14. DECEMBER 2018 kl. 15:40
Brøndbytalenter udtaget til ungdomslandsholdene

Joel Kabongo og Nikolai Laursen
U21-landsholdet drager til Mexico, hvor de i hovedstaden Mexico City skal spille to kampe mod latinamerikanerne. Træningslejren foregår mellem den 10. og 20. januar 2019, hvor de to Brøndby-spillere skal prøve sig af. Senest var Nikolai Laursen med for U20-landsholdet og er igen udtaget til U21-truppen, hvor han før har vist målform med to mål i to kampe.

Mads Hermansen og Morten Frendrup
Det er en udvidet U18- og U19-trup, der drager mod Cypern på træningslejr fra den 11. til den 18. januar. Mads Hermansen, der er fast mand på U19-landsholdet, tager af sted, ligesom Morten Frendrup også gør det. På fire dage skal holdet spille tre kampe. Først mod Israel den 13. januar, hvorefter et dobbeltmøde med cyprioterne finder sted den 15. og den 17. januar.

Lucas Ziegler Jensen
U16-landsholdet flyver sammen med det udvidede U18- og U19-landshold til Cypern, hvor holdet møder Cypern i to omgange. Første møde er fastlagt til den 15. januar, hvorefter de to hold endnu engang mødes 48 timer senere. Målmanden Lucas Ziegler Jensen er udtaget og skal pudse formen af.

Foto: Getty Images