lucas Ziegler
 

U17: Tabte også til Esbjerg fB
Anton Lymes U17-mandskab fik et nederlag, da de i weekenden måtte se sig besejret 4-2. Esbjerg fB var på dagen en for stor mundfuld for de blågule U17-drenge.  

- Vi starter fornuftigt, men de scorer efter en halv time, hvor vi derefter har svært ved at finde os selv. De kommer også foran 2-0 inden pausen på et indlæg fra deres højre side, som vi ikke forsvarer os godt nok på. Bolden ender hos en fri mand, hvilket vi ikke må tillade.

- Vi holder fast i konceptet til anden halvleg, som jeg synes, vi starter rigtig godt. Vi får tro på egne evner. Vi kommer meget tættere på situationerne, og vi udstråler tro på tingene. Vi trykker dem i bund, og vinder mange andenbolde. Vi reducerer på et straffespark, og udligner på en omstilling, hvor Friedrich bliver spillet i dybden, og scorer. Vi sidder på spillet og er meget toneangivende, men de får desværre ud af ingenting scoret på et langskud, som bliver rettet af. Herefter mister vi lidt troen på tingene, hvilket også resulterer i, at de får et straffespark, som de scorer på og herefter lukker kampen.

U17-holdet skal i aktion på lørdag, hvor de ude møder SønderjyskE kl. 14:45 i Haderslev.  

Brøndby IF – Esbjerg fB 2-4 (0-2)
0-1
0-2
1-2 Matin Saleh
2-2 Christian Friedrich
2-3
2-4

Startopstilling:

Christian Friedrich – Andreas Eriksen

 Laurids Brandt

Frederik Valdbjørn - Giran Pyne-Cole

Filip Andersen

Magnus Ravn – Oscar Salling – Magnus Vognsen - Matin Saleh

Tobias Juul

Bænken:
Cornelius Allen
Oscar Sejrup
Marinus Larsen
Lucas Ziegler

U14: Stadig ubesejret
U14-holdet havde indtil weekendens kamp hentet ti ud af tolv mulige point. I weekenden var det så FC Nordsjælland, som var modstanderen. FC Nordsjælland havde i deres tre første kampe hentet blot én sejr og én uafgjort. Derfor var vi favoritter til at vinde opgøret, som også endte 4-2 til de blågule.

- Jeg synes faktisk, at FC Nordsjælland var klart bedst i første halvleg, og vi er heldige med at den står 1-1 ved pausen. Vi ændrer lidt taktisk i pausen og får kæmpet os tilbage i kampen i løbet af anden halvleg. Vi får styr på vores forsvarsspil, og der kommer nogle individuelle præstationer, som gør, at kampen bliver vendt på hovedet.

- Jeg synes, især Mikkel Durlev spiller en rigtig godt kamp, og Micheal Opoku laver også et rigtig godt indhop. Det viser han også på scoringstavlen med to mål. Vores anden halvleg gør, at vi kan trække os sejrsrigt ud af opgøret, sagde Morten Corlin.

Næste turneringskamp for U14-holdet og Morten Corlin er den 4. Maj, hvor de blågule skal en tur til Lyngby.

Brøndby IF - FC Nordsjælland 4-2 (1-1)
0-1
1-1 Mohamed Salah
2-1 Micheal Opoku
3-1 Malek Bakhit
3-2
4-2 Micheal Opoku

Startopstilling:

Benjamin Kold – Mohamed Salah – Lucas Sykus

Bertram Kvist - Mathias Jensen – Mikkel Durlev

Matteo Grosso – Ludwig Vraa - Sander Pedersen - Malek Bakhit

Mads Aaby 

Bænken:
Patrick Allentoft
Micheal Opoku
Carl-Emil Pedersen

U13: Uafgjort mod B93
Det blev til forårets første pointtab da U13-holdet fik uafgjort mod B93. Kampen endte 2-2 hjemme på eget græs, men på trods af resultatet, mente cheftræneren, at der var flere ting, han kunne tage med fra kampen. Cheftræner Azad Corlu sagde dette efter kampen:

- Vi spiller desværre en mindre god første halvleg, hvor vi mangler energi. Vores presspil fungerer ikke ret godt, og når vi endelig kommer på bolden, spiller vi baglæns. Det er stik modsat af, hvad vi gerne vil og plejer at gøre. Vi kommer fortjent bagud 1-0 på et indlæg, hvor vi forsvarer os alt for passivt. 1-0 er også resultatet ved pausen.

- Vi bliver langt bedre i anden halvleg efter en opsang i pausen. Holdet presser mere som en enhed, og vi får spillet frem af banen og hæver tempoet. Vi udligner på en flot soloaktion fra Oscar, som, efter lidt kaos, dribler et par B93-spillere og sparker flot bolden ind. Vi fortsætter den gode periode og ender også med at få straffe, som vi desværre brænder. Vi kommer dog foran 2-1 efter et flot spil, hvor vi kommer til baglinjen og slår den ind over, hvor Viktor Sørensen kommer flot i felten. Desværre får B93 udlignet på endnu et indlæg, hvor vi igen er passive i forsvaret.

- Overordnet set er det meget sundt at få et ’wake up call’ efter en første halvleg, hvor vi langt fra er gode nok. Det er vigtigt, at vi viser stærk moral og kommer tilbage i kampen. Vi har endnu ikke tabt i rækken, så jeg synes, det er sundt for drengene, at vi også får lidt modgang, så vi i fremtiden også kan håndtere det.  

Næste kamp for Azad og U13-drengene er lørdag mod FC Roskilde kl. 13:00 hjemme i Brøndby.

Brøndby IF – B93 2-2 (0-1)
0-1
1-1 Oscar Schwartau
2-1 Viktor Sørensen
2-2
 

Startopstilling:

Lukas Larsen – Akwasi Owusu – Viktor Sørensen

Oscar Schwartau – Adam Jensen

Hamed Kader

Oliver Lauritsen – Noah Ibsen – Erem Ozkul - Anton Haaning

Lucas Mangaard

Bænken:
William Holm
Nikolaj Larsen
Saman Jalaei