2. APRIL 2019 kl. 14:10
Masterclass-overblik: Svær weekend

I weekenden var der kamp for Masterclass' U19-, U17- og U15-mandskaber. Det blev en runde med tre point, da ét ud af vores tre mandskaber fik en sejr. Vores U19- og U17-hold havde taget turen til Aarhus, hvor de jagtede seks point. U15 spillede hjemme, hvor B93 var modstanderen for cheftræner Sune Jensen og U15-mandskabet.

U19: En hårdsejr mod AGF
Træner Joakim Mattsson var fint tilfreds med flere af de ting, han så fra sit mandskab lørdag eftermiddag i Aarhus. En god, klog første halvleg gav også afkast i form af en et-måls-føring ved pausen. Den stilling holdt også kampen igennem. AGF spillede sit vanlige hårde direkte spil, hvorfor træner Joakim Mattsson havde ændret lidt taktisk for bedre at kunne stå imod. Og træneren var fint tilfreds med mange af de takter, han så:

- Jeg er i det store billede tilfreds med det, jeg så. Spillerne reagerede godt på vores formationsskifte og var parate på det tryk, AGF kom med. Jeg er også rigtig glad for vores mål. Jacob Rasmussen ser et rum på venstre-flanken, men han får ikke bolden i første omgang, men i anden omgang kommer bolden til ham, og han afslutter fladt i højre målhjørne.

- Vi har tidligere bøvlet lidt med deres spiltype, men jeg synes, at vi havde et godt tag på dem. Èn ting er dog sikkert – det bliver altid lige mod AGF, og denne gang var ingen undtagelse. Mads står endnu en gang rigtig godt og har flere gange vigtige redninger på vigtige tidspunkter. Vi ændrede vores vanlige system, så vi gik ned og spillede med tre midtstoppere og to wingbacks. Da de så får en mand smidt ud, går vi tilbage til vores velkendte diamant. Vi får dog ikke lukket kampen til 2-0, derfor ender AGF med at kunne lave et tryk på os til sidst, men de får heldigvis ikke puttet bolden i mål. 

Næste opgave for U19-holdet er lørdag klokken 13:00, hvor AaB kommer på besøg. 

AGF - Brøndby IF 0-1 (0-1)
0-1 Jacob Rasmussen

Startopstilling:


Ertugrul Teksen – Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm
Agust Hlynsson – Morten Frendrup
Andreas Pyndt
Jacob Rasmussen – Luke Singh – Anton Skipper Hendriksen – Kasper Jørgensen – Victor Sørensen
Mads Hermansen

Bænken:
Lucas Balck
Roni Arabaci
Anton Bisgaard

U17: Smalt nederlag til U17 
Anton Lyme og U17-mandskabet fik en fin start på forårs-sæsonen, da de ude besejrede Randers FC 3-1 i forrige weekend. I denne weekend skulle de så følge op på den flotte start – men det blev desværre til et smalt 2-1-nederlag i Aarhus. Modstanderen var AGF, som inden kampen var ét point bag os i tabellen. Det var derfor ingen overraskelse, at det blev en tæt kamp, hvor begge mandskaber jagtede tre point. 
 
- Jeg synes faktisk, vi spiller en af vores mest gennemførte kampe i lang tid. Drengene fulgte den game-plan, som vi havde lagt og trænet på i løbet af ugen. Vi lykkedes med at komme i de positioner, vi gerne vil komme i. Vi var rigtig dygtige på bolden, men i særdelshed også i vores genpres, når vi mister bolden. 

- Vi kommer fortjent foran på en bold, hvor Joseph bliver sendt i dybden, han sætter en mand af og scorer derefter. 20 sekunder efter får AGF dog et straffespark, som de udligner på. Herefter foregår spillet igen på vores præmisser, og vi bliver ved med at lykkedes med de ting, vi gerne vil. Så ubarmhjertigt som fodbold nu engang kan være, ender vi med at indkassere et mål efter en ripost på et AGF-frispark. 

Næste opgave for U17 og Anton bliver på lørdag, hvor vi tager i mod de stribede fra AaB klokken 15:15. 

AGF - Brøndby IF (0-0) 2-1
0-1 Joseph Mwamba
1-1 
2-1 

Startopstilling:


Joseph Mwamba – Christian Friedrich
Oliver Rytter
Laurids Andersen – Frederik Valdbjørn
Marinus Larsen
Filip Andersen – Magnus Vognsen– Cornelius Allen– Matin Saleh
Lucas Ziegler

Bænken:
Magnus Ravn
Giran Pyne-Cole
Noah Salling

U15: 3-2-nederlag til B93
Sune Jensen og U15-mandskabet spillede hjemme mod B93. U15-mandskabet har hentet tre sejre i de tre første kampe, men B93 blev endestationen for stimen. 

- Vi starter faktisk ud, som vi skal. Vi kommer foran 1-0 efter et hjørnespark. Efter målet presser vi fortsat på og har chancer til både 2-0 og 3-0, men desværre er det B93, som udligner og kommer foran efter et par ukoncentrerede boldtab, hvor vi simpelthen ikke er klar i forsvaret. 

- Vi kæmper os tilbage i kampen og får også banket bolden i kassen til 2-2 med kun tre minutter igen. Til sidst i kampen får B93 så en halv chance, som bliver sparket ind fra en spids vinkel, hvilket resulterer i, at vi taber kampen 3-2. Det er et ærgerligt nederlag mod et hold, vi simpelthen skal slå. Vi manglede både koncentration og skarphed for at vinde denne type kamp. Dette skal vi have rettet op på til næste uge, hvor vi har topkamp mod FCK i en direkte duel om førstepladsen. 

U15-mandskabet spiller ude møde FCK lørdag den 6. april kl. 11:30. 

Brøndby IF – B93 2-3
1-0 Mikkel Fredsgaard
1-1
1-2 
2-2 Solomon Opoku
2-3

Startopstilling:


Oscar Sejrup – Simon Blæsdahl
Solomon Opoku
Solomon Opoku – Kasper Heerfordt
Deniz Arabaci
Matteo Grosso – Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard – Lucas Bakx
Lucas Lange

Bænken:
Huseyin Tokat
Bertram Kvist
Markus Gottschalk