12. APRIL 2019 kl. 13:00
Valby Boldklub indgår i Brøndby Masterclass Samarbejdet
Brøndby Masterclass er altid på udkig efter kvalificerede samarbejdsklubber, hvor både Brøndby IF og samarbejdsklubben kan drage nytte af samarbejdet. 
 
Brøndby Masterclass Samarbejdet (BrMa Samarbejdet) er fællesbetegnelsen for vores samarbejdsklubkoncept. Samarbejdsklubberne hos Brøndby Masterclass har en lang række muligheder og tilbud, som skal give værdi til samarbejdsklubbens ungdomsarbejde. Denne mulighed ville Valby Boldklub gerne være en del af, hvorfor de nu kan kalde sig partner i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det er et samarbejde, der glæder Valby-formand Jesper Dyjak: 
 
- Vi lagde stor vægt på, at Brøndby IF satte spilleren i centrum og udviste stor omsorg ved bl.a. at fokusere på trivsel og have en klar plan for de spillere, der stopper. Ydermere kan samarbejdet forstærke vores værdier, som grundlæggende består i at kunne tilbyde god fodbold, hvilket samarbejdet utvivlsomt kan give os, fortæller Jesper Dyjak.
 
- Vi er en breddeklub, der prioriterer fællesskabet og venskaber højt. Vi kan ikke altid fodboldfagligt udfordre de dygtigste spillere, hvilket gør det vigtigt, at vi får et samarbejde med en klub, som kan tage sig af de spillere eller trænere, som gerne vil prøve et mere elitært miljø. Vi mener, at Brøndby IF står for det højeste niveau i Danmark, uanset om det er spillere eller trænere.   
 
Brøndby IF er også glade for at kunne tiltrække en klub af Valby Boldklubs størrelse, som har over 550 medlemmer. Det er noget, leder af Brøndby Masterclass, Kim Vilfort, naturligvis er glad for: 
 
- Der skal lyde et stort velkommen til Valby Boldklub. Brøndby Masterclass ønsker at have et stærkt netværk lokalt, og vi glæder os over, at Valby Boldklub nu er trådt ind i Brøndby Masterclass Samarbejdet.
 
- For os handler det om, hvad vi kan bidrage med i forhold til udvikling af fodboldmiljøet i Valby Boldklub. Det gælder alt lige fra udviklingen af trænere og selv træningsniveauet, som gerne skulle gavne spillerudviklingen i klubben.

Valby Boldklub er samarbejdsklub nummer 30, men vi har altid plads til at udvide samarbejdet yderlige. Hvis du/I ønsker at blive klogere på, hvad det vil sige at være samarbejdskub i Brøndby Masterclass, så kan man læse mere her eller kontakt Nikolaj Magelund på [email protected].