6. NOVEMBER 2018 kl. 13:30
Masterclass: Gode takter i fuldt program

For første gang i en længere periode var der fuldt program, da alle Masterclass-holdene var i aktion. U13 var i kamp to gange, hvor det blandt andet blev til storsejr over FC København. De i alt seks kampe resulterede i fire sejre, en uafgjort og et nederlag. Her får du et Masterclass-overblik.

U19: Buldrer videre mod toppen
Turen gik til Lyngby, hvor U19-mandskabet skulle forsøge at følge op på den gode stime, de er inde i. Med en sejr i Lyngby, blev det til tre point og dermed fire kampe vundet i træk, hvilket må siges at være ganske imponerende.

Træner Joakim Mattsson var også tilfreds med resultatet, selvom spillet aldrig nåede at toppe.

- Det var ikke vores bedste kamp, men det var tilstrækkeligt til at vinde kampen. Jeg synes, at vi er usammenhængende i vores pres og giver for meget initiativ til Lyngby. Til gengæld viser vi god fight og er energiske, som betyder, vi formår at komme frem til chancer. Vi scorer vores første mål efter et hjørnespark, og det er ‘Jobbe’ (red. Jesper Lindstrøm), der scorer. Vores andet mål bliver på et selvmål, hvor vi presser godt på. Vi er ikke prangende på nogen måde, men resultatet er alligevel retvisende.

- Vi kæmper godt i 90 minutter, på trods af at spillet aldrig blev helt sammenhængende. Gutterne har en en kæmpe tro på egne evner og ved, at de kan få sejren, hvis de arbejder hårdt nok for tingene. Vi har fået fire sejre i træk og holdt nullet i de seneste tre kampe - så der er mange ting at være tilfreds med som træner.

- At tingene i øjeblikket falder i hak gør også, at stemningen i omklædningsrummet lige løfter sig yderligere. Vi er blevet gode til at vinde de kampe, hvor vi ikke spiller op til vores bedste, og de kampe er ekstra fede at vinde. Så moralen og stemningen er høj i øjeblikket.

Lyngby BK - Brøndby IF 0-2 (0-1)
0-1 Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm
0-2 Selvmål

Startopstilling:

Ertugrul Teksen - Roni Arabaci

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm

Agust Hlynsson - Andreas Pyndt

Frederik Nørrestrand

Jacob Rasmussen - Emil Staugaard - Anton Skipper Hendriksen - Kasper Jørgensen

Mads Hermansen

Bænken:
Mikkel Eslund
Peter Bjur
Lucas Balck
Daniel Holsting

U17: Smal sejr til Anton Lymes tropper
Ligesom U19 havde U17-holdet også taget en tur nord for Vestegnen, hvor Lyngby ventede i det, der skulle vise sig at blive et tæt opgør. Det blev til en smal sejr på 1-0 til Brøndby IF, som betyder, at holdet fortsætter den gode stime, hvor holdet med sejren i Lyngby har vundet tre kampe i træk. Cheftræner Anton Lyme var tilfreds med momenter af kampen samt arbejdsindsatsen.

- Vi spiller et tæt opgør mod Lyngby, som er med til at gøre det besværligt for os. Det er en kamp med masser af chancer, hvor gode målmandspræstationer er det, der gør, at der ikke falder flere scoringer. Lyngby spiller i det meste af kampen klogt, og vi kommer til at bruge mange kræfter - det man ikke har i hovedet, må man have i benene, og vi havde i hvert fald benene i opgøret.

- På en dag hvor teknikken fejler lidt, så er det som træner fedt at se, at vi kan arbejde os til sejren. Når det er sagt, så skal vi blive bedre til at forsvare os, når modstanderen spiller bredt. Så det er nogle af de ting, vi tager med videre og skal forbedre. I øjeblikket ligger vi godt til i U17 Ligaen, men det er ikke noget, vi fokuserer på før to eller tre runder før afslutningen. Fokus er altid på næste kamp, og hvordan vi kan forberede os bedst muligt på opgaven.

Lyngby BK - Brøndby IF 0-1 (0-1)
0-1 Mathias Kvistgaarden

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden - Andrew Oseni

Oliver Rytter

Victor Petersen - Laurids Andersen

Marinus Larsen

Filip Andersen - Oscar Salling - Elias Gärtig - Matin Saleh

Lucas Ziegler

Bænken:
Cornelius Allen
Giran Pyne-Cole
Nikolaj Mejlby Pedersen
Tobias Juul

U15: Ny storsejr mod HB Køge
Turen gik til Køge, hvor der var gensyn med HB Køge, som U15-drengene har haft et godt tag på i denne sæson. Sidst de var på besøg i Brøndby, blev de sendt hjem med et 6-0-nederlag. Og i søndagens opgør havde de det også svært, da Brøndby IF sejrede med 3-0. Ifølge træner Sune Jensen var kampen tættere på at ende 4-0 end 3-1 i et chancerigt opgør:

- HB Køge er et fint mandskab, men vi har haft et godt tag på dem. Når vi spiller op til vores bedste, har vi også et gear mere. Vi præsterer en god kamp, hvor det er vores fortjeneste, at de ikke kommer frem til mere.

