26. NOVEMBER 2018 kl. 17:17
Masterclass: Punktum for sæsonen

De ældste sad over i weekendens runde i henholdsvis U19- og U17 Ligaen, hvor der stadig mangler en enkelt spillerunde. Til gengæld blev sidste runde spillet i U15- og U14-rækken. U15 tabte til topholdet fra FC Nordsjælland og ender på en tredjeplads. U14-holdet vandt overbevisende over Lyngby og kan dermed runde sæsonen af på en andenplads.

U15: Stærk modstander i velspillet kamp
Der blev sat punktum for efterårssæsonen for Sune Jensens U15-drenge, da topholdet fra FC Nordsjælland kom på besøg på Vestegnen. Holdet fra Farum har vist stor styrke gennem hele sæsonen, og det blev også en for stor mundfuld for U15-holdet. Cheftræneren, Sune Jensen, er dog fint tilfreds med sin første sæson som træner for Brøndby Masterclass:

- Det er naturligvis en stærk modstander, det afspejler sig også, da de vinder rækken. På mange områder spiller vi en god kamp, men vi mangler helt klart noget skarphed i feltet. Jeg tror, at vi ligger meget lige på skud og chancer, hvilket var et helt andet billede, da vi mødte dem sidst. Vi er godt med i opgøret, og det kunne sagtens være blevet til tre point. Vi taber 4-2, men det lyder værre, end det er.

Det var samtidigt også Sune Jensens første halvsæson, hvilket også gav anledning til at runde af og se frem mod forberedelserne til den kommende sæson:

- Den første tid har været meget spændende og lærerig. Jeg synes, at vi har fået rykket drengene, som er den primære opgave for os. Vi er blevet mere sammentømret som hold, og pilen peger den rigtige vej, hvilket jeg er tilfreds med.

- Nu handler det om at klæde drengene på, så vi kan forberede dem endnu mere på at spille U17-fodbold, som er næste skridt for drengene. De har stadig ting at lære i forhold til vores spillestil og de komponenter, der er deri. Det er både mentalt, taktisk, fysisk og teknisk, vi skal rykke drengene på, fortæller træneren.

Brøndby IF – FC Nordsjælland 2-4
0-1
0-2
1-2 August Carlsson
1-3
1-4
2-4 Mikkel Fredgaard

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Solomon Opoku

Benjamin Kold

August Carlsson – Kasper Larsen

Deniz Arabaci

Hüseyin Tokat – Mikkel Durlev – Mikkel Fredgaard – Hjalte Andersen

Lucas Lange

Bænken:
Kasper Heerfordt
Lucas Bakx
Simon Blæsdahl

U14: Overbevisende afslutning
I U14-rækken skulle de sidste point fordeles inden vinterpausen. Brøndby Masterclass U14 tog i mod Lyngby, som blev sendt hjem med et nederlag på 5-1. U14-holdet har i dén grad har vist storform. Senest blev til det til en sejr på hele 9-1 over FC København, i kampen mod Lyngby kom endnu en storsejr i hus:

- Jeg synes, at sejren kom hjem overbevisende stil. Vi spiller en rigtig god kamp, hvor især første halvleg var god. Lyngby er ikke uden muligheder, men vi leverer på et højt niveau på alle parametre. Vores to første mål kommer på straffespark, hvilket også vidner om, at vi var på færde i deres felt det meste af første halvleg. Ved pausen er vi foran med tre mål, og får skiftet et par spillere, som gør, at vi lige skal finde rytmen igen i anden halvleg.

- Det første kvarter af anden halvleg, får Lyngby bedre styr på det. Det bliver ikke rigtigt farligt, og så overtager vi initiativet igen, hvor vi kommer frem til mange chancer i det sidste kvarter af kampen. Jeg synes, det er en meget positiv præstation at slutte sæsonen på, lyder det fra cheftrænr Morten Corlin.

Han er tilfreds med sæsonen, der udmønter sig i en flot andenplads. Inden længe kan han sende sit hold på en velfortjent vinterferie.

- Vi er blevet bedre og bedre, desto længere vi er kommet ind i turneringen. Så en lang opadgående kurve i forhold til vores præstationer, det er jeg naturligvis tilfreds med. Når vi rammer vores topniveau, synes jeg, at vi er et af de bedste U14-hold i landet. Omvendt har vi også set svækket ud, når vi i kampene har skiftet vores bærende ud. Overordnet set er jeg meget tilfreds med sæsonen, lyder det afsluttende fra Morten Corlin.

Brøndby IF – Lyngby BK 5-1
1-0 Bertram Kvist (straffe)
2-0 Bertram Kvist (straffe)
3-0 Mohamed Salah
4-0 Benjamin Kold
5-0 Ludwig Vraa
5-1

Startopstilling:

Saman Jalaei – Carl-Emil Pedersen – Patrick Allentoft

Bertram Kvist – Mohamed Salah

Mathias Jensen

Matteo Grosso – Kean Tran – Ludwig Vraa – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Benjamin Kold
Michael Opoku
Lucas Sykus