25. MARTS 2019 kl. 16:00
Masterclass-overblik: Et hattrick fra Masterclass

U15: To gange sejr til U15
I torsdags mødte U15-holdet FCN i pokalens semifinale, og det blev en sand gyser for drengene. Kampen endte uafgjort i ordinær tid, og måtte derfor afgøres på straffespark. Her trak Brøndby IF det længste strå, og endte derfor med at kvalificere sig til finalen. 

Cheftræner Sune Jensen var naturligvis en glad mand efter torsdagens avancement i pokalturneringen: 

- Nordsjælland starter rigtig godt. Vi kommer bagud 3-2, som også er stillingen i pausen. Vi kunne sagtens være bagud større. Vi får ændret lidt i pausen, og får lagt en plan for, hvordan vi undgår deres pres. Vi får derefter vendt kampen, og kommer foran 4-3. Oscar udviser skarphed foran kassen, og laver et hattrick. Herefter får vi en mand smidt ud, og Nordsjælland udligner lige inden slutfløjt. Derefter går vi i straffe, og her viser drengene gode nerver og vindermentalitet. Drengene ender med at sparke fem ud af fem spark i kassen. 

Nu venter Ishøj eller Lyngby i finalen, og uanset modstander er målet klart. 

- Målet er helt klart at vinde finalen, uanset hvem modstanderen bliver. Vi skal dog være klar over, at vi skal være på dubberne, for det er to gode mandsskaber som er tilbage, vurderer cheftræneren.

FCN - Brøndby IF (3-2) (4-4)
0-1 Solomon Opoku
1-1 
2-1 
3-1
3-2 Oscar Sejrup
3-3 Oscar Sejrup
3-4 Oscar Sejrup
4-4 

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Simon Blæsdahl

Solomon Opoku

August Carlsson – Kasper Heerfordt

Deniz Arabaci

Huseyin Tokat – Hugo Ryg - Hjalte Andersen – Lucas Bakx

Lucas Lange

Bænken:
Benjamin Kold 
Kasper Larsen
Mikkel Fredsgaard

Tre dage senere gik turen til Helsingør, hvor drengene igen skulle i kamp. Det var en kamp, som krævede koncentration efter torsdagens semifinale-kamp. Dette blev til en komfortabel sejr, hvor de blågule U15-drenge kunne tage hjem med en 6-0 sejr i bagagen. 

- Vi havde meget fokus på at have fuld koncentration efter semifinalen. Helsingør havde spillet uafgjort mod FCN weekenden inden, så vi vidste, at det blev en svær kamp. Drengene viste stor mental styrke, og vi lykkedes med alt det, vi havde planlagt, især vores pres fungerede super godt. Vi kommer foran 2-0 ved pausen, og ti minutter inden i anden halvleg har de en kæmpe chance, men Lucas Lange redder super flot. Herfra har vi fuld kontrol, og vi ender med at vinde sikkert 6-0. Jeg er meget tilfreds med de seks mål vi laver, som alle sammen er flotte mål, og er en blanding af mål efter pres og flotte mønster-angreb, udtaler cheftræner Sune Jensen. 

FC Helsingør - Brøndby IF (0-2) 0-6
0-1 Markus Gottschalk
0-2 Oscar Sejrup
0-3 Oscar Sejrup
0-4 Huseyin Tokat
0-5 Huseyin Tokat
0-6 Solomon Opoku

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Markus Gottschalk

Bertram Kvist

August Carlsson – Solomon Opoku

Deniz Arabaci

Huseyin Tokat – Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard – Lucas Bakx

Lucas Lange

Bænken:
Kasper Heerfordt
Hugo Ryg
Simon Blæsdahl

Næste opgave for Sune Jensen og U15-holdet, bliver hjemme mod B93. 

U14: Sejrede på Østerbro 
U14-holdet havde kamp på Østerbro, hvor B93 stod forskud. Her skulle Corlin forsøge at følge op på U14-holdets flotte start i sidste weekend. Det var dog en anderledes modstander, idet B93s U14-hold er kendt for at være dygtig på omstillinger, hvilket Morten Corlin også havde prøvet at forberede sig på. 

- Som altid mod B93, så bliver det en rodet kamp. De er dygtige til omstillinger, og så har de et par gode spillere, der er dygtige én mod én. Der kom derfor naturligvis mange omstillinger, hvilket vi kæmpede med at stå imod. Vi havde i starten af kampen svært ved at få vores eget spil til at fungere optimalt. Vi kommer også bagud 1-0, men kommer hurtigt både på 1-1 og 2-1. Så alt i alt en meget jævn første halvleg. I anden halvleg bliver vi langt mere sikre på bolden. Vi bliver langt bedre til at spille os ud af presset, og får rigtig godt styr på vores restforsvar. Det betød at vi fik nemmere ved at lukke ned for deres omstillinger og få kontrollen. Dog skal det siges, at jeg synes 4-1 er lidt misvisende, da B93 spillede en god kamp. Vi havde valgt at tage to U13-spillere med, som gjorde en rigtig god figur, og begge endte faktisk med at komme på scoringstavlen, siger en tilfreds Morten Corlin. 

B93 - Brøndby IF (1-2) 1-4
1-0 
1-1 Oscar 
1-2 Saman
1-3 Kold
1-4 Micheal Opoku

Startopstilling:


Patrick Allentoft – Saman Jalaei - Benjamin Kold

Mathias Jensen – Oscar Schwartau

Ludwig Vraa

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Kean Tran – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Sander Pedersen
Carl-Emil Pedersen
Michael Opoku

I næste weekend oversidder U14-holdet, men det betyder ikke at spillerne får fri. Der er nemlig svensk besøg, hvor U14-holdet skal testes af mod henholdsvis Helsingborg og Kalmar.  

U13: Flot spillet U13-kamp
Det blev en derby-sejr på 1-0 over FCK på udebane. Kampen var en direkte duel om, hvilket hold der kunne erobre første pladsen i rækken. Det blev en tæt kamp med to rigtig gode hold, som begge var opsat til kampen. Det var dog os, der kunne tage tre point med hjem fra Frederiksberg. 

Cheftræner Azad Corlu var yderst tilfreds med, hvad han så fra sit hold:

- Det var en super god U13-kamp. FCK har bolden mere end os, men vi skaber de største chancer. Vi har også vores perioder, hvor vi spillemæssigt er godt med. Det er glædeligt at se, at vi på trods af, at vi mangler tre bærende kræfter, som er henholdsvis skadet og med på U14, stadig kan spille på så højt et niveau. Det vidner om, at vi har den fornødne bredde i truppen til at spille op med de bedste. Jeg synes hele holdet præsterer rigtig godt, hvor der bliver arbejdet for hinanden. Det er også det, som gør, at vi to minutter inde i dommerens tillægstid kan bringe os i front, og ende som sejrsherre. 

FCK - Brøndby IF (0-0) 0-1
0-1 Mahdi Babaiasl 

Startopstilling:


William Holm – Akwasi Owusu – Viktor Sørensen

Anton Haaning – Adam Jensen

Hamed Kader

Lukus Larsen – Nikolaj Larsen – Erem Ozkul - Oliver Sejer

Noah Sømmergaard

Bænken:
Frederik Engqvist
Mahdi Babaiasl
Luca Gude

Resultatet betyder at U13-holdet nu fører U13 Øst 1. U13 oversidder ligesom U14 i næste weekend, men de har ligeledes en træningskamp mod Helsingborg.