29. MARTS 2019 kl. 14:25
Brøndby Masterclass Elite Camp
Kunne du tænke dig at træne som Masterclass-talenterne? Så kom på Brøndby Masterclass Elite Camp.
 
I uge 32 kan du opleve at blive trænet som talenterne fra Brøndby Masterclass, når Brøndby IF inviterer til Brøndby Masterclass Elite Camp. 
 
Du vil træne efter et sportsligt program, som er lavet ud fra det, talenterne i Brøndby Masterclass træner efter. Der vil altså være mulighed for at få en smagsprøve af, hvad det vil sige at være talent i Brøndby Masterclass med seriøs fodboldtræning og fokus på den enkelte spillers færdigheder.
 
Du får mulighed for at blive trænet af vores ungdomscheftrænere, som til daglig arbejder med landets største talenter. Du skal dog skynde dig at tilmelde dig, da der kun er plads til 12 spillere i hver gruppe. 
 
- Spillerne vil opleve nogle dygtige trænere, som er forberedt og klar til at give spilleren en oplevelse for livet. Udover at vi forventer, at alle spillerne vil gå fra campen som endnu dygtigere fodboldspillere, er der også stor fokus på oplevelser uden for banen, fortæller Christian Sørensen, der er TOP Center-træner og står for Brøndby Camp.
 
Mere end bare fodbold
Udover det sportslige på fodboldbanen vil spillerne også få mulighed for rundvisning på Brøndby Stadion, Q&A med en Superliga-spiller, autografer med Superliga-spillerne, foredrag for forældre og spillere, sprint-test og meget mere. 
 
Hele denne fornøjelse har en pris på 2.599 kroner og indeholder en hel uge med fodbold, tøjpakke (t-shirt, shorts, sokker, en drikkedunk og en rygsæk), morgenmad, frokost, frugt, individuel spillerevaluering, et diplom, to billetter til en udvalgt Superliga-kamp på Brøndby Stadion og meget andet. 
 
Campen er hver dag fra 09:00-15:00 med mulighed for at være der fra 08:00-16:00, og ligesom det gør sig gældende for Brøndby Masterclass-talenterne, skal spillerne ikke tænke på tøjvask, da holdlederen sørger for, at træningstøjet vaskes til dagens træning.
 
Alle spillere skal være vant til at træne minimum to gange om ugen og spille en kamp, ligesom de skal være indstillet på en træning med høj intensitet og højt niveau både fra trænere og spillere.
 
Det er vigtigt at understrege, at vi leverer et elite setup, men at campen er for alle ambitiøse og træningsparate spillere!

Lyder dette som noget for dig?
Så skynd dig at købe billet her.