3. DECEMBER 2018 kl. 12:30
Remis i U19-Derby

Imens U13, U14 og U15 allerede har spillet den sidste betydende kamp i rækken, så kunne U19-holdet fredag aften afslutte en lang halvsæson med et Derby mod FC København. U17 sad i denne runde over, men kan se frem til et Derby i U17-Ligaen i den kommende weekend, som bliver den sidste kamp for dem i 2018.

Remis i U19-Derby
Fredag aften spillede Joakim Mattssons mandskab sidste kamp for i år i U19-Ligaen. Det blev en vaskeægte neglebidder, der blev afgjort i de allersidste sekunder af kampen. FC København bed fra sig og var foran indtil det sidste minut, hvor Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm udlignede til slutresultatet 2-2. Cheftræneren var tilfreds med en god anden halvleg og runder af for efterårssæsonen:

- Vi får en lidt ’shaky’ start, hvor FCK kommer i front efter en fejl i opspillet. Der går ikke længe fra den scoring til, at de udbygger den føring til 2-0. I pausen taler vi om, at vi skal jagte comebacket, som vi har været så gode til i denne sæson. Vi kommer ud til anden halvleg med en god attitude og skaber mange chancer. Der går desværre lidt for længe før, at reduceringen kommer, hvilket betyder, at vi kæmper for at få uafgjort i stedet for sejren. Men en flot anden halvleg, hvor vi er dominerende.

- Endnu engang kommer vi sent tilbage i kampen, og at vi skal kæmpe os tilbage er i sig selv ikke positivt. Men det er positivt, når drengene gang på gang viser kæmpe vilje og tro på egne evner og får vendt de truende nederlag til point. Drengene har en stærk moral, og spillerne viser mig, at de virkelig vil det her for hinanden og for klubben. De har lært, at det betaler sig at løfte i flok – hvilket er en vigtig lektie. Der er ikke på noget tidspunkt i sæsonen, de har været opgivende, og det gør mig stolt som træner.

Joakim Mattson har som ny træner i Brøndby Masterclass været med til at bidrage til talentudviklingen. Den første halvsæson har da også budt på vigtig læring og store fremskridt på fodboldbanen:

- Som hold har vi rykket os på mange parametre. Især på spillestilen, som vi implementerer, er vi langt fremme. Vi har til tider været udfordret, især når vi spillet på kunststofgræs i forhold til vores pres. Men de dele af spillet, som er vigtige, har set godt ud.

- Resultaterne har svinget lidt, hvor vi godt kunne have fået flere point, men de fire kampe, vi har tabt blev, alle tabt med 2-1. Det vidner om, at vi har spillet tætte kampe, selv når vi har tabt. Vi skal blive bedre til at få point med i de tætte kampe, og der skal vi ud på træningsbanen og øve forskellige ting allerede fra starten af 2019, fortæller cheftræneren.

Brøndby IF – FC København 2-2 (0-2)
0-1
0-2
1-2 Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm
2-2 Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm

Startopstilling:

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm – Roni Arabaci

Peter Bjur

Agust Hlynsson – Morten Frendrup

Andreas Pyndt

Jacob Rasmussen – Emil Staugaard – Kasper Jørgensen – Victor Sørensen

Mads Hermansen

Bænken:
Ertugrul Teksen
Frederik Nørrestrand
Daniel Holsting
Magnus Warming