10. APRIL 2019 kl. 12:56
Masterclass overblik: Blandet weekend

For første gang i en længere periode var der fuldt program, da alle Masterclass-holdene var i aktion. U13 var i kamp allerede onsdag, hvor det blev til storsejr over FC Nordsjælland. De i alt seks kampe resulterede i to sejre, en uafgjort og to nederlag. Her får du et Masterclass-overblik.

U19: Mødte et bedre hold
U19-mandskabet skulle forsøge at følge op på de gode takter, de har vist hidtil. Joakim Mattsson og U19-holdet fik besøg af de stribede fra Aalborg, men det blev desværre en kamp, hvor de blågule fik det svært.

Træner Joakim Mattsson var ærgerlig over resultatet og spillet, som aldrig nåede at toppe.

- Vi møder et af rækkens klart bedst spillende hold. De har en masse individualister, og en skarp god venstreside som gjorde, at vi havde det svært i første halvleg. Vi var ikke dygtige nok til at fastholde bolden i egne rækker, hvilket betød at vi løb meget efter AaB. Men stik i mod chancer og spil så er det faktisk os der kommer foran 1-0, efter et indlæg som Roni afslutter på og sender i kassen.

- Vi ændrer lidt i pausen i et forsøg på at få mere spil med bolden, men det når ikke at lykkes for os. Det betyder også, at AaB kan udligne fortjent. Vi har det stadig svært, og vores spil når ikke at toppe – men igen, kommer vi foran på et flot frisparks mål 20 minutter før tid. Herefter presser AaB på, men jeg synes, at vi organisatorisk står godt, men det ændrer ikke på, at AaB kan udligne på et gennemspillet angreb. Et par minutter før tid laver vi så et selvmål, hvilket gør at vi taber kampen 3-2. Jeg synes alt i alt, at AaB var et bedre hold på dagen, men jeg synes faktisk, at vi havde gode muligheder for at få point med fra kampen. 

Næste opgave for U19-holdet bliver på lørdag kl. 12:00, hvor de skal en tur til Vejle.

Brøndby IF - AaB 1-0 (2-3)
0-1 Roni Arabaci
1-1
2-1 Roni Arabaci
2-2
2-3

Startopstilling:

Peter Bjur - Roni Arabaci

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Agust Hlynsson - Andreas Pyndt

Frederik Nørrestrand

Jacob Rasmussen – Luke Singh - Anton Skipper Hendriksen – Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Anton Bisgaard
Ertugrul Teksen
Lucas Balck
 

U17: Uheldig uafgjort for U17
Ligesom U19 havde U17-holdet også besøg af de stribede fra AaB i en kamp, der skulle vise sig at blive et tæt opgør. Det blev til et 1-1-resultat, på trods af at vores U17-hold spillede langt bedre. Cheftræner Anton Lyme var tilfreds med momenter af kampen, men er ærgerlig over at det ikke bliver til tre point.

- Det lignede meget sidste uges kamp mod AGF, hvor vi i store dele af kampen er i kontrol. Vi får presset AaB i bund og får skabt 7-8 chancer, hvilket burde være rigeligt til at få en føring. Deres målmand står en rigtig god kamp, som virkelig reddede point til AaB. Der er en del situationer, hvor det bliver lige ved og næsten, men det gik ikke vores vej på den sidste bold. På trods af at vi er i kontrol, er det AaB der kommer foran 1-0 på en omstilling stik i mod chancer og spil.

- Anden halvleg er vi, ligesom i første halvleg, i overodnet kontrol. Jeg synes dog, at vi kommer tættere på bolden i mange situationer og vinder derfor klart flere andenbolde. Vi får lukket ned for deres omstillinger, på trods af at vi investere mere i vores angrebsspil. Dette resulterer også i, at vi udligner et kvarter før tid, hvor at Kvistgaarden kommer forrest på et indlæg. Jeg synes, vi er klart bedst i hele kampen og burde at have fået de tre point. Nu er fokus rettet mod en svær udekamp i Vejle.

Kampen mod Vejle BK er på lørdag kl. 14:15 i Vejle.

Brøndby IF - AaB 1-1 (0-1)
0-1
1-1 Mathias Kvistgaarden

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden - Joseph Mwamba

Oliver Rytter

Frederik Valdbjørn - Laurids Andersen

Marinus Larsen

Filip Andersen - Magnus Vognsen – Cornelius Allen - Matin Saleh

Lucas Ziegler

Bænken:
Giran Pyne-Cole
Andreas Eriksen
Christian Friedrich
 

U15: Top-kamp i U15 rækken
Turen gik til Frederiksberg, hvor der var top-brag mod FCK i en direkte duel om førstepladsen i rækken. U15-holdet skulle forsøge at vaske sidste uges nederlag til B93 væk, men det ville ikke blive en nem kamp, da FCK også er godt spillende. Ifølge træner Sune Jensen var kampen en klassisk top-kamp, hvor begge mandskaber kunne vinde:

- FCK er ligesom os kommet godt fra start, og de har også et godt hold. Det blev derfor også en tæt kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og hvor begge hold har chancer til at score. Ved pausen står der også 0-0, hvilket er meget sigende efter først halvleg, som var meget lige. I anden halvleg bliver det dog FCK, som får hul på bylden først. De ligger et højt pres på os, hvor vi laver et unødvendigt boldtab, som de scorer på. Senere i anden halvleg får de også lukket kampen til 2-0.