- Vi sidder på tingene kampen igennem, hvor vi dominerer. De kommer frem til en stor chance i første halvleg, men ellers får vi lukket ned for dem. Udover at vi brænder et straffespark, så har vi yderligere fire 100%-chancer, vi brænder. Mange af de ting, vi har trænet på, fungerede, hvor jeg er tilfreds med opbygningen af vores spil. Det skal tages med videre - også når vi møder bedre modstandere.

- Målet i de sidste kampe inden vinterpausen er, at vi bliver ved med at bygge på vores kvaliteter. Lige nu forsøger vi at vænne drengene til at være gode til at præstere, hvilket indebærer at forberede sig ordentligt, som gælder hele ugen igennem før en kamp. Så bortset fra det spillemæssige og det tekniske så har vi også fokus på, at de tilvænner sig en professionel livsstil.

HB Køge - Brøndby IF 0-3 (0-1)
0-1 Oscar Sejrup
0-2 Oscar Sejrup
0-3 Simon Blæsdahl

Startopstilling:

Oscar Sejrup - Simon Blæsdahl

Solomon Opoku

Benjamin Kold - August Carlsson

Jonas Nørrestrand

Lucas Bakx - Hjalte Andersen - Mikkel Fredsgaard - Hugo Ryg

Mikkel Jensen

Bænken:
Deniz Arabaci
Philip Näf
Kasper Larsen

U14: Svær opgave mod FC Nordsjælland
Morten Corlins U14-mandskab skulle følge op på sidste weekends sejr over Lyngby BK, da topholdet fra Farum var på besøg i Brøndby. Det endte desværre med et snævert nederlag, men efter kampen var der dog lyspunkter at holde fast i for cheftræneren.

- Vi har det svært i kampen både på bolden og uden. FC Nordsjælland er bedst i første halvleg, hvor vi har problemer med forsvaret. Vi får dog skabt lidt chancer i deres ende, men det bliver ikke så farligt. I anden halvleg forsøger vi at gå højt på dem, hvilket også kaster store chancer af sig i begge ender. Vi kommer til tre store chancer, men vi mangler noget skarphed, fortæller Corlin.

- Jeg er egentligt nogenlunde tilfreds med, at vi kommer flot tilbage i anden halvleg, hvor vi i første halvleg havde store problemer mod et godt spillende FC Nordsjælland-mandskab. Vi har to kampe tilbage, og i dem skal vi have fokus på at forbedre defensiven.

Næste opgave for U14-mandskabet er på lørdag, hvor KB venter.

Brøndby IF - FC Nordsjælland 0-1
0-1

Startopstilling:

Patrick Allentoft - Mohamed Salah - Benjamin Kold

Bertram Kvist - Mathias Jensen

Ludwig Vraa

Matteo Grosso - Mikkel Durlev - Kean Tran - Hamed Traoré

Christian Rust

Bænken:
Hector Vinsteen
Carl-Emil Pedersen
Michael Opoku

U13: To kampe på en halvanden dag
Der blev løbet mange meter, på U13-holdet, som spillede to kampe med et kort pusterum mellem. Modstanderen torsdag var FC København og lørdag B.93, hvor det blev til en solid 4-0-sejr hjemme over FC København og uafgjort 1-1 på udebane over B.93.

Cheftræner Azad Corlu var fint tilfreds med, hvad han så fra sit hold:

- Vi møder to virkelig dygtige modstandere, og vi vidste på forhånd, at vi ville blive matchet på niveau. I kampen mod FCK fik vi vist godt spil. Derudover er vi dygtige på vores omstillinger, hvor vi står over for en modstander, som ønsker at presse højt og udfordre os. Vi står godt imod, og kampens resultat vidner om, at vi gjorde flere ting godt. Stor ros til holdet og til William (William Muckadel, red.), der scorer alle fire mål for os.

- I kampen mod B.93 var der også flere gode takter. Det blev en noget anden kamp end den mod FCK, da B.93 pakkede sig, hvilket også havde noget at gøre med, at de skulle bruge minimum et point for at vinde rækken. Det ødelagde kampen en smule, at de var tvunget til at få point.

- I de sidste kampe har vi set lidt trætte ud, så op til kampene havde vi fokus på at dosere træningen, så vi havde muligheden for at ramme det rigtige energiniveau. Det lader til, at missionen lykkedes, for energien så god ud i weekenden, hvor vi var skarpe.

Brøndby IF - FC København 4-0
1-0 William Muckadel
2-0 William Muckadel
3-0 William Muckadel
4-0 William Muckadel

Startopstilling mod FC København:

William Muckadel

Saman Jalaei - Adam Jensen - Waldemar Bjergfelt

Hamed Traoré

Nikolaj Larsen - Oliver Lauritsen

Noah Sømmergaard

B.93 - Brøndby IF 1-1
1-0
1-1 Adam Jensen

Startopstilling mod B.93:

William Muckadel

Saman Jalaei - Viktor Sørensen - Waldemar Bjergfelt

Adam Jensen

Nikolaj Larsen - Oliver Lauritsen

Noah Sømmergaard