- Vi har nogle ting vi skal have justeret, så jeg glæder mig til at vores træningslejr i Holland i påsken, hvor vi bliver testet mod nogle af de bedste hold i verden. Vi har i de seneste to opgør ikke fået point – hvilket naturligvis ikke er godt nok. Derfor venter der lidt arbejde for mig og drengene, men jeg er sikker på, at vi kommer styrket tilbage. Vores næste turneringskamp er først i maj, så der er rig mulighed for at vi kan arbejde med vores spil.

FC København - Brøndby IF 2-0 (0-0)
0-1
0-2

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Markus Gottschalk

Kasper Larsen

Solomon Opoku - August Carlsson

Deniz Arabaci

Hüseyin Tokat - Mikkel Fredsgaard - Hugo Ryg - Hjalte Andersen

Lucas Lange

Bænken:
Benjamin Kold
Lucas Bakx
Kasper Heerfordt 

U14: Derby-sejr i et målrigt opgør
Morten Corlins U14-mandskab skulle følge op på sidste weekends sejr over B93, da de blågule fra Brøndby IF var på besøg på Frederiksberg. Det endte med et målrigt opgør, som de blågule U14-drenge kunne trække sig sejrsrigt ud af. Det var derfor en glad cheftræner, vi fik en snak med efter kampen.

- Det var en meget åben kamp med to hold, der virkelig gerne ville score mål. De presser meget højt og spiller mand mand. Det stresser os rigtig meget, hvilket betyder, at vores spil bliver hektisk. Det resulterer i mange chancer til begge hold. Vi kommer bagud 2-0, efter de rammer vores svage punkter, og vi har svært ved at kontrollere deres 10’er. Vi kæmper os herefter tilbage i kampen og kommer endda foran på 3-2 på en drømmekasse af Michael Opoku. Inden pausen når FCK dog at udligne.

- I pausen får vi så ændret lidt taktisk, så vi får lukket ned for deres 10’er, som skabte store problemer for os i første halvleg. Vi bringer mere fysik ind i det rum, hvor han spiller, hvilket betyder, at vi får det nemmere defensivt. Det er derfor os, som til sidst kan gøre det til 4-3, da Malek Bakhit dukker op i feltet.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi kommer flot tilbage i første halvleg, efter at have været nede med to. De havde chancer til at lukke kampen, men vi viser en tro på tingene, som gør, at vi kommer tilbage og i sidste ende vinder kampen. 

Næste opgave for U14-mandskabet er på lørdag, hvor FC Roskilde kommer på besøg.

FCK - Brøndby IF 3-4 (2-3)
1-0
2-0
2-1 Oscar Schwartau
2-2 Ludvig Vraa
2-3 Michael Opoku
3-3
3-4 Malek Bakhit

Startopstilling:

Michael Opoku - Oscar Schwartau - Benjamin Kold

Bertram Kvist - Mathias Jensen - Ludwig Vraa

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Kean Tran - Malek Bakhit

Mads Aaby 

Bænken:
Sander Pedersen
Carl-Emil Pedersen
Mohamed Salah 
 

U13: Storsejr over FCN
Der blev scoret mange mål, da U13-holdet spillede en rigtig god kamp i Farum. Modstanderen var naturligvis FC Nordsjælland, og det blev til en solid 6-1-sejr, som Azad Corlu og U13-drengene kunne tage med hjem til Vestegnen.

Cheftræner Azad Corlu var fint tilfreds med, hvad han så fra sit hold:

- Vi spiller en af vores bedste halvlege. Vi er rigtig gode til at veksle mellem at holde roen og at gå direkte på mål. Vi får faktisk en mand smidt ud i 10 minutter, og det er paradoksalt nok, den periode vi er bedst. Der laver vi to mål. Vi arbejder ekstra hårdt for hinanden, og drengene hjælper hinanden rigtig meget. Det gjorde det meget svært for Nordsjælland at finde fodfæste i første halvleg.

- Anden halvleg bliver langt mere rodet, da vi fører 5-0 ved pausen. Vi sætter lidt mere ’cruisecontrol’ på. Nordsjælland bliver også bedre, på trods af de får en mand smidt ud. Det betyder, at anden halvleg bliver væsentligt mere lige, hvorfor den også ender 1-1. Samlet set synes jeg 6-1 er et fair resultat. Jeg er utrolig glad for vores forsvars- og omstillingsspil, som jeg virkelig synes fungerede til punkt og prikke.

Næste kamp for Azad og U13-drengene er torsdag i Lyngby, hvor der er semifinale i pokalturneringen mod Lyngby BK.

FC Nordsjælland - Brøndby IF 1-6 (0-5)
0-1 Anton Haaning
0-2 Adam Jensen
0-3 Viktor Sørensen
0-4 Anton Haaning
0-5 Oscar Schwartau
1-5
1-6 Adam Jensen

Startopstilling:

Anton Haaning – Akwasi Owusu – Viktor Sørensen

Oscar Schwartau – Adam Jensen

Hamed Kader

Lukus Larsen – Nikolaj Larsen – Erem Ozkul - Oliver Sejer

Noah Sømmergaard

Bænken:
Saman Sebastean Jalaei
Frederik Rosengård Engqvist
Waldemar Bjergfelt